Mirmił von Foch zaprasza...jesteśmy z(nie)ważeni!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto wrz 22, 2009 13:28 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy prosi jutro o kciuki!

Głupia sprawa :roll:
Młody i niedoświadczony byłem :roll:
Tak się przestraszyłem jazdy autobusem, że zwiałem Mam zanim doszliśmy na haciendę :oops: Z tych nerwów pomieszały mi się kierunki i tydzień błąkałem się po okolicy. Na szczęście był środek lata. Gdyby nie jeden taki miejscowy, wielki bury to mogło być licho :| On mnie nauczył polować no i w końcu trafiłem na tę drogę, na której się zgubiłem i tam czekałem na Mam. Teraz już znam teren i przyzwyczaiłem się do tej torby, w której mnie wozi [ nie lubie jej ale nie ma nic za darmo 8) ]
Od tamtej pory gustuję w dziczyźnie :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto wrz 22, 2009 14:10 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy prosi jutro o kciuki!

my tam nie myślimy o ucieczce, bo mamunia powiedziała kiedyś, że chyba by umarła gdyby coś nam się stało :roll: ona w zasadzie nie ufa niekomu jeśli chodzi o opiekę nad nami, uważa, że nikt lepiej od niej tego nie zrobi :?
rysiek i kluska nie myślący o gigancie
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Wto wrz 22, 2009 18:03 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy prosi jutro o kciuki!

AYO pisze:Luna zdrowiej szybciorem bo coś mi się wydaje, że to w ten weekend będzie :ok:
Dla pań znajdą się ciepłe kocyki a poza tym zdaje sie, że zapowiadają całkiem znośną pogodę.
No, to kto chętny :?:
Jak zawsze ja...i tym razem namówię Miałkę :D
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto wrz 22, 2009 18:21 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy prosi jutro o kciuki!

O impreza.
Jak dobrze, że tu do Was trafiliśmy, przynajmniej coś się dzieje, bo w domu to nudy. Duzi późno ostatnio wracają.
Na szczęście jesteśmy z Kajtkiem razem to nie umieramy z nudów.
Niusiek niewyobrażający sobie bycia samemu
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Wto wrz 22, 2009 18:35 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy prosi jutro o kciuki!

Petka-P1 pisze:O impreza.
Jak dobrze, że tu do Was trafiliśmy, przynajmniej coś się dzieje, bo w domu to nudy. Duzi późno ostatnio wracają.
Na szczęście jesteśmy z Kajtkiem razem to nie umieramy z nudów.
Niusiek niewyobrażający sobie bycia samemu
To co robicie jak jesteście sami? Jak Dużych nie ma to ja śpię... :kotek:
Rudi sam
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Wto wrz 22, 2009 18:48 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy prosi jutro o kciuki!

wiesz rudi jakbyś miał rodzeństwo to zamiast spać moglibyście się bawić, ganiać, robić w domu demolkę żeby potem jak duzi wracają móc palic głupa, że to nie wy :mrgreen:
kluska i ryś od urodzenia razem :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Wto wrz 22, 2009 18:50 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy prosi jutro o kciuki!

agul-la pisze:wiesz rudi jakbyś miał rodzeństwo to zamiast spać moglibyście się bawić, ganiać, robić w domu demolkę żeby potem jak duzi wracają móc palic głupa, że to nie wy :mrgreen:
kluska i ryś od urodzenia razem :D
A jak bym nie polubił?
Rudi przezorny
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Wto wrz 22, 2009 19:11 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy prosi jutro o kciuki!

reks też nas w końcu polubił, to się inaczej nie da :D jakbyś miał taką siostrę to bys nie dał rady inaczej. uszko by ci wymyła, pacneła łapka w pysk, poudawała jak to się ciebie boi strasznie, mówię ci wesoło ejst :D
rysiek znający się na rzeczy
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Wto wrz 22, 2009 19:16 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy prosi jutro o kciuki!

agul-la pisze:reks też nas w końcu polubił, to się inaczej nie da :D jakbyś miał taką siostrę to bys nie dał rady inaczej. uszko by ci wymyła, pacneła łapka w pysk, poudawała jak to się ciebie boi strasznie, mówię ci wesoło ejst :D
rysiek znający się na rzeczy
Brzmi ciekawie...ale moi Duzi... :roll: Duża mi uszka sama myje... :oops:
Rudi w mniejszości
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Wto wrz 22, 2009 19:26 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy prosi jutro o kciuki!

powiedz duże, że uszy to sie tylko niemowlakom myje. dużym kotom myje rodzeństwo :twisted:
rysiek
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Wto wrz 22, 2009 19:40 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy prosi jutro o kciuki!

Twiggy pojechała dziś do DS, ludzie cudowni, będzie jej tam dobrze :D
A ja siedzę i ryczę za moim tymczasikiem :cry: :cry: :cry:

Duża

Rysiek, nowi Duzi obiecali, że będą z nami w kontakcie, sprawiają wrażenie, że są spoko, więc powinni ją na imprezy puszczać :D

Mir raportujący

Duża von Focha

Od: Śro kwi 29, 2009 14:04

Post » Śro wrz 23, 2009 5:01 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy pojechała do DS!!!

Twiggy czekamy na wieści jak ci w nowym domku.
My jak jesteśmy sami to robimy czasami przemeblowanie. Drapak przestawiamy. Jak się uda to pufy przewracamy.
W dwójkę jest fajnie.
Niuś
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro wrz 23, 2009 5:50 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy pojechała do DS!!!

no chłopaki, powiem wam, że rysiek zraniony na wskroś. zamknął się w sobie i nie gada z nikim. :roll: ja się cieszę, że twiggy ma nowy fajny dom, ale on inaczej na to patrzył. myślał, że ta miłość to już na całe życie. :D
kluska
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Śro wrz 23, 2009 11:58 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy pojechała do DS!!!

Rysiek, to że Twiggy pojechała do nowego domu nie znaczy, że zerwie z nami, a w szczególności z Tobą, kontakty :D Prawdziwej miłości nic nie jest w stanie przeszkodzić :mrgreen: Rudolf tak kocha jeść i tak kocha swoją michę, że nawet dieta nie jest w stanie zmusić go do schudnięcia :wink:

Jak znam Duża to pewnie wkrótce i tak przytacha jakiegoś nowego tymczasa :roll:

Mir pocieszający

Duża von Focha

Od: Śro kwi 29, 2009 14:04

Post » Śro wrz 23, 2009 14:05 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy pojechała do DS!!!

to juz nie będzie to samo, myślałem, że zostaniemy rodziną i na zawsze będziemy razem. ona tam pozna innych, przystojniejszych, a ja tu będę usychać z tęsknoty. i gdzie ja znajdę nową dziewczynę jak my tu sami faceci w większości ejsteśmy? :(
rysiek w depresji
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

[poprzednia][następna]