Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:Akima pisze:Dziękuję Tweety. Daj znać czy się coś udało Jak Pan doktor chce może mnie prześwietlić swoim rentgenem. Kota nie dam!
Ja będę na imprezie jeśli mnie potzrebujecie.
a bez "potrzebowania" nie przyjdziesz?ale masz rację, w Twoim przypadku jest też faktyczne zapotrzebowanie m.in. z powodów językowych.
Karola - prawdziwa impreza za tydzień, w tę sobotę ostateczne przygotowanie do niej, rozdzielenie zadań itp
Tweety pisze:Akima pisze:Dziękuję Tweety. Daj znać czy się coś udało Jak Pan doktor chce może mnie prześwietlić swoim rentgenem. Kota nie dam!
Ja będę na imprezie jeśli mnie potzrebujecie.
a bez "potrzebowania" nie przyjdziesz?ale masz rację, w Twoim przypadku jest też faktyczne zapotrzebowanie m.in. z powodów językowych.
Karola - prawdziwa impreza za tydzień, w tę sobotę ostateczne przygotowanie do niej, rozdzielenie zadań itp
lutra pisze:To może Szef weźmie w sobotę parę kartoników i się rozparceluje, co?
A co z tymi fotami, znaczy, czy ktoś przerobi je w fotoszopie jakimś?
Akima pisze:lutra pisze:Wielopole nakarmione, pomiziane, śmieszne one są te koty. O i O oraz S mają podejrzenie kalci, ale ładnie jedzą... Wczorajsze zdobycze to dwie Panienki.
A wiecie, jak tak chodzę i rozmawiam z różnymi karmicielkami, biorę udział w różnych kłótniach (wczoraj wymiana zdań z autochtonką) to chciałabym napisać książkę, taką powieść z drugim dnem, oczywiście tradycyjny narrator, klasyczna narracja itp.
To napiszmy razem. Ja miałam kłótnię z grupą durnych wyrostków, którzy powiedzili, ze zajebią moje koty. Jakbym miała w rękach coś więcej niż butelkę po wodzie to bym przyp.... Głupie to i w dodatku zanik szyi totalny.
Tweety pisze:edit_f pisze:z pewną doza niesmialosci przypomne moje pytanko: czy ktos mi doradzi jak dawkowac bisotymine dla 4miesiecznego kociaka?
Etiopia gdzieś pisała, że 1 kropla na 1,5 kg kota? jeżeli to masz w kroplach
a wiadomośc od mahob - "Jedną kapsułkę beta glukanu trzeba podzielic na 30 częśći - ja to robię rozpuszczając zawartość kapsułki w 30 ml wody i dodaję po 1 ml dziennie"
Akima pisze:ja też chcę jedną puszkę.
Tweety udało się pogadać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera i 82 gości