Marley- rude jest piękne- rudzielec pokochany i już na swoim

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 10, 2009 20:47 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

Kociara82 pisze:gdzies tu na watku jego domek na pisal, ze kocio jest juz TYLKO I WYLACZNIE ICH i reszta ludu lapy precz od niego, bo bedzie zle :D :D :D

Tak. Też to czytałam.

Ale nie obrażając przyszłego domku - miałyśmy sytuację, że ktoś pokochał na zabój naszego Czarusia.
Prosił tylko, aby go zatrzymać, bo chce mu wyszykować ekstra domek.
To było jakieś dwa miesiące temu.

Do dzisiaj Czaruś jest w Schronisku. :(

-Buffy-

Od: Wto maja 15, 2007 20:14

Post » Czw wrz 10, 2009 21:59 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

...oj zaraz się gromy posypią...WARA OD NASZEGO KOTA !!! :evil:
...a z resztą dzisiaj byliśmy go odwiedzić... 8)
dobranoc....

BIG_Marley

Od: Wto sie 04, 2009 23:13

Post » Pt wrz 11, 2009 12:00 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

BIG_Marley pisze:...oj zaraz się gromy posypią...WARA OD NASZEGO KOTA !!! :evil:
...a z resztą dzisiaj byliśmy go odwiedzić... 8)

Bardzo się cieszymy z dobrych wieści :) :piwa: i pozdrawiamy :D
Mama Negry, Iggy'ego i Marleya (psa - widać kąsek łapy) :D
Obrazek

a tu w całości :D
Obrazek
no i rzecz jasna ludzkich dzieci, o których zapomniałam wspomnieć: Zosieńki i Oskara
Obrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Olga-Negra

Od: Pon lut 16, 2009 19:49

Post » Pt wrz 25, 2009 15:00 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

-Buffy- niestety to sie czasem zdarza. To wstretne i ohydne! Nie znam za dobrze przypadku Czarusia, mam nadzieje, ze albo domek sie w koncu zdecyduje ostatecznie (np.niech podadza termin do kiedy kota im masz "rezerwowac", i jesli sie do tego czasu po niego nie zglosza, to szukaj domku dalej), albo niech od razu powiedza, ze rezygnuja. Szczerze mowiac tez sie troszke obawiam, zeby i z Marleykiem podobnie nie bylo, bo to na prawde fajny funfel :) Mam nadzieje, ze to juz tylko kwestia kilku dni, no, moze tygodni...

BIG_Marley, przepraszam, ze pytam, kiedy spodziewacie sie zakonczenia remontu? Czy Marleycio tegoroczna gwiazdke ma szanse spedzic juz z Wami?

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt wrz 25, 2009 19:24 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

Ja jestem nawet pewna, ze tak nie bedzie :] Duzi Marleya, nie kazali go 'tylko' rezerwowac, odwiedzaja go najczesciej jak moga, dbaja o niego, kupuja jedzonko, poprostu wszystko by byl happy, patrza na niego jak na czlonka rodziny. A remont, jak to remont, u mojego taty trwal on prawie rok :roll: wiec jak najbardziej rozumiem. Przeciez nie beda Kociaka brac na nieskonczone :twisted: Tak wiec ja tam pewna jestem, ze nie bedzie rezerwowany w nieskonczonosc :P
Ostatnio edytowano Pt wrz 25, 2009 23:55 przez Caragh, łącznie edytowano 1 raz
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt wrz 25, 2009 23:14 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

he he he...pytanie wybaczone :) ale z tą gwiazdką, to chyba lekka przesada :twisted:
do końca remontu zostało, malowanie, panele, i jakieś dwa dni wykończeniówki....prorokuję max 3 tygodnie (z przeprowadzką łącznie). I tak zdarzył Nam się poślizg z kafelkami...niestety. A OD MARLEYA SIO !
Generalnie to wolimy go zabrać 3 dni później, niż miałby się stresować "chłopak" w trakcie przeprowadzki, porządków itd.
Mamy już dla niego 3 myszki skaczące po podłodze, i jedną taką na sznurku - do zabawy, + paciorki z rolet :D
Drapak i legowisko będzie własnej konstrukcji - taka radosna twórczość :) A właśnie - wie ktoś może gdzie kupić taki sznurek do drapaka? Bo te co oglądaliśmy, to sie nie nadają do nieczego i kocich pazurków nie wytrzymają.
Karton po pomidorach już mamy - jakby ktoś nie wiedział, to taki karton z jakimś materiałem w środku, to ulubione miejsce wylegiwania Naszego rudzielca.
Rękawiczkę do drapania i zbierania futra też już mamy.
Generalnie to została miska i kuweta :)

BIG_Marley

Post » Sob wrz 26, 2009 22:23 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

BIG_Marley pisze:Drapak i legowisko będzie własnej konstrukcji - taka radosna twórczość :))
wow :) Pierwszy raz sie spotkalam osobiscie z czyms takim, zeby domek wlasnorecznie zrobil drapak i legowisko dla swojego kota :)
Skoro tak, to sznurek tez zrobcie sami ;)
Macie racje, lepiej poczekac kilka dni, bo sama przeprowadzka i tak bedzie dla niego stresujaca, niestety.

Marley, ales Ty cierpliwy kot! Szacun ;)

Kociara82

Post » Nie wrz 27, 2009 9:03 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

Obrazek

zdjęcie, które by można opisać: gdzie oni są?
Obrazek

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Nie wrz 27, 2009 9:04 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

Obrazek
Obrazek

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Nie wrz 27, 2009 12:09 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

miłka pisze:Obrazek

zdjęcie, które by można opisać: gdzie oni są?
Obrazek

nie moge sie wprost doczekac, kiedy wreszcie mnie z tad zabierzecie! Ja chce juz zamieszkac z Wami!

Kociara82

Post » Nie wrz 27, 2009 13:19 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

No, proszę, panna "przygodniczka" i NASZ RUDZIELEC :D

BIG_Marley

Post » Nie wrz 27, 2009 14:10 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

BIG_Marley pisze:No, proszę, panna "przygodniczka" i NASZ RUDZIELEC :D

panna "przygodniczka" :?: :?:

Kociara82

Post » Nie wrz 27, 2009 16:12 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

No tak, mylić się jest rzeczą ludzką... Ale widzimy, że odzew momentalny. Ale to tak przeważnie jest, że cudze błędy najłetwiej się wytyka. Gorzej ze swoimi...

BIG_Marley

Post » Nie wrz 27, 2009 21:03 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

:?: :?: :?: BIG_Marley nie rozumiem...

A Ty, rudasku, jak sie dzis miewasz?

Kociara82

Post » Pon wrz 28, 2009 0:06 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

Przepraszamy! Uznajmy, ostatni post, za niebyły. Weekend mieliśmy bardzo, bardzo, bardzo...kiepski - bardzo lekko rzecz ujmując. Sąsiadka dała nam popalić, bo jej się nie podoba, że remontujemy mieszkanie. Postanowiła Nam narobić garść problemów, bo...klatka schodowa się zakurzyła. Upierdliwość ludzka nie zna granic.
A MY już chcemy zamieszkać i zabrać Rudego ze sobą....

BIG_Marley

[poprzednia][następna]