Dziś piąteczek, a to znaczy, że Duża jutro w domu
Z.
Moderator: Estraven
kothka pisze:Cześć Ineczko
Pogoda nam się zepsułaA ja cały czas leżę chory i na razie nie mam nawet siły się podnieść z łóżka
Za to duża cały czas chodzi koło mnie i mnie głaska, podsuwa mi mięsko albo puszeczkę, ale mi się nie chce jeść za bardzo
A Ty nie przestawaj seplenić
romek
Avian pisze:Cześć Inusiu
Wróciła Duża Dużej, dzisiaj będę w ogródku cały dzień
Gagat
nanetka pisze:No drapać to może nie... Ale wolno Inusi mruczeć Dużej do uszka itp. Ale Inusiu kochana - nie przestawaj seplenić!
kussad pisze:Inusiu może nie pamiętasz ale zawsze śmieszyła mnie "modlitwa" naszego Mru przed lodówką zamkniętą za rzepy haczyki i różne inne zabezpieczenia gdy czekał że może kiedyś ktoś zapomni ją szczelnie zamknąć![]()
Ojej Romeczku co się z Tobą dzieje - zaraz biegnę z wizytą!
Choco&...?
aglo pisze:Hmm, a moje Koty nie modlą się do lodówki, tylko do szafki, w której stoi pucha z ich jedzeniem. Do lodówki zaglądają, jak ja zaglądam. Raz Bruno nawet wskoczył...Pusta była, więc się zmieścił.
Dorota pisze:...bry... Nusieczko!![]()
Mru
Kociama pisze:Witaj Inuś![]()
jak po urodzinkach?były prezenty?
aglo pisze:Cześć Ineczko!
Jak urodzinki? Głaski chociaż jakies dodatkowe były??
Bruno ciekawski bardzo
Mereth pisze:Cześć Inuś![]()
Dziś piąteczek, a to znaczy, że Duża jutro w domuU Ciebie też prawda?
Z.
maciejowa pisze:Cześć Inusiu!
Dostałem indyka! Duża się przymila, bo mnie w nocy zlekceważyła![]()
Łatek
kociczka39 pisze:kotka doroty pisze:InusiuJa tak lubisiam czytać jak seplenisz!!!Sepleń dalej,a co tam
Nie każdy kotek tak umie<a Ty dodatkowo piękne wierszyki piszesz!Jesteś artystka a im wszystko wolno
Miałka-wiedząca!![]()
![]()
My też uwielbiamy jak seplenisz.Moja Duża to wprost szaleje jak czyta,znaczy nieraz śmieje się,bo tak fajnie Ci to wychodzi.A najbardziej szaleje i jej humor poprawia Twoje SYPKO - SYPKO - JUS , mmmrrraaauuu
nanetka pisze:kociczka39 pisze:kotka doroty pisze:InusiuJa tak lubisiam czytać jak seplenisz!!!Sepleń dalej,a co tam
Nie każdy kotek tak umie<a Ty dodatkowo piękne wierszyki piszesz!Jesteś artystka a im wszystko wolno
Miałka-wiedząca!![]()
![]()
My też uwielbiamy jak seplenisz.Moja Duża to wprost szaleje jak czyta,znaczy nieraz śmieje się,bo tak fajnie Ci to wychodzi.A najbardziej szaleje i jej humor poprawia Twoje SYPKO - SYPKO - JUS , mmmrrraaauuu
A nasza Pańcia to zaśmiewa się do łez jak Inusia pisze o feletonie i feletonowaniuInusiu jak po urodzinkach?
Pepsi i Puma

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości