NiewidomaBella-Wróciła do Domu! SchrŁódź/LidkaJuż wDOMU

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw wrz 24, 2009 21:38 Re: Niewidoma Bella-UMIERA w Schronisku Łódź!! Lidka już w DOMU

ruru pisze:ja myślę, że byłoby dobrze
gdyby udało się Belli zrobić badania
czy jest możliwe, żeby poprosić
o to w schronisku?
pieniądze, które miały zasilić Lidkę
bardzo chciałabym przeznaczyć na Bellę
właśnie na te badania...

Jeśli nie wystarczy z odłożonych pieniędzy, dorzucę się do badań Belli (po 1.10). Tylko przypomnijcie się na priv!
Będzie miała robiony profil nerkowy, wątroba, co jeszcze?

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Czw wrz 24, 2009 22:24 Re: Niewidoma Bella-UMIERA w Schronisku Łódź!! Lidka już w DOMU

Ja również w chwili obecnej mogę dołożyć 50 zł na badania Belli.
Domku, proszę, znajdź się....
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Czw wrz 24, 2009 22:46 Re: Niewidoma Bella-UMIERA w Schronisku Łódź!! Lidka już w DOMU

To już każda z osobna musi zdecydować, ale gdyby tak pomoc finansową oferowaną dla Lidki ofiarodawcy zgodzili się przekazać dla Belli... pomoc na zakup leku oferowała magdaradek, Myszenk@, Duszek i ruru. Na lek, to było z tego co kojarzę około 200zł. Ja deklarowałam wsparcie i potwierdzam, dorzucam 50zł. Poza tym pomoc deklarowała włóczka, mrr i gaota 50zł. Z pewnością jeszcze ktoś się dorzuci. Może badania można by częściowo sfinansować z funduszu schroniskowego...
Przepraszam, że tak ciągle wymieniam i rozliczam, ale nie mogę przestać myśleć o tej koteczce. Tak jak pisałam ja mogę zabierać tylko maluchy, a teraz i tych jeszcze przez chwilę nie mogę. A tak jak pisała Elfrida, dla niej jednym z problemów są finanse...
Elfrida, decyzja oczywiście należy do Ciebie, bo to Ty najlepiej wiesz na co możesz się porwać. Miałaś kilka ciężkich przypadków (ja najbardziej pamiętam Marcysię) i to Ty musisz ocenić swoje możliwości.
Ja deklaruję swoją pomoc, w tym momencie tak jak pisałam 50zł, jeśli pobyt by się przedłużył, w listopadzie deklaruję kolejne 50zł. Nie mogę przestać myśleć o tej koteńce, a w tym momencie tylko tak mogę pomóc :(

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw wrz 24, 2009 23:14 Re: Niewidoma Bella-UMIERA w Schronisku Łódź!! Lidka już w DOMU

Bardzo dobrze, że wyliczasz. Wtedy wydaje się, że jesteśmy bliżej celu, czyli domku dla Belli.
Zobowiązuję się, że przez następne pół roku będę przekazywać 50 zł/mies. dt lub ds na wydatki związane z Bella.
Też nie mogę przestać o niej myśleć :(
Obrazek

gaota

Post » Czw wrz 24, 2009 23:17 Re: Niewidoma Bella-UMIERA w Schronisku Łódź!! Lidka już w DOMU

Gosiuuu i Dziewczyny deklarujace chec pomocy, dziekuje Wam!
Tak na marginesie Gosiu, Marcysia u Reni zrobila sie okraglutka i jest nazywana czesto ''Łajdaczka'' bo lasi sie do kazdego, kto odwiedzi Renie i ma ochote ja miziac..no w sumie to sama sie wtrynia na glaski :wink:
Niech sie dzieje wola nieba.......jutro jade po Belle, najbardziej obawiam sie tylko wzajemnej akceptacji wsrod ogoniastych, nie chce, zeby Bella trafila z deszczu pod rynne.... :(

elfrida

Od: Pt gru 15, 2006 22:15

Post » Czw wrz 24, 2009 23:31 Re: Niewidoma Bella-UMIERA w Schronisku Łódź!! Lidka już w DOMU

trzymam kciuki za Bellę :ok:
0.40 24.12.2010 Justynko [*] Śpij Spokojnie Nasze Słoneczko Kochane

