Bessi (alias Micia) i Mist

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 14, 2009 16:53 Re: Bessi (alias Smoczyca) i Mist - obłaskawianie Smoczycy...

mowo pisze:Kochane cioteczki! Ze smutkiem ogłaszam, ze przetopię Mista na słoninkę :twisted: ...

Obrazek

Takie cudności? :D

-Buffy-

Od: Wto maja 15, 2007 20:14

Post » Pon wrz 14, 2009 16:54 Re: Bessi (alias Smoczyca) i Mist - obłaskawianie Smoczycy...

Za Cesarzową Bessi mocno trzymamy kciuki i niecierpliwie czekamy na fotki. :)

-Buffy-

Post » Pon wrz 14, 2009 21:39 Re: Bessi (alias Smoczyca) i Mist - obłaskawianie Smoczycy...

Witaj Mowo.
Nie wiem jak to się stało, ale dopiero dzisiaj znalazłam Wasz wątek. Oczywiście przeczytałam calutki.
Przede wszystkim gratuluję dokocenia. Chłopak fajny się trafił. I z charakteru, i z urody... Choć Bessi jest the best. Taka jesienna koteczka... Dużo zdrówka życzę panience. I żeby szybko odkryła jak miło jest się przytulić do innego futerka. Z tym przytulaniem jest jednak róznie. U mnie przytulają się Elfik z Tosią. I tylko te dwa koty. Czyli kot piąty z szóstym. Bogu dzięki, że na takie trafiłam, bo byłam na dobrej drodze do zostania drugą V.V.

Pozdrawiam.

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Wto wrz 15, 2009 8:30 Re: Bessi (alias Smoczyca) i Mist - obłaskawianie Smoczycy...

No i fotek nie ma! Bessi się śmiertelnie na mnie obraziła za weta i póki co omija mnie szerokim łukiem :wink: Przejdzie jej za jakiś czas. Póki co podajemy antybiotyk i trzymamy kciuki by pannica szybko wyzdrowiała :D Czas do pracy! Tylko taaaak się nie chce w taką pogodę...

A miałam dzisiaj sen: śniło mi się że miałam 4 koty 8O Bessi spała z Mistem i miałam jeszcze dwa przytulone do siebie, rudy jakiś i coś chyba burego, a może czarno-białego... Mam nadzieję, że to nie prorocze sny 8)
A tak w ogóle to oddam spokojnego, miłego, nie rozrabiającego o 5tej nad ranem kota za jedną rybkę. Akwarium mam. hmmm... chyba ze kota zamknę na noc w akwarium! To jest myśl :twisted:

MaybeXX śliczne futrzaki :D. Nic tylko pozazdrościć pięknego stadka. i Zazdroszczę tulących się kotów. Moje chyba skończą na tym że od czasu do czasu będą się prały łapkami po głowach. No cóż, jak to mówią: kto się czubi ten się lubi :D.

mowo

Od: Czw wrz 11, 2008 10:39

Post » Śro wrz 23, 2009 8:58 Re: Bessi (alias Smoczyca) i Mist - obłaskawianie Smoczycy...

No i Bessi zdrowa :)!! A w ramach poprawy nowe fotki. Wybaczcie, ze aż tyle ale nie wiedziałam na które się zdecydować :oops: :lol: Oczywiście Bessi pozować nie lubi więc w jednej pozie wersja portretowa :P . A Mist jak to Mist - szalony i wszędzie :mrgreen:

Nuuudy, nie ma co robić....
Obrazek

Ech, znowu przylazła z tym czymś pstrykającym...
Obrazek

No niechże już pójdzie sobie.
Obrazek

No dobra, zapozuję, ale tylko ten jeden raz
Obrazek

Idę sobie, wrócę jak odłożysz to coś co pstryka.
Obrazek

A Ty znowu tu!
Obrazek

Popatrzcie Cioteczki jak ja już urosłem! :kotek:
Obrazek

Bawić!! Baaawić!
Obrazek

Nikt mnie tu nie widzi :D
Obrazek

A ja tam lubię pozować ;)
Obrazek

Coś się tam ruszyło! Tam na pewno coś sie ruszyło!
Obrazek

A tak sobie odpoczywam na najwyższej szafie
Obrazek

Co tam tak błyska... hmmm....
Obrazek

A dla wytrwałych którym nigdy te same pozy się nie nudzą cały albumik - a tam jeszcze więcej tych samych minek :wink: Mój album

Pozdrawiamy wszystkie fanki 8) i miłego dzionka.

mowo

Post » Śro wrz 23, 2009 12:18 Re: Bessi (alias Smoczyca) i Mist - obłaskawianie Smoczycy...

