K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 22, 2009 16:41 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Tweety pisze:
lutra pisze:chyba jeszcze Aga nie ustaliła, nie wiem...

widzę, że deklaracje są tylko trzy odnośnie terminu i przewaga sobotnich. Dlatego decyduję, że spotkanie w sobotę godz 16, odpowiada wszystkim, zwłaszcza tym, którzy mogą wziąć udział w imprezie?

Cholerka, właśnie miałam prosić o piątek, bo bardzo chciałam przyjść (zwłaszcza, że 2 razy już nie byłam!!!) Niestety sobota z przyczyn weselnych dla mnie odpada :( A szkoda! Jakby coś uległo zmianie to krzyczcie!

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Wto wrz 22, 2009 16:44 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Aga czy jest już zgoda na puszki afn-owskie i czy mogłabym jedną wziąć? chciałam wstawić do zaprzyjaźnionego zdrowego sklepu

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Wto wrz 22, 2009 17:01 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Kto chętny, żeby zaopiekować się uroczymi Wielopolanami? :D

wtorek
mjs
kastapra

środa
lutra
anna09/mjs/wet :wink:

czwartek
mjs
.........

piątek
.........
lutra

sobota
..........
mjs

niedziela

lutra
.........

poniedziałek

lutra
........

wtorek

mjs
...........

W niedzielę i w poniedziałek wyłączam się z Wielopolowania! To dla mnie ważne.
Ostatnio edytowano Wto wrz 22, 2009 17:29 przez mjs, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Wto wrz 22, 2009 17:14 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Ja poproszę niedzielę i poniedziałek rano.
A Pani w sprawie kota dzwoniła i nie przyszła.
Spajder je, a mała O mniej.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto wrz 22, 2009 17:26 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Tweety pisze: Basieńka ma jechać w sobotę z Miszeliną

Czy to jest "moja" Basieńka z Wielopola? Bardzo się cieszę :D

Na Kocimskiej dziś z rana Ralf miał idealnie czystą kuwetę - 3 (słownie: trzy 8O) kupy rozmazane po klatce i siku pod kuwetą. On chyba nie lubi ani klatki ani Kocimskiej...

Pozostali w miarę. Feluś się tuli i wskakuje mi na plecy :D Śnieżek wyjątkowo uciekał, ale go dopadłam, to uraczył mnie traktorkiem :)

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Wto wrz 22, 2009 17:54 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Johnny ma sie lepiej, zaczal sie szwedac po domu i traktorzyc. Dostal kroplowe i jak zacznie jutro jesc to tylko antybi0otyk jutro.

Narazie nie chce pic, czy to normalne po kroplowce?
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Wto wrz 22, 2009 19:02 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Patka_ pisze:Johnny ma sie lepiej, zaczal sie szwedac po domu i traktorzyc. Dostal kroplowe i jak zacznie jutro jesc to tylko antybi0otyk jutro.

Narazie nie chce pic, czy to normalne po kroplowce?

na razie ma wszystko podskórnie więc może nie chcieć, dobrze, że ma się lepiej chłopaczyna.

Majka z Waldim odstawiona do domu, z tym, że Waldi warunkowo, na zasadzie czy państwo sobie dadzą radę. W niedzielę odstawiam do domu Felka. Lutra dzwoniła, że do domu ma też iść Melba albo Mięta albo obydwie razem.
Pani dzwoniła też w sprawie Śnieżka, ta sama co wczoraj, co prawda poszukują całego białego kotka ale Śnieżek ma spore szanse ze względu na swoją miziankowatość. Coś jakby się całkiem sensownie ruszyło z tymi adopcjami :)
Lutra złapała szylkretkę na działkach, idzie na ciacha i już ma dom. Wygląda na to, że na działkach w Prokocimiu została bura, która zdążyła się okocić (nie wiadomo gdzie i ile dzieci), matka szylkretki i jakiś kocurek

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto wrz 22, 2009 19:06 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

kastapra pisze:Aga czy jest już zgoda na puszki afn-owskie i czy mogłabym jedną wziąć? chciałam wstawić do zaprzyjaźnionego zdrowego sklepu

czekam nadal, na razie zażądali kopii faktur z poprzedniego rozliczenia zbiórki. Nie wiem po co, bo przy poprzednim nie chcieli. mam nadzieje, że to nie przedłuży wydawania decyzji, bo cholera nie zdążymy :evil:

Tweety

Post » Wto wrz 22, 2009 19:20 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Państwo, którzy chcą wziąć Felka, byli na Kocimskiej. Feluś wybiegł im na spotkanie, jak starym znajomym. Pokazał, jak ślicznie się bawi i mruczy, a potem jak ładnie sprząta w kuwetce. :wink:
Shreck też zademonstrował, że ładnie kuwetkuje, ale niestety, przy Felusiu jest bez szans. Także Śnieżek próbował się zaprezentować, ale on taki nieśmiały troszeczkę.

