No to ładnie, że tak ładnie poszło A w przypadku takich zabiegów niestety trochę bólu trzeba, żeby zwierzak sobie krzywdy nie zrobił np. skacząc, bo nie czuje, że coś jest nie tak. Chociaż faktycznie żal patrzec i słuchać Kciuki za szybką rekonwalescencję
[*] 7.03.1992-18.03.2004['] Należało wdać się w awanturę. Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥ KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
Głupole zawsze mają w życiu szczęście , wiedziałam, że pójdzie łatwiej niż u Księżniczki...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Kochane jesteście A my sobie siedzimy z Betusią , jako że kołnierz nie jest w stanie powstrzymać Piesolota przed skubaniem szwów , trzeba cały czas pilnować, oj będzie się działo... Aaa, i piesek wieczorem zrobił rewoltę , głodny jest!
Ja na ten przykład wstałam o wpół do trzeciej i właśnie sprzątam mieszkanie
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Mała cwaniara! Zawsze myślałam że kołnierz i kamizelka chronią przed zbytnim zainteresowaniem! Czy udało Ci się chociaż troszkę zdrzemnąć? Mocno ściskam i pozdrawiamy Ewa&Choco&...?