CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (93)- Eksmisja, petycja! str.80

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 22, 2009 19:26 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (98)-Nike i Gwarek w DS :)

grrr... pisze:Kichocia się nieśmiało przypomina Obrazek

Cudnie się przypomina :1luvu:

A co u Zuzi :?:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Wto wrz 22, 2009 20:01 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (98)-Nike i Gwarek w DS :)

Z Zuzią coraz lepiej! :D Natychmiast po zdjęciu kołnierza wszyscy odetchnęliśmy, Zuzia wróciła do życia! Futerko na bokach odrasta (jeśli zostaną jakieś blizny, to małe, niewidoczne). Ma jeszcze jedno zgrubienie, trzeba czekać - musi się samo wchłonąć, na szczęście Zuzi to nie niepokoi i nie liże tego ani nie gryzie, bo chyba nie przeżylibyśmy kolejnych tygodni w kołnierzu. Uwielbiają wspólne gonitwy, zapasy i figle z Kichocią. Poza futerkiem (a to tylko kwestia czasu), wszystko wróciło do normy. Radość życia wróciła w Zuzieńkę! Uff - ogromna ulga! :dance:
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Śro wrz 23, 2009 8:38 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (98)-Nike i Gwarek w DS :)

Kichotka dupsko grzeje :ryk: piękna kicia

a czy ktoś pamięta Szarusię???????
wczoraj odstałam list z jej domku - Szarusia reaguje na Kizia - Mizia - nadal nie bardzo jest chętna do przytulania ale uwielbia podjadać smakołyki prosto z reki swojej Pani :-) byli u weterynarza bo w książeczce był termin szczepienia - przeżyli wszyscy to bardzo - nie wiadomo czy Ewa nie bardziej ale po powrocie do domu Kizia po raz pierwszy przez dwa dnie 'pyszczyła" do domowników więc wiedzą dzięki temu że kicia "mówi" - ogólnie wszyscy ja kochają a Szarusia kocha najbardziej Ewę i z nią najchętniej przebywa - mam obiecane zdjęcia i tu padło pytanie czy może jakiegoś małego kotka do towarzystwa - oczywiście czysto teoretycznie bo nie chce jej denerwować ani stresować tym bardziej że bardzo powoli akceptuje zmiany

marcela35

Od: Śro cze 11, 2008 8:13

Post » Śro wrz 23, 2009 20:08 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (98)-Nike i Gwarek w DS :)

To ja ku pokrzepieniu serc wrzucę zdjecia z domku Nike'usia :mrgreen:

Witam.

Przesyłam kilka zdjęć kiciusia. Jest kochany. Zadomowił się już u nas, zwiedza cały dom i włazi w każdą dziurę. Mruczy ślicznie kiedy tylko się go pogłaska, a wieczorem siedziałby cały czas na kolanach. Myślę, że będzie u nas szczęśliwy.

Pozdrawiam. Piotrek.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

http://picasaweb.google.pl/Sally.od.dzikuskow/DropBox?authkey=Gv1sRgCIec4P6R45mxOA&feat=directlink

A Miguni to chyba trochę brakuje Nike'iego... W pierwszy wieczór chodziła i miaukoliła, tak jakby go wołała :roll: Włóczyś za to zrobił się jakiś bardziej przytulasty 8O Nie wiem, jak to interpretować :lol:
Ostatnio edytowano Pt wrz 25, 2009 16:27 przez Sally od dzikusków, łącznie edytowano 1 raz
"Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot."
Mark Twain
Obrazek

http://dzikuski.bloog.pl

Sally od dzikusków

Od: Śro lis 05, 2008 15:30

Post » Śro wrz 23, 2009 23:30 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (98)-Nike i Gwarek w DS :)

Bruno kocha Chochlika :ryk:

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Czw wrz 24, 2009 8:45 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (98)-Nike i Gwarek w DS :)

