Sosnowiec- szukamy transportu dla Olinka do Warszawy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 26, 2009 17:35 Re: Sosnowiec- RUDY EDWINEK poszukuje DT albo stałego

Do góry Kocia chatko :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob wrz 26, 2009 18:07 Re: Sosnowiec- RUDY EDWINEK poszukuje DT albo stałego

Iweta pisze:
Madziula pisze:
bubor pisze:To może kolejna zbiórka na potrzeby Kociej Chatki ? :wink:

no ... jestem za :)

W takim razie rozpoczynamy zbiórke, na "inne" :wink: czyli leczenie (nie sterylki) media itp.

Akcja "inne" - START :D

Iweta - 10 zł
- jest wpłata :D

dorzucę się, ale dopiero po następnym weekendzie...
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Sob wrz 26, 2009 18:43 Re: Sosnowiec- RUDY EDWINEK poszukuje DT albo stałego

W takim razie rozpoczynamy zbiórke, na "inne" :wink: czyli leczenie (nie sterylki) media itp.

Akcja "inne" - START :D

Iweta - 10 zł
- jest wpłata :D
Bubor - 50 zł - jest wpłata :P
Madziula - 10 zł -
Axa76
Terenia1 - 10 zł -
Ostatnio edytowano Nie wrz 27, 2009 20:08 przez Iweta, łącznie edytowano 4 razy
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob wrz 26, 2009 21:23 Re: Sosnowiec- RUDY EDWINEK poszukuje DT albo stałego

Dziękujemy za kolejną akcję dla Naszych podopiecznych :lol: To piękne że dbacie o Nich i chcecie pomagać :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
MIKUŚ

Post » Nie wrz 27, 2009 8:15 Re: Sosnowiec- RUDY EDWINEK poszukuje DT albo stałego

hopsa z rana ...
Iwetko przelew pewnie dojedzie w poniedziałek mam nadzieje hihihihi
ale poszło 10 zł odemnie
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Nie wrz 27, 2009 9:00 Re: Sosnowiec- RUDY EDWINEK poszukuje DT albo stałego

Melduje się niezborny ruchowo (ale w małym stopniu) Czaruś "Książe ciemności" :D
Czaruś szuka wyrozumiałego Domku który go pokocha

Obrazek

Czaruś gorąco pozdrawia Wszystkich :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Nie wrz 27, 2009 12:22 Re: Sosnowiec- RUDY EDWINEK poszukuje DT albo stałego

miziaki dla Czarusia ...
kciuki mocno trzymam za domek ...

hopsa popołudniową porą ...
Obrazek

Madziula

Post » Nie wrz 27, 2009 15:07 Re: Sosnowiec- RUDY EDWINEK poszukuje DT albo stałego

wpadł mi do głowy może głupi pomysł pozyskania funduszy na Kocią Chatkę
może zgłośmy się do familiady :D
byli polcjanci, tramwajarze i t.d.
to może zmontujmy drużynę i spróbujmy co..... a nuż się uda coś wygrać :wink:
i co Wy na to... kto chętny reprezentować Kocią Chatkę
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Nie wrz 27, 2009 15:10 Re: Sosnowiec- RUDY EDWINEK poszukuje DT albo stałego

Myśl jest przednia Kropeczko , jeśli tylko byłaby szansa dostania się do programu to czemu nie ? :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie wrz 27, 2009 15:21 Re: Sosnowiec- RUDY EDWINEK poszukuje DT albo stałego

Kropeczka13 pisze:wpadł mi do głowy może głupi pomysł pozyskania funduszy na Kocią Chatkę

Widac, że Kropeczka jest świeżo po obejrzeniu Familiady :lol:

Ja co najwyżej mogę pokibicować 8)
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie wrz 27, 2009 16:06 Re: Sosnowiec- RUDY EDWINEK poszukuje DT albo stałego

W sumie czemu by nie :lol: Ja jestem za :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Nie wrz 27, 2009 16:26 Re: Sosnowiec- RUDY EDWINEK poszukuje DT albo stałego

no to ja będę wam kibicowała ... bardzo mocno ...
Obrazek

Madziula

Post » Nie wrz 27, 2009 19:38 Re: Sosnowiec- RUDY EDWINEK poszukuje DT albo stałego

