AYO a zobacz jakie ma kropki na poliku, ja bym je zacałowała na śmierć
Moderator: Estraven

gosiaa pisze:Łe tam, nuda jak nie wiem co![]()
![]()
Georg-inia pisze:gosiaa pisze:Łe tam, nuda jak nie wiem co![]()
![]()
no toć widzisz, że Malati, chcąc nam dostarczyć atrakcji w wącie już rozmyśla nad USG...

Malati pisze:ale On naprawdę bardzo dużo pije, bardzo dużo też je....
właśnie tego nie pisałam. Księżę jest, no on jest trochę inny. Toaleta to jest super miejsce, ale jeszcze bardziej super jest kopanie w kuwecie. Nie pytajcie mnie o co chodzi, czasami wbiega do kuwety i robi jakieś tajne układy żwirku. Oczywiście układy są robione tak żeby cały dom to słyszał. Ogólnie to jest mężczyzna, który musi być dobrze słyszalny. Wbieganie do kuwety w jakimkolwiek celu musi być przez wszystkich usłyszane, jedzenie jest przez wszystkich słyszane, a wodę to pije z gracją słoniasłychać to w pokoju obok, ach te delikatne łyczki. Torby też są fajne, mam całą kolekcję na podłodze. Fajnie jest też wejść do Dużej na kolana, jak je to fajniej jest być obok, żeby wywalać rzeczy z talerza, ale jak się wejdzie na kolana (podkreślam minuta to jest maks) to akurat z kolan łapka sięga do biżuterii na biurku, do różnych zakrętek. Fajnie jest, chociaż to są takie zrywy, jakoś się uspokoił i dużo śpi... dziewczyny ale to jest normalne no nie? Nie lapie mi kot depresji? :|
Gosiaa to są korzystne zdjęcia, Księciunio wygląda na większego niż jest, a Duża na zdecydowanie mniejsząGeneralnie to Książę waży tylko 4,5 kilo. To znaczy teraz to pewnie waży więcej już
ale wczoraj moja mama siedziała przed Nim i stwierdziła, że On wcale nie jest taki duży. Bo On jest taki porozciągany. Z tyłu wygląda kompletnie jak lemur, tutaj w pociągu nie widać, bo koniecznie chciał iść do przodu a ja mu koniecznie to utrudniałam.
Aaa no i pudełko zostało dostosowane do kotka! To znaczy tył pudełka jest już mobilny. Super punkt obserwacyjny.
W ogóle to sobie może być strasznym gałganem, hałaśnikiem, terrorystą, nudziarzem gorszym od flaków z olejem (normalnie to jest jak rosół!) ale bardzo go koffam

Malati pisze:
ale On naprawdę bardzo dużo pije, bardzo dużo też je....
MarciaMuuu pisze::ryk:![]()
![]()
Malati, a kiedy ty ostatnio miałas do czynienia ze zdrowym kotem?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 8 gości