Moje koty cz. II - prośba o zamknięcie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 27, 2009 19:46 Re: Moje koty cz. II - Fredzio zasnął [']

A teraz kilka zdjęć, tutaj zdenerwowane i dość mutne nasze kotki przed urlopem, już czuły bestie, że zostaną pozbawione naszego towarzystwa. Przynajmniej tak sobie te miny tłumaczę

Przede wszystkim nasze najgłówniejsze i najstarsze zmartwienie, czyli hrabia Dracul. A w zasadzie żaden hrabia, na pohybel anglosaskim wymysłom. To jest wszak jako żywo książę, Wlad Palownik, czyli Dracul co się wykłada jako smok bądź diabeł i kto mi powie że nomen nie omen:)
Obrazek
Obrazek
Zawieszka
Obrazek
Putita
Obrazek
i Rysia, najtrudniejszy do fotografowania obiekt
Obrazek

A po powrocie, butle z winem na plenerową imprezę natychmiast zagospodarował po swojemu kochany i wyluzowany, szczęśliwy Dracul. Zagospodarował na swój jedyny i niepowtarzalny sposób - pospał, pospał a na koniec obsikał dokumentnie. Ale nic to, wino zamknięte, koledzy zdjęcia nie zobaczą, więc im się wino cofać nie będzie :twisted:
Obrazek
Obrazek
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Nie wrz 27, 2009 19:52 Re: Moje koty cz. II - Fredzio zasnął [']

I jeszcze siebie dokleję urlopowo
We właściwym miejscu, czyli przy sałatce z owoców morza, jest to zdjęcie z serii mojego ulubionego SM. Sadystycznie bo Wy ze mną tych pyszności nie jadłyście oraz masochistycznie bo ja już zjadłam i na następne takie jedzonko muszę poczekać :evil:
Obrazek

Tu, życząc sobie smacznego chciałam zapłakać rzewnymi łzami, ale niestety płacz mój jest rozpaczliwy bo za cholerę nie potrafię wkleić tych rzadziej używanych ikonek :evil:

casica

Post » Nie wrz 27, 2009 19:55 Re: Moje koty cz. II - Fredzio zasnął [']

Przykro mi z powodu Łatka :( .
Za Fafułę kciuki ogromne! Oby się to cofnęło jak najbardziej. :ok: :ok: :ok:

Dracul rzeczywiście wygląda demonicznie :lol: .
Koteczki nie były obrażone po powrocie?

Edit: Forum muli i dopiero zobaczyłam talerz :evil: . Grrr, wrzuć takich więcej, a nie doczekasz następnego jedzonka :twisted:
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Nie wrz 27, 2009 21:27 Re: Moje koty cz. II - Fredzio zasnął [']

Monostra pisze:Koteczki nie były obrażone po powrocie?

Nie, nie były. Pierwszy raz się tak zdarzyło. Sąsiedzi opiekowali się kotami doskonale, koty zadowolone, dopieszczone, nie zestresowane. Żadnych fochów, witały nas w progu, jak nigdy.

Talerzyki może jeszcze jakieś znajdę, na zimowo jesienne wieczory :P

casica

Post » Nie wrz 27, 2009 22:08 Re: Moje koty cz. II - Fredzio zasnął [']

casica pisze:I jeszcze siebie dokleję urlopowo
We właściwym miejscu, czyli przy sałatce z owoców morza, jest to zdjęcie z serii mojego ulubionego SM. Sadystycznie bo Wy ze mną tych pyszności nie jadłyście oraz masochistycznie bo ja już zjadłam i na następne takie jedzonko muszę poczekać :evil:
Obrazek

Tu, życząc sobie smacznego chciałam zapłakać rzewnymi łzami, ale niestety płacz mój jest rozpaczliwy bo za cholerę nie potrafię wkleić tych rzadziej używanych ikonek :evil:

Pocieszyć pourlopowo chciałam .... Że niby powrót do brutalnej jesiennej rzeczywistości .... i przytulić trzeba - a tu sado-macho :twisted: TEJ SAŁATKI TO CI CASICO DŁUGO NIE WYBACZĘ :mrgreen:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Nie wrz 27, 2009 22:20 Re: Moje koty cz. II - Fredzio zasnął [']

Aleksandra59 pisze:Pocieszyć pourlopowo chciałam .... Że niby powrót do brutalnej jesiennej rzeczywistości .... i przytulić trzeba - a tu sado-macho :twisted: TEJ SAŁATKI TO CI CASICO DŁUGO NIE WYBACZĘ :mrgreen:

Jezuuuuuuuuuuuuuuu :!: Kiedy ja pocieszenia właśnie potrzebuję, utulenia w żalu, że już po :twisted:
To może ja wykasuję to zdjęcie? I zrobię sobie jakieś inne, takie jak np wyjadam po cichutku kotom z miseczek? Albo gołębiom na podwórku? Albo wyszukuję żarcie w second handzie, czyli w śmietniku? Wtedy będę pocieszana? :twisted:

casica

Post » Nie wrz 27, 2009 22:29 Re: Moje koty cz. II - i po urlopie, ehhhh życie

Ale ładne zdjęcia:) okrągłych kotów, winnego Dracula i Twoje:)
Wyglądasz jak Dolce Gabbana albo Dolce Vita:)
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Nie wrz 27, 2009 22:32 Re: Moje koty cz. II - i po urlopie, ehhhh życie

magicmada pisze:Ale ładne zdjęcia:) okrągłych kotów, winnego Dracula i Twoje:)
Wyglądasz jak Dolce Gabbana albo Dolce Vita:)