Iweta pisze:
Kropeczka13 pisze:wpadł mi do głowy może głupi pomysł pozyskania funduszy na Kocią Chatkę

Widac, że Kropeczka jest świeżo po obejrzeniu Familiady :lol:

Ja co najwyżej mogę pokibicować 8)

Wiesiu no całkiem niezły pomysł :ryk: :ryk: kociarze :ryk: :ryk: ale jeszcze wcześniej musimy puścić TOTKA coś mi się obiło, że 40 baniek do wygrania 8O 8O
Iwetko dzięki za nową akcję zbiórkową :D ja też dorzucę skromnie 10zł :D
Dziś mieliśmy wizytę w Kociej Chatce tak że jutro albo Kreska albo Kuśtyczka będą już w nowym domku - Panu przypadła do gustu Kreska, a Pani Kuśtyczka :D okaże się jutro która pojedzie do domku :D
No i Pawełku witamy serdecznie coś długo się nie pojawiałeś na forum :( mam nadzieję, że już wszystko dobrze :)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie wrz 27, 2009 20:36 Re: Sosnowiec- RUDY EDWINEK poszukuje DT albo stałego

Prawdziwy dylemat............Kreska czy Kuśtyczka. Już sama zgłupłam niech sami zdecydują :roll:

Kresia - mam Gwiazdeczki/mojej maleńkiej tymczasowiczki/ i słynnego Gapcia /rozbójnika Kociej Chaty/. Z nami przebywa już 4 miesiące. Niesamowite prawda 8O 8O 8O Taka piękna krówka i nikt jej nie chce. Uwielbia człwieka. Z akceptacją kotów ma olbrzymi problem. Na początku TOLEROWAŁA /tylko akceptowała nic więcej/ swojego własnego synka Gapinka, a Gwiazdkę odrzuciła na dzień dobry :cry: No cóż tak bywa :? Jednak dłogotrwały pobyt z Nami sprawił że po sterylizacji zaczęła akceptować również kocicę Laki i młode kociaki. Do dziś nie znosi obecności kocurów.
Fajnie było by gdyby pojechała już do domu. Z pewnością na niego zasłużyła.

Kuśtyczka - no cóż jak to zawsze bywa miała zostać tylko na chwilkę, a okazało się że została z Nami i szukamy dla niej domu. Kotka w pełni sprawna. Jednakże ma skazę. Kiedyś miała złamaną nóżkę i nie zrosła się fachową tylko tak sobie coby się trzymała. Wynika to z tego że była bezdomna i nie miał kto tego dopilnować :roll: Teraz już nie warto operować, wiązało by się to z ponownym łamaniem łapy, składaniem i w ogóle. A na szczęście sobie doskonale radzi, absolutnie nie przeszkadza jej to w codziennej egzystencji :lol:

No i potrafilibyście wybrać kto ma pojechać :?: Szczerze mówię, niech sobie sami wybiorą. Ja niestety jestem zmuszona przyjąć neutralną postawę, gdyż nie potrafię wskazać która z kotek powinna jechać.

BYŁO BY NAJLEPIEJ GDYBY OBYDWIE POJECHAŁY, ale do różnych domów 8)
MIKUŚ

Post » Nie wrz 27, 2009 20:56 Re: Sosnowiec- RUDY EDWINEK poszukuje DT albo stałego

MIKUŚ pisze:Prawdziwy dylemat............Kreska czy Kuśtyczka. Już sama zgłupłam niech sami zdecydują :roll:

Basiu, ale oni właśnie sami zdecydują :) mają do jutra czas na zastanowinie się obie kotki obejrzeli :) nie musisz za nich decydować :) pewnie, że obu należy się domek, ale dobrze że chociaż jedna z nich już będzie w swoim domku :) Telefon do tej Pani wysłałam Ci, nie zapomnij zadzwonić.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

[poprzednia][następna]