poznajmy sie...:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 15, 2009 20:08

Witajcie!
Z tej strony Matylda i Łukasz, właściciele czarnego dwuletniego spanielaka imieniem Hugo, a także, zupełnie niebawem, małego czarnego (a jakże) kocurka - Aloszy.
Na razie najwięcej czasu poświęcimy dopytywaniu o relacje kot-pies ale z czasem pewnie się rozkręcimy :)

m2

Od: Sob sie 15, 2009 19:49

Post » Sob sie 15, 2009 21:19

Mam na imię Martyna, mam prawie 13 lat. Mieszkam w Sulechowie. W moim domu mieszka siedem kotków, suczka, królik i świnka morska. :) Kocham zwierzęta, najbardziej oczywiście koty. Bardzo chciałabym mieć w przyszłości czekoladowego cętkowanego orienta, albo innego oriencika. :D
Obrazek

Martyna-Tina

Od: Wto cze 05, 2007 8:14

Post » Czw wrz 10, 2009 23:11 Re: poznajmy sie...:)

Witam serdecznie, mam na imię Magda, na forum trafiłam dopiero co (co widać po dacie :wink:). W domu zwierzęta różne były odkąd pamiętam: świnki morskie, chomiki, żółw, a potem koty :)

Mój aktualny stan posiadania to:

roczna znajdka Skierka
ObrazekObrazek

oraz Psotka dama w średnim wieku
ObrazekObrazek

chociaż ta druga obecnie w domku rodziców, jako że gremium rodzinne ;) zdecydowało, że seniorce Psotce należy się spokój, a Skierkę może nie tyle zaakceptowała, co traktowała jak zło konieczne.

Tutaj obie panie razem, co zdarza się niezwykle rzadko
Obrazek
Ostatnio edytowano Czw wrz 24, 2009 10:25 przez panikota, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pt wrz 11, 2009 6:56 Re: poznajmy sie...:)

Witaj panikota :D
Piękne te Twoje kociaczki :1luvu:
mam sentyment do rudych , ale żadnego rudziaszka w domu :twisted: to sobie chociaż fotki pooglądam :D
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

Post » Nie wrz 13, 2009 16:21 Re: poznajmy sie...:)

sawanka1 pisze:mam sentyment do rudych , ale żadnego rudziaszka w domu

To może trzeba sobie sprawić rudzielca :D :D :D
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Czw wrz 24, 2009 10:23 Re:

m2 pisze:Witajcie!
Z tej strony Matylda i Łukasz, właściciele czarnego dwuletniego spanielaka imieniem Hugo, a także, zupełnie niebawem, małego czarnego (a jakże) kocurka - Aloszy.
Na razie najwięcej czasu poświęcimy dopytywaniu o relacje kot-pies ale z czasem pewnie się rozkręcimy :)

Obrazek

http://www.youtube.com/watch?v=1k0Nfiph8nU
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Czw wrz 24, 2009 11:40 Re: Re:

Obrazek

boskie :1luvu:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Nie wrz 27, 2009 9:30 Re: poznajmy sie...:)

Witajcie
Nasze tymczasy:
Obrazek

viewtopic.php?f=13&t=99977&p=4970333#p4970333

Może Komuś przypadnie któryś do gustu :wink:
Pozdrawiamy
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Nie wrz 27, 2009 10:09 Re: poznajmy sie...:)

Witam wszystkich!
Jestem Ania, napływowa do Poznania. Nawet się zrymowało. :)
Od dawien dawna przejawiałam zainteresowanie kotami. Głownie objawiało się to tym, iż będąc mała dziewczynką dokarmiałam wszystkie okoliczne koty na osiedlu gdzie mieszkałam. A ile naznosiłam do domu? Nie zliczę, ale niestety kicie nie zagrzewały miejsca na długo, bo zazwyczaj już tego samego dnia wracały na podwórko (moja mama nie przepada za futrzakami). Obecnie mam w planach adopcje małego rozrabiaki (nastąpi to dziś wieczorem). :)
A tak poza tym to jestem doktorantka na jednym z poznańskich uniwerków, męczę studentów prowadzać ćwiczenia i ogólnie żyję sobie spokojnie. :)
Zajmuje się też pomocą przy organizacji koncertów japońskich zespołów z naszym kraju, udzielam się w Poznańskim Klubie Miłośników SF i Fantasy 'Druga Era'... i jakoś się toczy. :)
Pozdrawiam wszystkich.