Magda :) przynajmniej na mnie nie krzyczysz, ehhhh wyglądam jak dolce far niente, czyli jak to co najbardziej lubię :)

casica

Post » Nie wrz 27, 2009 22:40 Re: Moje koty cz. II - i po urlopie, ehhhh życie

Koty masz piękne :mrgreen:
Na szczęscie z frutti di mare toleruję wyłącznie smażone krewetki, więc jak dla mnie wyglądasz na tym zdjęciu bardzo ładnie :lol:

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Nie wrz 27, 2009 22:59 Re: Moje koty cz. II - Fredzio zasnął [']

casica pisze:
Aleksandra59 pisze:Pocieszyć pourlopowo chciałam .... Że niby powrót do brutalnej jesiennej rzeczywistości .... i przytulić trzeba - a tu sado-macho :twisted: TEJ SAŁATKI TO CI CASICO DŁUGO NIE WYBACZĘ :mrgreen:

Jezuuuuuuuuuuuuuuu :!: Kiedy ja pocieszenia właśnie potrzebuję, utulenia w żalu, że już po :twisted:
To może ja wykasuję to zdjęcie? I zrobię sobie jakieś inne, takie jak np wyjadam po cichutku kotom z miseczek? Albo gołębiom na podwórku? Albo wyszukuję żarcie w second handzie, czyli w śmietniku? Wtedy będę pocieszana? :twisted:

No dobra, niech Ci będzie - UTULAM W ŻALU, ŻE JUŻ PO URLOPIKU :mrgreen: Ale tych muli i tak mi zal 8)

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Nie wrz 27, 2009 23:13 Re: Moje koty cz. II - Fredzio zasnął [']

Bungo pisze:Na szczęscie z frutti di mare toleruję wyłącznie smażone krewetki, więc jak dla mnie wyglądasz na tym zdjęciu bardzo ładnie :lol:

Aleksandra59 pisze:No dobra, niech Ci będzie - UTULAM W ŻALU, ŻE JUŻ PO URLOPIKU :mrgreen: Ale tych muli i tak mi zal 8)

Ufffff! Jako, że dobre z Was kobiety nie opowiem co jadłam jako danie główne :P Zresztą nie mam zdjęcia. Justyn, tak, to on jest głównym winowajcą. Miał bowiem zrobić dokładne zdjęcie sałatki, a zrobił i mnie i sałatkę. W ramach ukarania (Justyna oczywiście), pokażę Wam jak on obleśnie trzyma za pierś posąg Julii, a fuj!

casica

Post » Pon wrz 28, 2009 7:47 Re: Moje koty cz. II - i po urlopie, ehhhh życie

Wróciłaś :D fajnie. Ja tam Cię mogę utulić, bo "robaków" nie jadam i sałatki nie zazdroszczę. Ale tego słońca jednak trochę tak :oops:

Fafułę widziałam w szpitaliku, biedny był, ale piękny zjawiskowo... kciuki mocno trzymam :ok:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon wrz 28, 2009 7:49 Re: Moje koty cz. II - i po urlopie, ehhhh życie

Doczytałam relacje, dooglądałam zdjęcia. Oczywiście Drakulek naj, najpięknięjszy jest :1luvu: - nie ujmując innym futrom twoim, właścicielce (jakby to wygladało, jakbym napisała, że właścicielka najpiękniejsza :mrgreen: )i sałatce.
I proszę, no nie żądam więcej zdjęć i realacji wakcyjnych :roll:

Przykro mi z powodu Łatka, mimo tego, że tyle lat sobie zył w tej maminej piwnicy zawsze chciaby się jeszcze. Ostatnio na miau, mam wrażenie, jest strasznie dużo odejść :(

No i kciuki za dojście do zdrowia Fafułki :ok:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pon wrz 28, 2009 13:05 Re: Moje koty cz. II - i po urlopie, ehhhh życie

Problem jest z Fafułką taki, że w Łodzi nie ma możliwości dogłębnej diagnostyki takich przypadków, tzn nie ma tomografu ani usg. Co za tym idzie nie wiemy do końca co takiego mu się biedakowi przydarzyło - czy udar czy wylew, czy może np coś się tam brzydkiego buduje.
Wczoraj, przy okazji wizyty w Asie z Magicmadą, rozmawiałam z dr Charmasem. Przyszło mi bowiem do głowy, żeby Fafule zrobić tomograf "ludzki". No ale cóż... wg niego:
- nie bardzo wiadomo kto miałby Fafułę przygotować do takiego zdjęcia
- nie ma w Łodzi nikogo kto takie zdjęcie właściwie zinterpretuje - jak stwierdził: ja mogę powiedzieć, że to ładne zdjęcie i tyle.
A czy jest sens starszego i zestresowanego całą sytuacją kota ciągać do Warszawy?

Co do urlopu zaś, to ja się chętnie podzielić mogę wrażeniami, tylko boję się, że zanudzę czytelników popadając w amok opowieści :wink:

casica

Post » Pon wrz 28, 2009 18:09 Re: Moje koty cz. II - i po urlopie, ehhhh życie

No, patrzcie państwo, jeszcze się prosić każe!
Dobra: prooosiiimy!
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

[poprzednia][następna]