Iwa mówi się, ze brunetki mają większy temperament.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:A co JA mam powiedzieć? Mnie się nikt nie boiNie dość, że blondynka z odzysku, to jeszcze 1,50 w kapeluszu
trawa11 pisze:AniHili pisze:Trawko, ja ludzi straszę od zawsze, więc ciemne włosy nie zmieniły nic radykalnieWystarczy, że łypnę swym astygmatycznym okiem z wysokości niemal 1,80m, zza ciemnej grzywy wysunie się haczykowaty nos...i najwięksi krzykacze odruchowo się odsuwają..
![]()
![]()
![]()
a ja to kurdupel jestem
Kociama pisze:trawa11 pisze:AniHili pisze:Trawko, ja ludzi straszę od zawsze, więc ciemne włosy nie zmieniły nic radykalnieWystarczy, że łypnę swym astygmatycznym okiem z wysokości niemal 1,80m, zza ciemnej grzywy wysunie się haczykowaty nos...i najwięksi krzykacze odruchowo się odsuwają..
![]()
![]()
![]()
a ja to kurdupel jestem
wcale nie taki kurdupel
AniHili pisze:Na studiach przestraszyłam kretyńskiego doktorka, przez przypadek off koz
A tak serio, to na ostatnich zajęciach z angielskiego wyszło mi w jakimś teście, że mam "wiedźmowatą" osobowość(cokolwiek by to nie było
)
Kociamo, Ty nie masz szans straszyć ludzi boś za ładnaAle możesz wzbudzić respekt
Kociama pisze:MaryLux pisze:A co JA mam powiedzieć? Mnie się nikt nie boiNie dość, że blondynka z odzysku, to jeszcze 1,50 w kapeluszu
to może buty na koturnach![]()
no nie wiem co poradzić
maggia pisze:Witam, ale tu wesołoparno i duszno, ogórki cukinie ło matko !
![]()
![]()
Iwa mówi się, ze brunetki mają większy temperament.![]()
MaryLux pisze:Kociama pisze:MaryLux pisze:A co JA mam powiedzieć? Mnie się nikt nie boiNie dość, że blondynka z odzysku, to jeszcze 1,50 w kapeluszu
to może buty na koturnach![]()
no nie wiem co poradzić
Nie da się, nie umiem na koturnach chodzić
AniHili pisze:
Glany?Czarne wdzianka, mroczny wzrok?
Kociama pisze:Kurcze te glany mnie zawsze ciekawiły![]()
ale jak staro baba w takich butkach po wsi by łaziła
Kociama pisze:Kurcze te glany mnie zawsze ciekawiły![]()
AniHili pisze:Kociama pisze:Kurcze te glany mnie zawsze ciekawiły![]()
Na bazarku są martensyW sumie podobne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 78 gości