GrayLady

Od: Pon wrz 21, 2009 22:38

Post » Nie wrz 27, 2009 10:56 Re: poznajmy sie...:)

Witamy na forum i czekamy na zdjęcia koteczka :)
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Nie wrz 27, 2009 11:40 Re: poznajmy sie...:)

Więc i ja się przywitam ,mam na imię Kaska ,mieszkam w Kańczudze koło Rzeszowa .
Mam 35 lat dwoje dzieci i jestem mężatką od 15 lat .
A o zwierzakach ...wszystko w moim podpisie :lol:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Pon paź 05, 2009 21:32 Re: poznajmy sie...:)

panikota pisze:
oraz Psotka dama w średnim wieku
ObrazekObrazek

Rudzioszka :1luvu: Cudowności i prześliczności!!

Ogólnie jak na Wasze podpisy patrzę, to normalnie z serii ' kochaj je wszystkie'. Niesamowici ludzie, niesamowite zwierzęta :)

munabrava

Od: Śro kwi 15, 2009 10:09

Post » Sob paź 10, 2009 17:52 Re: poznajmy sie...:)

Witam :) na imię mam Kasia, lat uzbierało mi się już 18, mój zwierzyniec to piesek Toto i dwa koty. Jeden to czarny kocurek z białym kołnierzykiem (elegancik), a drugi to miesięczna koteczka.
Cieszę się, że trafiłam na to forum, już się bałam że nie poradzę sobie z opieką nad małą ale im więcej tu czytam, tym spokojniejsza jestem :)

reindeer

Od: Sob paź 10, 2009 17:30

Post » Sob paź 17, 2009 19:07 Re: poznajmy sie...:)

Hej :) Jestem Tatiana, jestem z Konina ale obecnie mieszkam z moim TŻ i znajomymi w Poznaniu (studiuję).
Dziś właśnie się dowiedziałam od TŻ że będziemy rodzicami szkraba, którego uratował w pracy (pracuje na stacji benzynowej). Najprawdopodobniej ktoś go podrzucił bo kociak wygląda na zadbanego, a ciężko żeby koło autostrady przypadkowo się zgubił.
Jutro jedziemy z nim do weta to będę wiedzieć czy to on czy ona, czy jest zdrowy i w jakim jest wieku (myślimy na oko, że 2-3miesiące). Narazie znam malucha z mmsów, ale jak jutro pojadę do Poznania, to myślę, że się zakocham (chyba nawet już się zakochałam).
Trochę się boję bo nigdy nie miałam kotka, a pieski, ale myślę, że dzięki forum i innym kocim stronom i książkom dowiem się tego i owego i będzie się nam wspólnie fajnie żyło :)
Pozdrawiam!

edit - dodaje fotkę z mms'a:
Obrazek
Moi 2 chłopcy <3 - wkrótce powstanie ich blog ;)) || Moje miejsce w sieci - mój blog

banshie

Od: Sob paź 17, 2009 17:27

Post » Sob paź 17, 2009 20:08 Re: poznajmy sie...:)

banshie pisze:Hej :) Jestem Tatiana, jestem z Konina ale obecnie mieszkam z moim TŻ i znajomymi w Poznaniu (studiuję).
Dziś właśnie się dowiedziałam od TŻ że będziemy rodzicami szkraba, którego uratował w pracy (pracuje na stacji benzynowej). Najprawdopodobniej ktoś go podrzucił bo kociak wygląda na zadbanego, a ciężko żeby koło autostrady przypadkowo się zgubił.
Jutro jedziemy z nim do weta to będę wiedzieć czy to on czy ona, czy jest zdrowy i w jakim jest wieku (myślimy na oko, że 2-3miesiące). Narazie znam malucha z mmsów, ale jak jutro pojadę do Poznania, to myślę, że się zakocham (chyba nawet już się zakochałam).
Trochę się boję bo nigdy nie miałam kotka, a pieski, ale myślę, że dzięki forum i innym kocim stronom i książkom dowiem się tego i owego i będzie się nam wspólnie fajnie żyło :)
Pozdrawiam!

edit - dodaje fotkę z mms'a:
Obrazek

Jaki śliczny krówek :)
Witaj na Miau! To forum jest baaaardzo pomocne.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

[poprzednia][następna]