Fiona, przypominam, że na moim balkonie stoi złożona klatka wystawowa. Kiedy i gdzie Ci ją podrzucić?
Poza tym chciałam spytać o mój transporterek, w którym pojechały do domu Samba i Shila... Czy nowa Pani zna mój adres, żeby transporterek odesłać?
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
koko_ pisze:Gem, wiesz może co z Bezo?
woops66 pisze:Omka od dziś ma rujkę ( szybko dzieczynka dojrzewa- jutro kończy 5 m-cy) . Jeśli chodzi o nasze trzecie maleństwo (Fibi- Arnika) to młoda dziś miała 5ty zastrzyk- a kupale dalej brzydkie (przed chwilą się zwaliła do namiotu, jelitka ma już mniejsze więc jest światełko w tunelu. 3 razy dziennie podajemy jej syropek. Do końca tygodnia mamy dać znać lekarzowi, czy kupale się zmieniły -jeśli nie- pomysli co dalej. Trzymajcie kciuki za nasza chorowitkę. Za to Orda trzyma się super, jest bardzo opiekuncza w stosunku do młodej.
Gem pisze:Dziś do lecznicy na Kaczmarka przyniesiono pięć 6-tygodniowych kociaków. Ktoś wyrzucił je na śmietnikZauważyła je pani z zakładu poligraficznego (adoptowała wcześniej jedną z kotek od Fiony), pozbierała do pudełka i przyniosła do doktor Asi.
Maluchy są prześliczne. A poza tym na 100% oswojone. Nie boją się ludzi, nie boją się psa.
Zrobiłem kilka zdjęć komórką i za chwilę postaram się je tutaj zamieścić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości