KOCIMIĘTKA - MOJA BANDA

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt wrz 25, 2009 18:47 Re: KOCIMIĘTKA - MOJA BANDA - NIE DAJE RADY BŁAGAM O POMOC

Bałam się bardzo zaglądać do wąteczku,żeby nie przeczytać właśnie......

Marku,przykro mi i bardzo mocno przytulam :(
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt wrz 25, 2009 19:30 Re: KOCIMIĘTKA - MOJA BANDA - NIE DAJE RADY BŁAGAM O POMOC

Bardzo mi przykro, śpij maleńka ['] :cry:

I prosimy o pomoc na dalszą walkę!!!
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Pt wrz 25, 2009 19:32 Re: KOCIMIĘTKA - MOJA BANDA - NIE DAJE RADY BŁAGAM O POMOC

Och,żeby tylko pozostałym sie udało pokonac wroga!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob wrz 26, 2009 5:19 Re: KOCIMIĘTKA - MOJA BANDA - NIE DAJE RADY BŁAGAM O POMOC

Prosimy o wsparcie Marka-skończyły sie juz pieniądze,a choroba nie odpuszcza!,bez pomocy kolejne koty odejdą!!!
Leczenie jest kosztowne,bardzo kosztowne-ratunku!!!!!!
Ostatnio edytowano Sob wrz 26, 2009 8:40 przez kropkaXL, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob wrz 26, 2009 8:31 Re: KOCIMIĘTKA - MOJA BANDA - NIE DAJE RADY BŁAGAM O POMOC

Bazarek powoli się rusza :) Jak na razie jest zainteresowanie tylko jedna pozycją - dobre i to :)
ObrazekObrazekLuna 2008-13 i Bezebiusz (Bezik).

MartaAgnieszka

Od: Pon lip 06, 2009 8:10

Post » Sob wrz 26, 2009 8:41 Re: KOCIMIĘTKA - MOJA BANDA - NIE DAJE RADY BŁAGAM O POMOC

Martusia,każda złotówka sie liczy!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob wrz 26, 2009 12:36 Re: KOCIMIĘTKA - MOJA BANDA - NIE DAJE RADY BŁAGAM O POMOC

Witajcie po przerwie. Jak narazie niema nowych zachorowań. Modle się żeby już nie było. Panna Kaczuszka nadal jest leczona - mam ogromną nadzieje że wszystko pójdzie dobrze i jej się uda. Dziękuje za popmoc dziewczyny. :(

markppp

Od: Śro wrz 02, 2009 12:55

Post » Sob wrz 26, 2009 12:39 Re: KOCIMIĘTKA - MOJA BANDA - NIE DAJE RADY BŁAGAM O POMOC

Kciuki trzymam...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Sob wrz 26, 2009 13:10 Re: KOCIMIĘTKA - MOJA BANDA - NIE DAJE RADY BŁAGAM O POMOC

markppp pisze:Witajcie po przerwie. Jak narazie niema nowych zachorowań. Modle się żeby już nie było. Panna Kaczuszka nadal jest leczona - mam ogromną nadzieje że wszystko pójdzie dobrze i jej się uda. Dziękuje za popmoc dziewczyny. :(

Marku,dobrze,że nie jest gorzej-kciuki i ciepłe myśli sa z Wami cały czas!
Miejmy nadzieję,że czas,który mija,będzie ostatnimi złymi wspomnieniami,że już nic złego sie nie wydarzy!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob wrz 26, 2009 13:12 Re: KOCIMIĘTKA - MOJA BANDA - NIE DAJE RADY BŁAGAM O POMOC

Też mam taką nadzieje! Tak mi mojej Malwinki brakuje. :cry: :cry: :cry:

markppp

Post » Sob wrz 26, 2009 13:16 Re: KOCIMIĘTKA - MOJA BANDA - NIE DAJE RADY BŁAGAM O POMOC

Wiem Marku-kawałek duszy umarł razem z NiąObrazek
ale musisz być silny,Ona trzyma nad Wami łapki w błogosławieństwie,musi sie udać!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob wrz 26, 2009 13:17 Re: KOCIMIĘTKA - MOJA BANDA - NIE DAJE RADY BŁAGAM O POMOC

Mam taką nadzieje!!!! Cały czas myśle ze może za mało zrobiłem!!!

markppp

Post » Sob wrz 26, 2009 13:21 Re: KOCIMIĘTKA - MOJA BANDA - NIE DAJE RADY BŁAGAM O POMOC

A co Ty jeszcze mogłes zrobić,skoro weci nie dali rady???
Marku-sam wiesz,jak ciężko wygrać z pp,jak bezowocna bywa to walka,ale niektóre koty daja radę przezwyciężyć chorobę-i własnie tego życzę Twoim pupilom!!!
Czy pozostałe mają jakies objawy?-czy tylko Panna Kaczuszka?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob wrz 26, 2009 16:33 Re: KOCIMIĘTKA - MOJA BANDA - NIE DAJE RADY BŁAGAM O POMOC

Narazie nie!!! ale okres inkubacji wirusa może trwac nawet 14 dni więc czekam cały czas!!! Boje się!!!

markppp

Post » Sob wrz 26, 2009 16:50 Re: KOCIMIĘTKA - MOJA BANDA - NIE DAJE RADY BŁAGAM O POMOC

Nie mogę Ci pomoc, ale popłakać z Tobą mogę. :cry:
Żegnaj Malwinko [*] :cry:

Kiedy umiera zwierzę, które było w szczególny sposób bliskie komuś tu na ziemi, wówczas odchodzi na Tęczowy Most.
Są tam łąki i wzgórza dla wszystkich naszych Wyjątkowych Przyjaciół więc mogą biegać i bawić się razem. Jest tam mnóstwo jedzenia, wody i słońca - nasi Przyjaciele żyją w cieple i dostatku.

Wszystkim zwierzętom, które były chore i starsze zostaje przywrócone zdrowie i wigor.
Ranne i okaleczone zostają uzdrowione i są znowu silne, tak jak wspominamy je w naszych snach z dni, które minęły.
Zwierzęta są tam szczęśliwe i zadowolone z wyjątkiem jednej, małej rzeczy: każde z nich tęskni za kimś wyjątkowym dla nich, kogo musieli pozostawić.

Wszystkie razem biegają i bawią się wspólnie, ale przychodzi taki dzień, kiedy jedno z nich nagle zatrzymuje się i spogląda w dal. Jego lśniące oczy patrzą uważnie a jego ciało zaczyna drżeć. Nagle oddziela się od innych, zaczyna biec przez zieloną trawę a jego nogi niosą go szybciej i szybciej.

Poznał Cię!
I kiedy Ty i Twój Przyjaciel wreszcie się spotkaliście, przytulacie się do siebie w radości ponownego połączenia - już nigdy nie będziecie rozdzieleni. Deszcz szczęśliwych pocałunków na Twojej twarzy, ręce znowu tulą ukochaną głowę, znów spoglądasz w ufne oczy Twojego Przyjaciela, które tak dawno odeszły z Twojego życia, ale nigdy nie zniknęły z Twojego serca.

Wtedy przechodzicie przez Tęczowy Most - razem
Paul C. Dahm
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

[poprzednia][następna]