Nike ma świetne paprotki do polowania :lol:. Storczyka też pewnie się fajnie obgryza :wink:

Marzę o kwiatach, ale mam 3 czynniki zniszczenia w domu :roll: Ostatnio czynniki zniszczenia z konsekwencją i uporem likwidują moją szafkę kuchenną. Nie mam już prawie żadnej kaszy, makaronu, niczego :evil:

starchurka

Od: Nie sie 26, 2007 0:09

Post » Czw wrz 24, 2009 9:38 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (98)-Nike i Gwarek w DS :)

starchurka pisze:Ostatnio czynniki zniszczenia z konsekwencją i uporem likwidują moją szafkę kuchenną. Nie mam już prawie żadnej kaszy, makaronu, niczego :evil:

starchurka zamknij szafke :lol:

aassiiaa

Post » Czw wrz 24, 2009 10:33 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (98)-Nike i Gwarek w DS :)

no najlepsze są takie zabezpieczenia dla dzieci - moja kolezanka je stosuje z powodzeniem i już kocica jej nie robi kipiszu w cukrze :ryk:

marcela35

Post » Czw wrz 24, 2009 10:45 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (98)-Nike i Gwarek w DS :)

Asiu... nie mam drzwiczek :lol:

starchurka

Od: Nie sie 26, 2007 0:09

Post » Czw wrz 24, 2009 10:48 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (98)-Nike i Gwarek w DS :)

starchurka pisze:Asiu... nie mam drzwiczek :lol:

Zamontuj :lol: albo zmien zawartosc szafek :lol: albo zainwestuj w pojemniczki :lol:

aassiiaa

Post » Czw wrz 24, 2009 19:44 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (98)-Nike i Gwarek w DS :)

grrr... pisze:Z Zuzią coraz lepiej! :D Natychmiast po zdjęciu kołnierza wszyscy odetchnęliśmy, Zuzia wróciła do życia! Futerko na bokach odrasta (jeśli zostaną jakieś blizny, to małe, niewidoczne). Ma jeszcze jedno zgrubienie, trzeba czekać - musi się samo wchłonąć, na szczęście Zuzi to nie niepokoi i nie liże tego ani nie gryzie, bo chyba nie przeżylibyśmy kolejnych tygodni w kołnierzu. Uwielbiają wspólne gonitwy, zapasy i figle z Kichocią. Poza futerkiem (a to tylko kwestia czasu), wszystko wróciło do normy. Radość życia wróciła w Zuzieńkę! Uff - ogromna ulga! :dance:

To cudownie :!:
Strasznie się cieszę :D

Wymiziaj ode mnie obie ślicznotki :D

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Czw wrz 24, 2009 20:29 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (98)-Nike i Gwarek w DS :)

ja oczywiście nie mogę wytrzymać - więc to z siebie wyrzucę :ryk:

Szpiegunio został grzecznie poproszony by zamieszkał...................
z miłością swego życia czyli............ :1luvu: :1luvu: :1luvu:

SZARUSIĄ

marcela35

Post » Czw wrz 24, 2009 20:34 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (98)-Nike i Gwarek w DS :)

:piwa: :ok: :piwa:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Czw wrz 24, 2009 21:17 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (98)-Nike i Gwarek w DS :)

marcela35 pisze:ja oczywiście nie mogę wytrzymać - więc to z siebie wyrzucę :ryk:

Szpiegunio został grzecznie poproszony by zamieszkał...................
z miłością swego życia czyli............ :1luvu: :1luvu: :1luvu:

SZARUSIĄ

NAPRAWDĘ????????? 8O :D :D :D :1luvu:

San

Od: Czw lut 16, 2006 10:26

Post » Czw wrz 24, 2009 22:31 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (98)-Nike i Gwarek w DS :)

Co za wieści! :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"Wykuj własny szlak przez kraj dziki i surowy..."

luelka

Od: Sob cze 30, 2007 8:14

[poprzednia][następna]