Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob wrz 26, 2009 12:11 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

mamy dzikuna nastepnego-DZIKUNA!!!
cały czas sie zastanawiam, czy to ta szylkretka miala mi wpaść w rece?Ciemno było :cry: No i chyba chora, i na 100% dzikawa. Okupuje łazienke. A ja juz sie martwie.
Jaś (puk,puk) chyba lepiej,choc ma nonio ciagle zapchany.Reszta zalogi jeszcze pokichuje. Oj da mi TZ za szylkrete! A moze ktos chce na tymczasa :wink:

Wczoraj czysciłam Wiki uszy. TZ trzymał gadzine. Co ona nam napyskowała :twisted: Co sie naplula :roll: Ciesze sie ,ze nie znam jezora kociego bo pewnie mnie by powalila rozmaitosc epitetow. Cala 5 stawial sie jak jeden do lazienki, bacznie obserwujac co robimy dziewczynie. Mam wrazenie,ze jakby miauknela inaczej to rzuciliby sie na nas :mrgreen: Obroncy w cholere. Ale Daszek przystapił do czynow i zaczal na nas buczec i pchac sie z pyskiem.No i dostal podziekowanie...lapa :ryk: i wrzaskiem!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob wrz 26, 2009 20:49 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

o rany, Aśka, kolejny tymczas w domu?
8O

nie nudzicie się...
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob wrz 26, 2009 22:31 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

nAgnieszka a targowisku zostala mloda szylkretka-poszlam po nia bo nie przezylaby chyba takich warunkow.Ale szaro bylo i nie mam pewnosci czy to ona sie zlapala.To wlasnie ta dziczka miala byc zamiast Wiki-tylko mala podrzucili i nijak nie bylo rady zostawic domowego kota latajacego za kazdym.
Ale mamy pewne postepy.Ta dzicz mruczy 8O ,prycha ostrzegawczo ale nadstawia glowine do glaskow.Siedzi w lazience.Zjadla.
Agneska puscilam dzis cos +/- 10 ogloszen na Wiki i Andzie. Trzymac kciuki prosze by szybko dom sie pojawił.Wiecej nie dalam rady,bo jeszcze porzadkow po remoncie nie zrobilam.Ten gips :mrgreen: Reszte porobie jak obrobie wiadomosci od ciebie :wink:
Bo chyba lekka paranoja mnie ogarnia. Łomatko-co kat to kot :twisted:
Obrazek

ASK@

Post » Nie wrz 27, 2009 18:26 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

Kciuki za Wiki-w tygodniu pojedzie do nowego domu na ogledziny!Zobaczymy,obejrzymy,zdecydujemy...
Obrazek

ASK@

Post » Nie wrz 27, 2009 20:00 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

Wiki nie pojedzie-odmowilam panstwu.Nie chca sterylizowac, bo chca w przyszlosci miec male koty :twisted:
Obrazek

ASK@

Post » Nie wrz 27, 2009 21:06 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

Jaś, Daszek i Wiki są już na Allegro:
http://www.allegro.pl/item755660205_jas ... domow.html
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Od: Wto paź 19, 2004 19:35

Post » Nie wrz 27, 2009 21:08 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Post » Pon wrz 28, 2009 7:51 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

A ja właśnie wróciłam z urlopu i melduję się na posterunku :)
Jowita, jakie masz śliczne kotecki w podpisie :D
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon wrz 28, 2009 11:36 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

Jowitka dziekuje!
Obrazek

ASK@

Post » Pon wrz 28, 2009 17:14 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

:?:
Obrazek

ASK@

Post » Pon wrz 28, 2009 20:21 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

hanelka pisze:A ja właśnie wróciłam z urlopu i melduję się na posterunku :)
Jowita, jakie masz śliczne kotecki w podpisie :D

dziękujemy :)
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Post » Wto wrz 29, 2009 7:01 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

U nas po chwiloym impasie w przyjazni Daszka i jasia wszystko wraca do normy.Chlopaki spia razem,przytuleni i objeci lapkami.Strasznie sie memlaja.jas ma jeszcze zatkany nonio(jakos cholerstwo nie chce sie odczepic)i tak gulga i chrumka przy tym,ze spac nie mozna. jednak zauwazylam pewna zmiane.Wczesniej to Daszek byl kotem dopieszczajacym.Teraz wyrownalo sie.Ilosc sliny na obu futerkach jest taka sama. :lol: Daszkowi tylko nie odpowiada jeden dowod :mrgreen: milosci Jasia. Ten jak sie zapali w mizianiu podgryza ,nie zawsze delikatnie :twisted: I to wywoluje chwilowe awantury-i wracaja znow do glamania.
Wiki bardzo rozruszala chlopakow.A szczegolnie Daszka.Widzialam na wlasne oczy jak fikolki na dywanie robil,podskakiwal wysoko nad ziemia i nawet probowal w powietrzu obrot zrobic :lol:.Trzasnal z hukiem o ziemie,otrzasnal sie i polecial dalej :ryk:
Obrazek

ASK@

Post » Wto wrz 29, 2009 12:03 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

trochę im kobitka namieszała, ale nie ma to jak prawdziwa męska przyjaźń :D
Obrazek

hanelka

Post » Wto wrz 29, 2009 12:10 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

jak tam kardamonowe sprawy hanelak?

a ogladalyscie dziewczyny wiki?tak pare milych slow do przekazania dziewczynie moze :lol: :wink:
Obrazek

ASK@

Post » Wto wrz 29, 2009 12:36 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

ASK@ pisze:jak tam kardamonowe sprawy hanelak?

dwie osoby o niego pytały z forum, zobaczymy... na razie czekam na odpowiedź na maila od Ellyah, CatherineTheGreat chyba spasowała.

ASK@ pisze:a ogladalyscie dziewczyny wiki?tak pare milych slow do przekazania dziewczynie moze :lol: :wink:

chętnie zajrzę do dziewczynki, tylko mi się adres linka gdzieś schował i nie mogę trafić :(
Obrazek

hanelka

[poprzednia][następna]