Zabawki na leczenie dla Pirata. Koniec

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon wrz 28, 2009 9:25 Re: Zabawki na ostatnie dni dla Pirata.FIP

MaryLux pisze:Tylko podrzucić mogę :placz: Biedny Piracik

zapomniałam tu uaktualnić. Test na FIPa w sobotę wyszedł negatywny. W płucach nadal woda. W tej chwili diagnoza pójdzie w kierunku zapalenia płuc i serca. Piratek ma się lepiej, rzęzi trochę i kaszle. W środę idziemy do weta po więcej zastrzyków. Oby było to "tylko" zapalenie płuc źle leczone + szczepienie podczas choroby :evil:
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pon wrz 28, 2009 22:45 Re: Zabawki na leczenie dla Pirata. Test na FIP ujemny.

:) to nie ma fipa???
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Wto wrz 29, 2009 7:11 Re: Zabawki na leczenie dla Pirata. Test na FIP ujemny.

Sama zadaję sobie toc pytanie. Podobno testy są niemiarodajne i trzeba zrobić specjalistyczne badania krwi. Jednak test wykrywa koronowirusy odpowiedzialne za FIP a wynik był negatywny. Lekarka się sama dziwiła bo to kot który się jakiś czas włóczył.

Płuca nadal wodą zalane. Ja wolę się nie cieszyć na zapas i wciąż obstawiam najgorsza możliwość. Ciesze się jednak z małych chwil radości: jak je, jak mruczy i jak mnie w brodę gryzie :-)

Teraz trzeba diagnozować go w stronę zapalenia płuc i chorób serca.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Śro wrz 30, 2009 8:46 Re: Zabawki na leczenie dla Pirata. Test na FIP ujemny.

ostatni dzień!!!!!!
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

[poprzednia]