mpacz była dzisiaj u kotów sopockich, jeśli ma jakieś wieści napisze na pewno jutro
mpacz78 pisze:Ja niestety nie mogę ich wziąć na DT, są zbyt duże
W temacie sopockich kotów jestem w stanie zaoferować tylko/aż pomoc w sterylkach.
Tam gdzie są te dwa kotki są dwie kocice do wysterylizowania. Przy E. Plater kolejne dwie, nie ma już skierowań w TOZie w tym roku.
Ja mogę łapać, zawozić i odwozić i przetrzymywać dobę po zabiegu kotki, mogę wyłożyć na transport, ale nie dam rady wyłożyć całej kaski na zabiegi, koszt jednej sterylizacji to około 100zł, jestem w stanie wykładać 1/5 tej kwoty dla każdej kotki, czyli 20zł, gdyby znaleźli się chętni żeby dołożyć po 10 czy po 20zł to mogłybyśmy sukcesywnie wysterylizować te kotki zanim przyjdzie zima, bo inaczej na wiosnę znów będzie dramat, kto chętny do akcji sterylkowej?
.
KarolinaS pisze:Monika, zrzutę można zrobić, bazarki powystawiać - ja się deklaruję (kasy nie dam rady, ew 10 zł do każdej kotki, ale bazarki zrobię); temat trzeba założyć, konto podać i będziemy prosić o pomoc; ja do przyszłej środy/czwartku odpadam, ale potem pomogę;
kurczę nie możemy dać się zmarnować Twojej robocie
KarolinaS pisze:świetnie
do moich możliwości należy jeszcze pomoc w łapankach oczywiście
Agnieszka Marczak pisze:Dziewczyny, skoro gisha zasponsoruje jedną sterylkę to ja dam na drugą,mpacz78 możesz dać na trzecią?
gisha 100
ja 100
Kto jeszcze?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 60 gości