Malaga z FeLV+ i nowotworem u Modjeski- odeszła...

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto sie 18, 2009 19:08

Modejska, ona poprostu czuje się szczęśliwa. :D

To i dla zdrowia jest dobre. :D
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto sie 18, 2009 22:26

:roll: Niekoniecznie. Poprzednim razem jak wyszła na wolność mocno odnowił jej się już całkiem nieźle podleczony katar. Mam nadzieję, że teraz nie będzie żadnych niespodzianek bo na razie pilnuję żeby nie została na noc na wolności i nie biegała po ogrodzie bo jest zimno. dziś dała się bez protestu zamknąć w swoim starym pokoju na dole. Ma szansę odpocząć po szaleństwach a i reszta stada ma taką szansę.
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Pon sie 24, 2009 20:15

:( Dziś byłam w lecznicy ale tyle się działo, że zapomniałam zapytać o wynik wymazu. Malaga tymczasem biega w dzień po domu i ogrodzie a na noc jest zamykana w pokoju. Nie ma problemu z zapakowaniem jej z powrotem za to rano głośno domaga sie wyjścia na wolność. Dzięki temu dziś córka ja wypuściła gdy my pół dnia spędziliśmy w lecznicy.
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Post » Pt wrz 04, 2009 15:15 Re: Malaga z FeLV+ szuka DS lub DT z INNYM BIAŁACZKOWCEM! PILNE!

Pani doktor obiecała, że dowie się sama o wymaz. Malaga tymczasem korzysta z ostatnich ciepłych dni. Nie sprawdziły się na szczęście moje obawy o nasileniu kataru. Gluty ma ciągle takie same.
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Post » Nie wrz 06, 2009 11:51 Re: Malaga z FeLV+ szuka DS lub DT z INNYM BIAŁACZKOWCEM! PILNE!

To dobrze, że dziewczynka sobie biega na wolności. :D
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Nie wrz 06, 2009 22:17 Re: Malaga z FeLV+ szuka DS lub DT z INNYM BIAŁACZKOWCEM! PILNE!

Modjeska pisze:Pani doktor obiecała, że dowie się sama o wymaz. Malaga tymczasem korzysta z ostatnich ciepłych dni. Nie sprawdziły się na szczęście moje obawy o nasileniu kataru. Gluty ma ciągle takie same.

:( No i sprawdziło się o nie chwaleniu dnia przed zachodem słońca. Malaga jest zamknięta znów w pokoju bo nie tylko gluty ale i oczy zaczęły mnie bardziej niepokoić. Daję jej unidox i wpuszczam krople. Trudno, bez konsultacji lekarskiej bo nie było kiedy jechać.
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Post » Nie wrz 13, 2009 19:03 Re: Malaga z FeLV+ szuka DS lub DT z INNYM BIAŁACZKOWCEM! PILNE!

Jak sie czuje koteczka? :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon wrz 14, 2009 12:18 Re: Malaga z FeLV+ szuka DS lub DT z INNYM BIAŁACZKOWCEM! PILNE!

Pozdrowienia...
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Wto wrz 15, 2009 17:22 Re: Malaga z FeLV+

Oczywiście po wyniku wymazu słuch jak na razie zaginął ale w związku z tym zaczęłam podawać Maladze połóweczkę unidoxu. Kicia korzysta namiętnie z wolności więc chciałam ja trochę osłonić. Poza tym zaczęłam wpuszczać jej do oczu Difadol i Tobreksan i chyba jedno z drugim zadziałało bo dziś stwierdziłam, że jakoś tak jakby mniej jej z oczu płynęło i gluty z nosa też nie wiszą. Nie znaczy to oczywiście, że nie ma już glutów ale jest ich znacznie mniej.

Chyba trzeba będzie zmienić tytuł bo nie wierzę, że malaga znajdzie dom.
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Post » Wto wrz 15, 2009 20:07 Re: Malaga z FeLV+ szuka DS lub DT z INNYM BIAŁACZKOWCEM! PILNE!

Tytuł można zostawić. A nóż widelec jakiś cud się trafi :?:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Śro wrz 16, 2009 21:19 Re: Malaga z FeLV+ szuka DS lub DT z INNYM BIAŁACZKOWCEM! PILNE!

:( Chyba limit cudów w tym roku został juz wyczerpany.
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Post » Czw wrz 24, 2009 5:34 Re: Malaga z FeLV+ szuka DS lub DT z INNYM BIAŁACZKOWCEM! PILNE!

Szkoda, że tak długo nie ma tego wymazu. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw wrz 24, 2009 8:21 Re: Malaga z FeLV+ szuka DS lub DT z INNYM BIAŁACZKOWCEM! PILNE!

Wynik wymazu wcięło i:evil: nie ma go i nie będzie. Malaga dostaje unidox i krople do oczu jesli uda mi się ją zdybać. Nie wiem czy to dobrze ale na razie nie mam na to wpływu, Malaga przepada na całe dnie i tylko przychodzi na posiłki. Nawet nie wiem gdzie sypia bo rzadko śpi z nami. Jeśli nie "zamieszka" w domu jak się zrobi zimno to trzeba będzie znów zacząć ją zamykać, przynajmniej na noc. Na razie niech korzysta z wolności.
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Post » Czw wrz 24, 2009 11:14 Re: Malaga z FeLV+ szuka DS lub DT z INNYM BIAŁACZKOWCEM! PILNE!

Ja osobiście uważam, że szczęśliwy kot, to zdrowy kot! Mam tutaj na myśli to, że chodzi i robi gdzie i co chce, a to naprawdę jest dużo i ważne dla niej. Jest chora to fakt, ale niech będzie szczęśliwa. :1luvu:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw wrz 24, 2009 16:47 Re: Malaga z FeLV+ szuka DS lub DT z INNYM BIAŁACZKOWCEM! PILNE!

Też tak uważam.
Obrazek]Obrazek

Modjeska

[poprzednia][następna]