Tweety, telefon do Państwa wysyłam Ci na pw. Pani zeznała mi, że w domu zawsze miała koty oraz że już kiedyś adoptowała kociaka, ale ten odszedł po trzech dniach z powodu zbyt silnego odrobaczacza. Jak będziesz odnosić Felka, to zahacz ją jeszcze na ten temat. Kastracja to dla nich oczywistość, zabezpieczenie balkonu mają poprawić.

W klatce Ralfa oczywiście 4 kupy na podłodze, sioo w kuwecie. Szkoda mi tego kota, ale musi jeszcze dotrwać do kastracji. Nie widzę możliwości puszczenia go luzem.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto wrz 22, 2009 20:38 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

miszelina pisze:W klatce Ralfa oczywiście 4 kupy na podłodze, sioo w kuwecie. Szkoda mi tego kota, ale musi jeszcze dotrwać do kastracji. Nie widzę możliwości puszczenia go luzem.

Z rana 3 + wieczorem 4 = 7 kup w ciągu dnia 8O 8O 8O

Kciuki za Felusia :ok:

milu

Post » Wto wrz 22, 2009 21:15 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

na działkach złapały się jednak 2 koty, są w 413 na Wielopolu. Kto może odstawić je jutro do Wieliczki - na odrobaczenie, przegląd ewentualnie pozostawienie na drugi dzień do zaszczepienia lub ciachnięcia?

Przypominam o zgłaszaniu się na sobotnie spotkanie, musimy wiedzieć ile będzie osób na imprezie, kto za co odpowiada itp. To nie może być improwizacja :roll:

Tweety

Post » Wto wrz 22, 2009 21:25 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Robię prządki i w związku z tym mam do oddania jeśli się przyda

-kołdra, używana ale w całkiem dobrym stanie
-ręczniki
-koce

proszę o informacje czy jesteście zainteresowani, bo koce i ręczniki najpierw musiałabym wyprać. :roll:
ObrazekObrazekObrazek
Gryzia z Kizią i Lilu Obrazek

Elwirka

Od: Sob lip 01, 2006 22:30

Post » Wto wrz 22, 2009 21:30 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Elwirka pisze:Robię prządki i w związku z tym mam do oddania jeśli się przyda

-kołdra, używana ale w całkiem dobrym stanie
-ręczniki
-koce

proszę o informacje czy jesteście zainteresowani, bo koce i ręczniki najpierw musiałabym wyprać. :roll:

każda ilość tego typu szmatek przydaje się, dziękuje :1luvu:

są tu jacyś magicy od fotek? potrzebuję zdjęć tego typu, oczywiście z kotami naszymi

Obrazek

ponoć druk kosztuje 1 zł, sprzedają się po 5 zł, przynajmniej w Ostródzie :wink:

Tweety

Post » Wto wrz 22, 2009 21:31 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Zgłaszam się na spotkanie.

milu

Post » Wto wrz 22, 2009 21:34 Re: K-ów, 2,5 tyg. maluch ma czas do 15-stej-udało się, jest DT!

Tweety pisze:
otwieram listę sobotniego spotkania, godz 16;00, Kocimska

1. Noemik
2. Lutra
3. Maja215
4. Miuti
.
.
.
Tweety

5 osób to trochę mało, zwłaszcza, że Noemik może być tylko w sobotę a impreza potrwa 2 dni

Miszelina nie może, zwolniona, usprawiedliwiona

czy pozostali pomarli? czy tylko zapadli w śpiączkę? jeżeli ktoś nie może to niech napisze, że nie może albo, żebyśmy go pocałowali w cokolwiek. To będzie za poważna sprawa aby iść na żywioł.

Tweety

[poprzednia][następna]