K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 25, 2009 11:28 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Ja biję się w pierś, wzięłam wczoraj dla leona odniosę wieczorem, prysnąć Berta?
Edit_f, możesz mnie posłać: lutra@interia.pl, zaniosę do dra Szpeyera.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pt wrz 25, 2009 11:41 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

lutra pisze:Ja biję się w pierś, wzięłam wczoraj dla leona odniosę wieczorem, prysnąć Berta?
Edit_f, możesz mnie posłać: lutra@interia.pl, zaniosę do dra Szpeyera.

wysłałam.. tam był arwet, ale pani na górze pisma dodała uwagę "Szpeyer" i powiedziała, że tam jak najbardziej może być.. w przyszłym tygodniu będę chciała łapsnąć mamę Bono i zawieżć do Szpeyera..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Pt wrz 25, 2009 11:44 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

dubelek
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Pt wrz 25, 2009 12:29 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

lutra pisze:Ja biję się w pierś, wzięłam wczoraj dla leona odniosę wieczorem, prysnąć Berta?

Pryśnij Berta, tylko może nie bezpośrednio, a via wacik, bo nie lubi pryskania :)
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Pt wrz 25, 2009 12:47 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Ok, jeszcze raz pardon, ale Leośka biurowa też ma taki placek łysy, więc sobie pozwoliłam, bez pytania :oops:
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pt wrz 25, 2009 12:59 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

lutra pisze:hmm, może Aga da radę się umówić na później, Aga?

jestem, jestem ...odbierałam dzisiaj zezwolenie na budowę kociarni tzn domu, w którym ma być kociarnia "Pod Kićką i Wisienką", potem musiałam podyskutować z panem koparkowym o wyższości tłucznia nad drobniejszym kruszywem dla celów drogi pod gruszkę z cementem i czy 4 samochody po 15 ton to nie będzie za wiele na taką drogę, bo ja obstawiałam 3, i tak dalej w ten deseń.

Kastapra, Ty się umów ze mną jakoś na przeliczenie ile czego i w ludzkich pieniądzach, bo im szybciej ja zacznę tym szybciej skończy się problem dyżurów na Wielopolu :wink: Więc opłaca Ci się dać maksymalne rabaty, bo wtedy będziesz miała jeden wieczór w tygodniu dla siebie. Czyż to nie luksus? :)

Luterko, zadzwonię do Pana i jakoś się umówię, jeszcze nie wiem jak, bo przez te jazdy podkrakowskie dotarłam dopiero do pracy, gdzie większość już raczej kończy a ja jestem w lesie

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt wrz 25, 2009 13:17 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

lutra pisze:Ok, jeszcze raz pardon, ale Leośka biurowa też ma taki placek łysy, więc sobie pozwoliłam, bez pytania :oops:

Wstydź się, wstydź :P Ja dzisiaj całe Wielopole przejrzałam poszukując tego Fungidermu :wink: Ale dzięki Tobie ominęło mnie smarowanie Bercika, więc mu się nie naraziłam :D

Wielopolanie w porządku. Czekało na mnie wygłodniałe towarzystwo :wink: A potem prawie wszyscy gnieździli się w kuchence, bo każdy chciał dostać jeść już teraz, zaraz, natychmiast :D
W prawym pokoju był pawik z karmy i nasiusiane na podłodze w pobliżu drapaka. Musiałam wyrzucić jedną z tych dużych miękkich piłeczek, bo leżała w tej kałuży i była przesiąknięta.

Amelia, Ty masz wieczorny dyżur, prawda? Ja rano umyłam podłogę, więc nie musisz wieczorem. Będziesz miała więcej czasu na wygłaskanie towarzystwa, bo ja dzisiaj niestety zbyt wiele się z nimi nie pobawiłam :(
Powiedziałam Basi, że jutro idzie do DT i pożegnałam się z nią (chyba rozumiała, bo dość chętnie poddała się miziankom).
Myszce nasypałam tylko trochę (jej) suchego, żeby inne głodomory nie zjadły jej całego dobowego przydziału :wink: Amelko, proszę dosyp jej wieczorem.
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pt wrz 25, 2009 14:21 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

lutra pisze:Ok, jeszcze raz pardon, ale Leośka biurowa też ma taki placek łysy, więc sobie pozwoliłam, bez pytania :oops:

Nie no, wychodzę na pierwszą jędzę małopolski :oops: Amelko, to nie mój fungiderm, ani nie Berta tylko fundacyjny. Nie musisz pytać.Poprosiłam annę09, żeby prysnęła Bercika, ona zadzwoniła, że leku nie ma więc natychmiast wrzuciłam post na forum, bo staram się regularnie aplikować, a dzisiaj był termin. Niech z fungidermu korzystają wszystkie potrzebujące fundacyjne, tylko będzie łatwiej wszystko ogarnąć , jak będzie karteczka z informacją gdzie jest. :)
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Pt wrz 25, 2009 15:10 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

bedzie ktos o 18 na wielopolu?

moj TZ przyjedzie robic fotki
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Pt wrz 25, 2009 15:19 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Piszę z polecenia lutry, która nie jest w tej chwili przy kompie, ale właśnie z nią rozmawiałam - wie już o sesji zdjęciowej i będzie na Wielopolu o 18.

karaluch

Od: Sob lut 11, 2006 20:03

Post » Pt wrz 25, 2009 15:31 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Na Kocimskiej głodomór :P Z rana nawet nie musiałam zmywać miseczek, tak były wylizane. Ani kropelki suchej karmy - kociaki zjadły wszystko - na zdrowie :D Jak przyszłam, to Feluś, Kredka większa i Fiona siedziały na klatce Ralfa i "próbowały" sięgnąć jego jedzenia 8O albo tak się bawiły :lol: Feluś oficjalnie ma AHDH :roll: i drugi dzień z kolei zauważyłam, że bije Śnieżka, Shrecka i małe bure, niestety.

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Pt wrz 25, 2009 15:46 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

milu pisze:Na Kocimskiej głodomór :P Z rana nawet nie musiałam zmywać miseczek, tak były wylizane. Ani kropelki suchej karmy - kociaki zjadły wszystko - na zdrowie :D Jak przyszłam, to Feluś, Kredka większa i Fiona siedziały na klatce Ralfa i "próbowały" sięgnąć jego jedzenia 8O albo tak się bawiły :lol: Feluś oficjalnie ma AHDH :roll: i drugi dzień z kolei zauważyłam, że bije Śnieżka, Shrecka i małe bure, niestety.

na szczęście w niedziele idzie do domu

Tweety

Post » Pt wrz 25, 2009 15:48 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Tweety zaktualizujesz 1 strone? bo sie pogubilam kto ma dom:P
Obrazek

Patka_

Post » Pt wrz 25, 2009 16:03 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Patka_ pisze:Tweety zaktualizujesz 1 strone? bo sie pogubilam kto ma dom:P

ale tylko Twoje kociątko tam figurowało jeszcze. Patrz tam gdzie są rozpisane tymczasy tzn u kogo są, to jest najbardziej aktualne, fotki i opisy czasem zostawiam jak kot jest wydany warunkowo. Jeżeli nie dostałam jakichś zdjęć lub opisów na mail'a nie zawsze je wyłapuję z treści

Tweety

Post » Pt wrz 25, 2009 16:05 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

ok tak bede robic:)
Obrazek

Patka_

[poprzednia][następna]