Miała Lili szczescie niesamowite.
Teraz trzymamy kciuki za zdrówko

I za Nusię też

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
berni pisze:ależ akcja..ciekawe czy zarejstrowana na kamerach miejskiego monitoringu?![]()
amyszka pisze:Często tak bywa że jak już kotek bezpieczny to go rozkłada![]()
anita5 pisze:W skarpetce na operację mamy już 26 zł z bazarku cioci Bazyliszkowej, za co serdecznie dziękujemy!Coś będzie jeszcze z mojego bazarku i resztę musimy jakoś powoli dozbierać... Muszę zadzwonić do doktora dopytać o przypuszczalny koszt.
amyszka pisze:To dolicz jeszcze kaskę z mojego bazarku (130,50)z karteczek +małe co nieco od cioci amyszki - razem (nie czekając na wszystkie wpływy ) wpłaciłam dziś 150 złNa poczcie -więc to trochę potrwa zanim dojdzie
anita5 pisze:amyszka pisze:To dolicz jeszcze kaskę z mojego bazarku (130,50)z karteczek +małe co nieco od cioci amyszki - razem (nie czekając na wszystkie wpływy ) wpłaciłam dziś 150 złNa poczcie -więc to trochę potrwa zanim dojdzie
Coś niemożliwego! Amyszko...![]()
![]()
![]()
![]()
Bardzo, bardzo dziękuję.
amyszka pisze:anita5 pisze:amyszka pisze:To dolicz jeszcze kaskę z mojego bazarku (130,50)z karteczek +małe co nieco od cioci amyszki - razem (nie czekając na wszystkie wpływy ) wpłaciłam dziś 150 złNa poczcie -więc to trochę potrwa zanim dojdzie
Coś niemożliwego! Amyszko...![]()
![]()
![]()
![]()
Bardzo, bardzo dziękuję.
No Ciotki na bazarku szalały![]()
mahob pisze:Jak tam Lili?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 43 gości