NiewidomaBella-Wróciła do Domu! SchrŁódź/LidkaJuż wDOMU

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 23, 2009 21:14 Re: Lidka,DT-ratunekDlaJejOczu!Bella-JużTylkoCiemność? Schr.Łódź

elfrida pisze:Zakochalam sie.....ale sprawa wyglada nastepujaco!
Jutro moge zabrac Mala ze schroniska, tylko jest problem finansowy. Jestem pod kreska
i w gre wchodzi ''pelny sponsoring'' Lidzi.
Zwolnilo mi sie troche miejsca, 3 maluchy poszly w Swiat, co prawda 2 jeszcze zostaly, ale
po wydaniu dwoch huraganow, notabene schroniskowych moge przyjac Mala.
Nie ukrywam, ze chcialabym, aby zrobic koteczce testy, tak dla spokojnego sumienia.....
Na razie musze wyjsc i prosze Was dziewczyny o przemyslenie mojej propozycji!
Niestety tylko w taki sposob moge pomoc :(

Karolinko :1luvu: koci :aniolek:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro wrz 23, 2009 21:15 Re: Lidka,DT-ratunekDlaJejOczu!Bella-JużTylkoCiemność? Schr.Łódź

Elfrida :1luvu: , pomoc deklarowało kilka osób, trzeba by teraz tylko te oferty pomocy zebrać i potwierdzić, myślę że wspólnymi siłami damy radę :ok:

Ja tak jak pisałam, po wypłacie.

Teraz DT dla Belli pilny, ja niestety mogę brać tylko maluchy ze względu na ograniczenia lokalowe i moją rezydentkę, a teraz niestety jeśli chodzi o maluchy jestem na kwarantannie :(

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro wrz 23, 2009 21:18 Re: Lidka,DT-ratunekDlaJejOczu!Bella-JużTylkoCiemność? Schr.Łódź

Bella nadal szuka domku...
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Śro wrz 23, 2009 21:20 Re: Lidka,DT-ratunekDlaJejOczu!Bella-JużTylkoCiemność? Schr.Łódź

Dziś napisała do mnie pani, która zastanawia się nad ew. adopcją Lidki. Na razie nie bardzo może wziąć kota, ale... Lidka ją ujęła. Proponowałam jej bycie choć dt, napisałam długiego maila, w tym o leczeniu, kosztach, o koniecznosci zakraplania oczu co 3-4 godziny przez dłuższy czas. Czekam na odpowiedź.

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Śro wrz 23, 2009 21:40 Re: Lidka,DT-ratunekDlaJejOczu!Bella-JużTylkoCiemność? Schr.Łódź

Tak z tego co doczytałam, pomoc na zakup leku oferowała magdaradek, Myszenk@, Duszek i ruru, tak że sprawa leku jest rozwiązana.

Nie chciała bym tu decydować, ale może można by sfinansować testy z funduszu schroniskowego :oops:

Teraz zostaje kwestia utrzymania w DT, ja zadeklarowałam częściowe wsparcie, może jeszcze ktoś :oops:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro wrz 23, 2009 21:42 Re: Lidka,DT-ratunekDlaJejOczu!Bella-JużTylkoCiemność? Schr.Łódź

ja oczywiście potwierdzam
deklaracje wsparciowe :ok:

Asiu, a czy Bella ma ogłoszenie?
niestety są tylko 2 zdjęcia..
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro wrz 23, 2009 21:45 Re: Lidka,DT-ratunekDlaJejOczu!Bella-JużTylkoCiemność? Schr.Łódź

Nie ma ogłoszeń.

ja na razie finansowo nie pomogę, niestety.

Sis

Post » Śro wrz 23, 2009 22:23 Re: Lidka,DT-ratunekDlaJejOczu!Bella-JużTylkoCiemność? Schr.Łódź

Asiu Sis byloby super, gdyby Mala znalazla dom staly. Dom tymczasowy to dobre rozwiazanie, ale niestety kot
nie uniknie stresu zwiazanego z przeprowadzka ze schroniska do domu tymczasowego i w niedlugim czasie
do domku stalego.
Mam nadzieje, ze pani sie ''podda'' i wezmie kicie jak najszybciej, jak widac finansowo Dziewczyny moglyby pania
wesprzec!
Jesli sie nie uda to caly czas podtrzymuje bycie DT, liczac na Wasze wsparcie w leczeniu Kici. :oops:

elfrida

Od: Pt gru 15, 2006 22:15

Post » Śro wrz 23, 2009 23:11 Re: Lidka,DT-ratunekDlaJejOczu!Bella-JużTylkoCiemność? Schr.Łódź

Zobaczymy, Elfiku, ja tylko sygnalizuję, że był mail, a czy cos z tego wyniknie... O Wojownika też było ach i och zapytanie i nie dostałam odpowiedzi do dziś.
W każdym razie jeśli pani nie odpisze, to hm... chyba ją bierz, co?... :)
Po 10 będę wypłacalna, jakby cuś.

Sis

Post » Śro wrz 23, 2009 23:13 Re: Lidka,DT-ratunekDlaJejOczu!Bella-JużTylkoCiemność? Schr.Łódź

nie można czekać
bo oczka...
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro wrz 23, 2009 23:55 Re: Lidka,DT-ratunekDlaJejOczu!Bella-JużTylkoCiemność? Schr.Łódź

Dziewczyny, jesli pani sie nie zdeklaruje, moge kotke wziac nawet jutro, tylko
jak wyglada sprawa z optimum? Wiadomo, ze i tak w dt bedzie jej lepiej niz w schronie.
Mozemy poczekac, karme jeszcze mam, potem bedzie sie kombinowac, tylko wlasnie to
optimum dla Malej......kurcze, czuje sie jak zebraczka, ale tylko tak moge pomoc :oops:

elfrida

Od: Pt gru 15, 2006 22:15

Post » Czw wrz 24, 2009 0:30 Re: Lidka,DT-ratunekDlaJejOczu!Bella-JużTylkoCiemność? Schr.Łódź

Może los sie uśmiechnął do niej:) MA\am nadzieję:))

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw wrz 24, 2009 6:16 Re: Lidka,DT-ratunekDlaJejOczu!Bella-JużTylkoCiemność? Schr.Łódź

Ja te 20,- do kropli dołożę, zawiozę je dziś do CC do lecznicy. Więcej nie dam rady. Dziewczyny na pewno też się zrzucą.
Elfridko - tylko zabierz kicię jeszcze dziś, proszę...
Ona tam nie ma opieki jakiej potrzebuje.
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Czw wrz 24, 2009 7:00 Re: Lidka,DT-ratunekDlaJejOczu!Bella-JużTylkoCiemność? Schr.Łódź

Bella nadal szuka. Każdy dzień w schronisku to dla niej potworny stres... :(

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw wrz 24, 2009 7:42 Re: Lidka,DT-ratunekDlaJejOczu!Bella-JużTylkoCiemność? Schr.Łódź

Potwierdzam dorzucenie się do leku :)
Kwota nie będzie duża, ale będzie :roll:

Tylko ... że się, no, pogubiłam ... która koteczka do kogo :?: :oops:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

[poprzednia][następna]