Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar9 pisze:Gibutkowa pisze:Kułko pisze:oki. To czekam na wieści. I idę jakoś przygotować się na nowego gościa
Wyhaczyłam Cię na nk
![]()
![]()
koko_ pisze:mar9 pisze:Tak się cieszę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a kolega Diega też taki spokojniutki?
Mam kilka kocich urwisów roznoszących moją dziuplę na kawałki i dokocić się mogę (na razie) spokojnym kociem
O rany... to jakaś godzina cudów na tym wątku![]()
![]()
![]()
Gibutkowa pisze:Kułko - Diego jest do wydania normalnie na kociarni. Można go brać od razu - jego numer ewidencyjny to 601/09. Jest w ostatnim pokoju pod oknem. Dasz radę? Jakby co to na PW wysyłam ci mój nr. tel - fizycznie nie dam rady pomóc bo z pracy wychodzę ok. 18. Ale jakby co to pisz, postaram się przekazać dalej.
mar9 - czekamy na Kruszynkę z opisem kotka. Tymczasem napisz coś o sobie - daleko jesteś to wiesz.. nalotu Ci nie możemy zrobićA... jakbyś się zdecydowała na "kolegę" to możliwe że byłby transport w sobotę w godzinach przedpołudniowych
Ale to już do dogadania.
Kułko pisze:Ja mogę wziąć Diega. Już kilka dni o nim myślałam, ale bałam się jak zareaguje moja Krówka. Bo ona jest mała i zaczepia wszystkie koty. Tzn chce się z nimi bawić ale dość nachalnie. Najwyżej ich odseparuję
Kruszyna pisze:Jeśli chodzi o transport, to najlepiej w tej sprawie pisać do Mruczenki1981 - będzie w stanie udzielić więcej informacji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 289 gości