KLUSECZKA I MINI... nadal bez domku

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt wrz 25, 2009 13:06 Re: CUDOWNA KLUSECZKA & KRÓWKA W KULCE :)

honda... troszkę pomieszałaś :D Maszka nie szuka domku - to moja ukochana, pierwsza kicia... taka potwornie strachliwa... domku szukają bezimienna jeszcze krówka i Klusia... i to między nimi taka miłość rozkwitła... też mi przemknęła myśl, że byłoby fajnie gdyby znalazły razem domek, ale to chyba nie jest wykonalne... :( ... Klusi nikt nie chce :cry: ... a to taka kochana kicia... widocznie jednak dla większości ludzi kotek z jednym oczkiem jest jakimś problemem :( :( :( ... szkoda...
magu
Obrazek Obrazek

magu

Od: Śro sty 10, 2007 9:28

Post » Pt wrz 25, 2009 18:07 Re: CUDOWNA KLUSECZKA & KRÓWKA W KULCE :)

Witajcie!

Długo nie zaglądałam na forum, aż tu dziś wchodzę i widzę, że Wasza rodzinka się powiększa! Kicie są śliczne, przesłodkie jest to zdjęcie gdzie Klusia leży z koleżanką i się tulą :) Cieplutko Was wszystkich pozdrawiam. Ps. jak idą poszukiwania mieszkania? Teraz to chyba musicie czegoś większego poszukać, w końcu jest Was już szóstka ;) Buziaki

as-ik

Od: Pt maja 22, 2009 22:16

Post » Pt wrz 25, 2009 20:05 Re: CUDOWNA KLUSECZKA & KRÓWKA W KULCE :)

witaj Asiu... fajnie, że do nas zajrzałaś :) ... mam nadzieję, ze Klusia z maluchem znajdą domki jeszcze przed naszą przeprowadzką... kurcze... poszukiwania idą tak sobie... TŻ zapracowany :( ...
magu
Obrazek Obrazek

magu

Post » Sob wrz 26, 2009 8:30 Re: CUDOWNA KLUSECZKA została mamusią !!! nadal szukamy domku...

A Ja bym se Klusię zostawiła. Ludzie są beznadziejni nic nie rozumieją. Nie mają bladego pojęcia o kotkach z jednym oczkiem. Mnie urzekła1,5 roku temu Słonko i od tamtej pory mam jobla na punkcie jednooczek :mrgreen:
I jest Słonio w swoim domu już rok a Ja dalej jak miałabym któregoś z kotów sobie zostawić to dalej byłaby to ONA :? Ale świadomość tego że mieszka raptem parę ulic odemnie i mogę ją często odwiedzać oraz jej Pańcią jes lekarz weterynarii USPAKAJA MNIE :lol:
MIKUŚ

Post » Wto wrz 29, 2009 16:40 Re: CUDOWNA KLUSECZKA została mamusią !!! nadal szukamy domku...

podskoczymy sobie :D
magu
Obrazek Obrazek

magu

Post » Czw paź 01, 2009 21:14 Re: CUDOWNA KLUSECZKA została mamusią !!! nadal szukamy domku...

hmmm... czy ktoś wie może jak można dodac zdjęcie, gdy nie działa ani upload.miau, ani fotosik, ani imageshack ?

jutro Klusia i Mini będą a Wyborczej... wstępnie próbuję maluchom znaleźć wspólny domek...
więc proszę miejcie na uwadze moje słodycze - idealna opcja dla ludzi jeszcze niezakoconych!!! one naprawdę są kochaniutkie :1luvu:
magu
Obrazek Obrazek

magu

Post » Pt paź 02, 2009 17:05 Re: CUDOWNA KLUSECZKA została mamusią !!! nadal szukamy domku...

Hej! Niestety nie wiem jak dodać zdjęcia, ale trzymam mocno kciuki za maluszki, żeby wreszcie znalazły jakiś kochający domek! :love:

as-ik

Od: Pt maja 22, 2009 22:16

Post » Pt paź 02, 2009 20:22 Re: CUDOWNA KLUSECZKA została mamusią !!! nadal szukamy domku...

mocno trzymam kciuki za dwie małe królewny :ok: :ok: :ok:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Sob paź 03, 2009 0:20 Re: CUDOWNA KLUSECZKA została mamusią !!! nadal szukamy domku...

nikt do nas dziś nie zadzwonił :cry: ... chyba nie będzie łatwo... może jednak to nie jest najlepszy pomysł, by kiciom razem szukać domku?
magu
Obrazek Obrazek

magu

Post » Sob paź 03, 2009 14:50 Re: CUDOWNA KLUSECZKA została mamusią !!! nadal szukamy domku...

hop
magu
Obrazek Obrazek

magu

Post » Sob paź 03, 2009 18:46 Re: CUDOWNA KLUSECZKA została mamusią !!! nadal szukamy domku...

dziś też telefon milczy :cry: dlaczego nikt nie chce pokochać moich dziewczynek?
magu
Obrazek Obrazek

magu

Post » Sob paź 03, 2009 19:06 Re: CUDOWNA KLUSECZKA została mamusią !!! nadal szukamy domku...

magu pisze:dziś też telefon milczy :cry: dlaczego nikt nie chce pokochać moich dziewczynek?

ja je kocham!:)
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Nie paź 04, 2009 7:02 Re: CUDOWNA KLUSECZKA została mamusią !!! nadal szukamy domku...

ObrazekObrazek

szuuuukam domku dla siebie i mojej przybranej mamuni
magu
Obrazek Obrazek

magu

Post » Nie paź 04, 2009 8:22 Re: CUDOWNA KLUSECZKA została mamusią !!! nadal szukamy domku...

i mam umalowane tylko jedno oczko, bo się rano bardzo spieszyłam :kotek: :1luvu:
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Nie paź 04, 2009 10:55 Re: CUDOWNA KLUSECZKA została mamusią !!! nadal szukamy domku...

Witaj magu. Przepraszam, ze mnie tak długo nie było, ale siła wyzsza. I jak Kluseczka dalej matkuje Mini. :D Nie spodziewaj sie, że zaraz bedzie odzew. Moze jeszcze chwilkę będą razem u Ciebie :ryk: :ryk: :ryk:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

[poprzednia][następna]