Ajaj, ogromnie przepraszam, miałam wystawić tu pare rzeczy na bazarek, a tymczasem zniknęłam - niestety padł mi net i nijak mogłam wstawić zdjęcia:( ale już się poprawiam!!

no to lecimy najpierw z kosemetykami Avonu, są nowe nierozpakowane!! (poza perłowym serum, które było użyte tylko raz - kupiłam dla siebie ale okazało się że to ma konsystencje olejku, nawilża świetnie, ale ja nie lubie tłustych konsystencji, tak więc to wystawiam po zaniżonej cenie:)
1. Perłowe serum z serii Skin So Soft (zawiera malutkie perełki, które świetnie odżywiają skórę) cena
7 zł
2. super nawilżający i powiekszający usta bezbarwny błyszczyk z serii liiv botanicals - cena
16 zł
3. Cudowny rozświetlający balsam do ciała z linii SPA japońskie sake i ryż, który jednocześnie nawilża i odżywia - do tego ma przepiękny i działający na zmysły zapach, mój ulubiony kosmetyk z avonu:) polecam! cena -
16 zł
4. Nawilżający i o bardzo kuszącym zapachu krem do twarzy z linii naturals dzika figa i kiwi, również bardzo polecam bo jest świetny - cena 9 zł

Na razie tyle, po południu wstawię więcej, bo już po 5 i padam, do tego moja kicia patrzy na mnie jak na wariata - zazwyczaj o tej godzinie śpię a ona przytulona do mnie i widzę że jej się nie podoba że mnie jeszcze przy niej nie ma (śmiech)

tak więc lecę, biżuterię wystawię jakoś po pracy, pozdrawiam i trzymam kciuki mocno za wszystkie kociaki!!