(koszt przesyłki pokrywa kupujący - spokojnie, kot zmieści się do zwykłej koperty - mogę oczywiście przekazać osobiście kupującym z okolicy)
W schronisku przepełnienie, kotów mnóstwo, pp, a funduszy brak....
Dlatego proszę wszystkich o pomoc i licytację.....
Bazarek zbiorowy, ale licytacja każdego kota niezależnie (na raz, ponieważ fundusze potrzebne są jak najszybciej.....)
Do wylicytowania jest pięć ręcznie robionych kotków - zrobiła je moja mama na wzór mojego, chociaż tak chciała nam pomóc - ci, którzy widzieli je "na żywo" mogą zaświadczyć - są śliczne! (wyglądają znacznie lepiej niż na zdjęciu!)

W założeniu to zakładki, ale nadają się też jako aplikacja np na torebkę, można też zamocować pętelkę jako breloczek (jeśli ktoś chce taką pętelkę, to proszę zgłosić po wygraniu licytacji, dołożę z tej samej włóczki

Są małe (celowo zdjęcie zrobione na kartce w kratkę), mięciutkie (zrobione z angorki), oczy haftowane, poza nr 2 wąsy również (nr 2 ma je doczepione z włóczki) "frędzelki" doczepiane - można skrócić, odczepić, a później znowu doczepić

Licytacja potrwa 8dni (192 godziny, 11520 minut) od złożenia pierwszej oferty dla każdego kota niezależnie.
Licytacja wszystkich kotów potrwa do piątku, 2 października 2009r, do 21:51 czasu forumowego (UTC+2)
Cena wywoławcza 10zł.
Najwyższe oferty:
Kot 1.
Myszi

Kot 2.
Myszi

Kot 3.
Myszi

Kot 4.
Myszi

Kot 5.
Myszi

Zapraszam do licytacji! Niekochane nas potrzebują.....