Obrazek

KarolinaS

Od: Pt kwi 06, 2007 18:02

Post » Pt wrz 25, 2009 7:46 Re: Niewidoma Bella-UMIERA w Schronisku Łódź!! Lidka już w DOMU

Oczywiście, że przeznaczę pieniążki, które miały pójść na Lidkę - Belli.
Dziś wieczorem zrobię przelew, tylko poproszę Elfrida nr konta na pw :)

będę trzymać kciuki, by aklimatyzacja przebiegła bezproblemowo u Ciebie.
Masz ogromne serce.......dziękuję za Bellę...... :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt wrz 25, 2009 8:09 Re: Niewidoma Bella-UMIERA w Schronisku Łódź!! Lidka już w DOMU

:dance: :dance2:
Także poproszę nr konta na priw
Obrazek

gaota

Post » Pt wrz 25, 2009 9:20 Re: Niewidoma Bella-UMIERA w Schronisku Łódź!! Lidka już w DOMU

Elfiku - bardzo, bardzo dziękuję :1luvu:
Ja oczywiście też będę pomagać finansowo, tak żeby maksymalnie odciążyć Cię z wydatkami na koteczkę (pierwszy przelew niestety mogę zrobić dopiero po 28.09, bo wtedy dostanę pensję na konto...)

tufcio

Od: Nie paź 01, 2006 13:21
Lokalizacja: dzieciństwo-Biłgoraj, młodość-Wrocław, aktualnie-Warszawa, docelowo-...?

Post » Pt wrz 25, 2009 9:23 Re: Niewidoma Bella-UMIERA w Schronisku Łódź!! Lidka już w DOMU

magdaradek pisze:Oczywiście, że przeznaczę pieniążki, które miały pójść na Lidkę - Belli.
Dziś wieczorem zrobię przelew, tylko poproszę Elfrida nr konta na pw

I ja :)

Elfrida, jesteś :1luvu:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pt wrz 25, 2009 9:39 Re: Niewidoma Bella-UMIERA w Schronisku Łódź!! Lidka już w DOMU

Elfrida :1luvu: .
Mam nadzieję, że Bella będzie się czuła u Ciebie dobrze. Trzymam kciuki.
I podtrzymuję ofertę pomocy finansowej w październiku.

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Pt wrz 25, 2009 10:43 Re: Niewidoma Bella-UMIERA w Schronisku Łódź!! Lidka już w DOMU

Elfrida :1luvu: Teraz trzymam ogromne kciuki za szybką aklimatyzację tego biedactwa i oczywiście na wieści.

Ja tak jak pisałam zaraz po wypłacie przelewam 50 zł (czyli pod koniec przyszłego tygodnia) i na początku listopada kolejne 50zł.
Elfrida, poproszę już teraz numer konta na PW.

Ech, nie mogę się doczekać wieści.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt wrz 25, 2009 10:53 Re: Niewidoma Bella-UMIERA w Schronisku Łódź!! Lidka już w DOMU

hop!
Obrazek

gaota

Post » Pt wrz 25, 2009 11:19 Re: Niewidoma Bella-UMIERA w Schronisku Łódź!! Lidka już w DOMU

elfrida pisze:Gosiuuu i Dziewczyny deklarujace chec pomocy, dziekuje Wam!
Tak na marginesie Gosiu, Marcysia u Reni zrobila sie okraglutka i jest nazywana czesto ''Łajdaczka'' bo lasi sie do kazdego, kto odwiedzi Renie i ma ochote ja miziac..no w sumie to sama sie wtrynia na glaski :wink:
Niech sie dzieje wola nieba.......jutro jade po Belle, najbardziej obawiam sie tylko wzajemnej akceptacji wsrod ogoniastych, nie chce, zeby Bella trafila z deszczu pod rynne.... :(

Karolino, nawet już nie mam słów
ale to jest tak, że jak sobie kot kogoś upatrzy
(tym kocim trzecim okiem)
to żeby nie wiem jak człowiek planował
to i tak do niego trafi, i będzie dobrze bo takie przeznaczenie :ok: :ok: :ok:
no i zrób z niej "łajdaczkę2" :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

nr. konta mam, chyba że coś się zmieniło
nie dawno, jeżeli nie to dzisiaj pójdzie 50
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt wrz 25, 2009 11:23 Re: Niewidoma Bella-UMIERA w Schronisku Łódź!! Lidka już w DOMU

wierzyć w cuda czy wierzyć w ludzi?

:1luvu:
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

[poprzednia][następna]