Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Dzięki!Stres-jest-było-nie-było-cała-ta-operacja-nie-musi-się-na-100%-udać-i-ja-to-wiem.Kłaczek-był-operowany-ledwie-w-ub.-tygodniu-to-oznacza-dwie-operacje-w-przeciągu-7-dni.Dwie-narkozy-upływ-krwi...Wierzę-jednak-że-będzie-w-najlepszych-rękach-i-że-musi-być-dobrze.Staram-się-wierzyć-całą-moją-z-natury-pesymistyczną-duszą.
kinga w. pisze:Zakłaczoną-klawiaturę-to-ja-odkurzaczem-traktuję,ale-ta-się-zalała-i-to-niemal-w-trupa.Coś-jest-jeszcze-nie-tak-Rajmund-naprawi-pewnie-ale-musiał-iść-po-auto-bo-mamy-do-KRK-jechać-po-tę-klatkę.A-ja-sobie-przypominam-jak-wygląda-kuchnia-w-kwestii-obiad-ugotować.Chop-jest-na-miejscu-to-nakarmić-trzeba-i-tu-już-jogurtem-nie-obskoczy.
kinga w. pisze:Ej!Nie-zrozumiałaś!Na-ulice-stolicy-wtacza-się-głęboka-prowincja---bezpieczniej-jest-się-ewakuować-lub-nie-opuszczać-domów.Odległość-Warszawa-Kraków-wydaje-się-być-wystarczającą-dla-zapewnienia-bezpieczeństwa.
AYO,szczegóły-NA-PEWNO-zostają-w-domu.Ja-z-tych-staroświeckich-co-to-sypialnia-ma-być-w-sypialni-a-nie-"na-widoku".
Użytkownicy przeglądający ten dział: jolabuk5 i 444 gości