Narożnik kuchenny ze stolem na leczenie dla Pirata.Koniec

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob wrz 19, 2009 17:42 Narożnik kuchenny ze stolem na leczenie dla Pirata.Koniec

Witam na aukcji dla Piratka. Piratek to dorosly kocur, który przybłąkał się do stada moich bezdomnych kotów jakieś 2 miesiące temu. Już wtedy nie miał oka. Na poczatku podchodził ostroznie, dał się pogłaskać podaczas jedzenia. Oko bylo zagojone ale wymagało zszycia. Czekałam miesiąc czasu, az się zwolni dom po rezydentach. Nagle stan Pirata się bardzo pogorszył. Kiedy zabierałam go z parkingu cierpiącego, z krwawiącym okiem i drugim zasłonietym trzecią powieką, to chodziły już po nim muchy. Dzisiaj mija 3 tygodnie odkąd Pirat przebywa w klinice. Okazalo się, że lewa część pyska jest w ropniach. Korzenie zebów byly na wierzchu, kot bardzo cierpiał. Brak oka to jego najmniejszy problem. Wdała się infekcaj z katarem. Trzeba bylo zmieniać antybiotyki 2 razy. Kiedy sie lepiej poczuł, zostały usuniete zęby. Niestety stan Pirata po zabiegu znacznie się pogorszył. Dziąsła się nie chcą goić, pojawiły sie objawy neurologiczne w postaci drżenia podbródka. Testy wykluczyły FIV i białaczkę. Mocznik i krew sa w normie. Pirat chetnie je mimo, że go boli. Koszt leczenia po 19 dniach pobytu to 444 zł, a to jeszcze nie koniec. Może potrzebujesz narożnika z krzesłami?

Przedmiotem licytacji jest naroznik kuchenny ze stołem. Wymiary narożnika: krótszy bok 40 cm, dłuższy 53 cm. Wysokość 89 cm. Narożnik jak widac ma otwierane siedziska, w których dużo się mieści. Stól ma rozmiary 55x101 cm. Wysokość 74 cm. Stół ma niewielką skazę na blacie, jedną głębszą ryse i kilka zadrapań po kocich pazurach, których nie widać na pierwszy rzut oka. Naroznik nie ma żadnych skaz.

Licytacje rozpoczynam od 200 zł Cena kup teraz 300 zł. Odbiór osobisty. Oczywiście zapraszam do siebie na oglądnięcie mebli zanim podejmiecie decyzje o zakupie. Licytacja trwa do ostatniego dnia września

Licytuje Iweta za 200 zł

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A to jest Piratek
Obrazek
Obrazek

Dzisiaj Pani w poczekalni powiedziala, że kocha koty, ale takie stare, cierpiące i wymagające leczenia to powinno sie usypiać. Ja, mam nadzieję z Wasza pomocą, spróbuje wyrównac mu krzywde, która wyrządzil mu właściciel podrzucając po blok moich rodziców. Zawalczę o Pirata.

Pirat ma FIP wysiękowy. Ostatnie tygodnie ma żyć jak książe. Znaczy surowa wolowina i wszytskie możliwe lekarstwa. Tyle mogę mu dać.
Ostatnio edytowano Czw paź 01, 2009 8:15 przez Akima, łącznie edytowano 5 razy
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Nie wrz 20, 2009 8:29 Re: Narożnik kuchenny ze stolem na leczenie dla Piratka

Je zalicytowałabym za wywoławczą ,bo narożnik w sam raz pasowałby do kuchni mojej Mamy :) , ale jest mały problem. Nie wiem kiedy mogłabym go odebrać, czy jest mozliwość, zeby "poczekał jakis czas" ? (nie wiem jak długo)
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie wrz 20, 2009 8:48 Re: Narożnik kuchenny ze stolem na leczenie dla Piratka

Oczywiście, że jest mozliwość. Dziękuję Ci bardzo. :1luvu: Czekam na wpis, że licytujesz. :1luvu: Problemy z transportem?
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Nie wrz 20, 2009 9:50 Re: Narożnik kuchenny ze stolem na leczenie dla Piratka

Więc zaczynam licytacje, za wywoławcza poproszę :wink:

Tak ,problemy z transportem, musze poczekac na TZ, który... nie wiem kiedy przyjedzie 8) :D
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie wrz 20, 2009 10:09 Re: Narożnik kuchenny ze stolem na leczenie dla Piratka

Dziękuję za udział w licytacji :1luvu: Miedzyczasie mogę porobić jeszcze kilka zdjęć, jesli masz takie zyczenie :)
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Nie wrz 20, 2009 10:20 Re: Narożnik kuchenny ze stolem na leczenie dla Piratka

Jaki piękny dywan masz pod tym kompletem mebli :!: 8O
Może też chcesz go sprzedać 8) :oops:

Theodora

Od: Pon kwi 30, 2007 10:49

Post » Nie wrz 20, 2009 10:38 Re: Narożnik kuchenny ze stolem na leczenie dla Piratka

Theodora pisze:Jaki piękny dywan masz pod tym kompletem mebli :!: 8O
Może też chcesz go sprzedać 8) :oops:

za miesiąc :) czekam na ekipę remontową i pieniądze z ubezpieczenia. Dywan jest rzeczywiście super. Dzisiaj będę go czyściła.Był tylko przez chwilę w sprzedaży i miałam szczęście go kupić. Zaglądaj na moje aukcje.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Nie wrz 20, 2009 10:50 Re: Narożnik kuchenny ze stolem na leczenie dla Piratka

Akima pisze:Zaglądaj na moje aukcje.

:D
:ok:

Theodora

Od: Pon kwi 30, 2007 10:49

Post » Pon wrz 21, 2009 8:01 Re: Narożnik kuchenny ze stolem na leczenie dla Piratka

hopsnę z rana :kotek:
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon wrz 21, 2009 15:46 Re: Narożnik kuchenny ze stolem na leczenie dla Piratka

może ktoś powalczy?
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Wto wrz 22, 2009 7:57 Re: Narożnik kuchenny ze stolem na leczenie dla Piratka

nikomu więcej się nie podoba :(
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Śro wrz 23, 2009 11:03 Re: Narożnik kuchenny ze stolem na leczenie dla Piratka

może dzisiaj ktoś zajrzy i podniesie licytację? :kotek:
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Śro wrz 23, 2009 11:48 Re: Narożnik kuchenny ze stolem na leczenie dla Piratka

Podnoszę :)

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Sob wrz 26, 2009 7:08 Re: Narożnik kuchenny ze stolem na otstanie dni dla Pirata. FIP

Pirat bardzo prosi o wsparcie. Dotychczasowe złe leczenie kosztowalo ponad 500 zł. Nowa klinika 54 zł + 35 zł za leki. Dzisiaj kolejna wizyta. Bardzo prosimy o wsparcie i udzial w licytacji
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Sob wrz 26, 2009 8:53 Re: Narożnik kuchenny ze stolem na otstanie dni dla Pirata. FIP

Akima pisze:Dzisiaj Pani w poczekalni powiedziala, że kocha koty, ale takie stare, cierpiące i wymagające leczenia to powinno sie usypiać.

A może by tak tę panią poddac eutanazji?-tak na zapas,żeby sie na starość nie męczyła :evil: :evil: :evil:
Podrzucam,może jeszcze ktoś zawalczy!
Piraciku-biedactwo! :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

[następna]