Bessi i Mist wyglądają cudownie. :love:

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Czw wrz 24, 2009 21:08 Re: Bessi (alias Smoczyca) i Mist - obłaskawianie Smoczycy...

Przepiękne fotki :D :D Bo modelki obie urodziwe! A fotograf też talentem obdarzony...
Prosimy o więcej i więcej.

MaybeXX

Post » Czw wrz 24, 2009 21:09 Re: Bessi (alias Smoczyca) i Mist - obłaskawianie Smoczycy...

Przeczytałam to, co napisałam i ... Mist! Wybacz :oops: :oops: :oops:

MaybeXX

Post » Pt wrz 25, 2009 5:21 Re: Bessi (alias Smoczyca) i Mist - obłaskawianie Smoczycy...

MaybeXX pisze:Przeczytałam to, co napisałam i ... Mist! Wybacz :oops: :oops: :oops:

Myślę, że Ci wybaczy i nawet mu to specjalnie nie przeszkadza 8) . W każdym razie męskości mu już nie odejmie :twisted: Zresztą jak nazywam go czasami 'koteczkiem o bardzo malutkim rozumku' to też się nie obraża :P

mowo

Post » Pt wrz 25, 2009 7:10 Re: Bessi (alias Smoczyca) i Mist - obłaskawianie Smoczycy...

Pięęęęękne foteczki :1luvu:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Sob wrz 26, 2009 22:26 Re: Bessi (alias Smoczyca) i Mist - obłaskawianie Smoczycy...

Piękne koty :) Oba!
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Nie wrz 27, 2009 19:37 Re: Bessi (alias Smoczyca) i Mist - obłaskawianie Smoczycy...

A ja pozwolę sobie, w imieniu Patrycji, serdecznie zaprosić bazarek "Firmowe" kubki na pomoc PRZEKOCONEMU Opolu!. :)

-Buffy-

Post » Sob paź 17, 2009 10:53 Re: Bessi (alias Smoczyca) i Mist - obłaskawianie Smoczycy...

Co słychać u pięknych koteczków? :)

violavi

Post » Nie paź 18, 2009 8:57 Re: Bessi (alias Smoczyca) i Mist - obłaskawianie Smoczycy...

Ziiiiimno ;) Dopały nas chłody, więc i koty jakies takie zaspane chodzą. W sumie nic sie nie dzieje. Nudy. Co najwyżej koty obmyśliły nową zabawę, którą jest godnieni się na zmiany z pokoju do pokoju. Ulubiona pora gonitw: niedziela rano. I wszystko byłoby super gdyby nie to że nasze łóżko jest punktem końcowym z jeden strony owej gonitwy :ryk: Oczywiście to że kot przebiega mi przez twarz nie jest takie straszne :twisted: ale i tak je kiedyś zamorduję :wink: Cieszę się, ze chociaż Bessi zażywa więcej ruchu. Oczywiście Mist sie nie zmienił nic a nic. Wciąż to najbardziej ciekawski kot na świecie. Po prostu nie usiedzi na tyłku ani chwilę. Musi wszystko sprawdzić. No i tak czas płynie. Wieczory spędzam na czytaniu ksiazek albo przed kompem z kotem na kolanach jak któreś zechce łaskawie przyjść ;). Tylko żeby ta doba była dłuższa.

mowo

Post » Nie paź 18, 2009 9:38 Re: Bessi (alias Smoczyca) i Mist - obłaskawianie Smoczycy...

Dobrze, że jest dobrze :D
Podrzuć jakieś foteczki.

violavi

[poprzednia][następna]