Maguś, Lulu (FIV+) i Kotofrodek. Le-wo-ru-cja - str 53

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 21, 2009 14:11 Re: Maguś, Lulu (FIV+) i Kotofrodek/Frodokotek. Nowe foty s. 32

Nie czarne, nie czarne - białe z burym najwyżej :wink:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon wrz 21, 2009 14:14 Re: Maguś, Lulu (FIV+) i Kotofrodek/Frodokotek. Nowe foty s. 32

Ooooo faktycznie masz rację.... :lol: :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Wto wrz 22, 2009 13:11 Re: Maguś, Lulu (FIV+) i Kotofrodek/Frodokotek. Nowe foty s. 32

suuuuper piekne cicaki !!!!! itylko ubolewać ze taka chorob-bestia je dopadła.
Zosiu mam nadzieje ,że ładnie dziekuja Ci za Twoja troske i pomoc. Pewnie niedługo same to powiedzą.-ze zdjęć można pomyśleć ,że do wszystkiego mogą byc zdolne--takie to ciciaki. Nadal mam nadzieje ,ze ktoś jeszcze zakocha się i przygarnie na stałe. :ok: :kotek: :ok: :kotek:
Obrazek

ynka

Od: Pt maja 09, 2008 9:46

Post » Wto wrz 22, 2009 13:25 Re: Maguś, Lulu (FIV+) i Kotofrodek/Frodokotek. Nowe foty s. 32

Dobrze by było. No cóż, pozostaje wierzyć w cuda. Jeden kocik z Boguszyc (FIV+) znalazł ostatnio domek. Tyle że w Niemczech.
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Wto wrz 22, 2009 16:30 Re: Maguś, Lulu (FIV+) i Kotofrodek/Frodokotek. Nowe foty s. 32

Też dobrze ,że chociaż jeden. :roll:

kristinbb

Post » Śro wrz 23, 2009 14:32 Re: Maguś, Lulu (FIV+) i Kotofrodek/Frodokotek. Nowe foty s. 32

Frodo we fraku - bezcenne :D
(jak nie przepadam za sfinksami, tak Frodokotka we fraku obściskałabym i nie puściła z uścisków. To w sferze marzeń tylko, wiem, wiem nie da się :wink: )

Za to Lulu ma tendencję do zanikania głowy (bo że dupka mu się powiększa to dyplomatycznie nie napiszę :P )
Maguś całym sobą mówi "Kochaj mnie" - te jego oczy :love:

Zofia, gdzie licytują te ciuszki dla psów? Ynka szuka czegoś na zimę dla Lucynki.
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Śro wrz 23, 2009 14:40 Re: Maguś, Lulu (FIV+) i Kotofrodek/Frodokotek. Nowe foty s. 32

joshua_ada pisze:Frodo we fraku - bezcenne :D
(jak nie przepadam za sfinksami, tak Frodokotka we fraku obściskałabym i nie puściła z uścisków. To w sferze marzeń tylko, wiem, wiem nie da się :wink: )

Za to Lulu ma tendencję do zanikania głowy (bo że dupka mu się powiększa to dyplomatycznie nie napiszę :P )
Maguś całym sobą mówi "Kochaj mnie" - te jego oczy :love:

Zofia, gdzie licytują te ciuszki dla psów? Ynka szuka czegoś na zimę dla Lucynki.

Frodzik jest Rexem, a nie sfinksem, niestety. Myślałam o golasie, ale pielęgnacja jest jednak dość kłopotliwa... Co do Lulu, to chciałabym go troszkę odchudzić, bo moim zdaniem on już ZA DOBRZE wygląda, ale mi go żal biedaka jak tak drze ryjka i błaga :oops: Ciuszki będą na allegro wkrótce - wrzucę linka. Czy Lucy to średniak, czy miniatura? Zresztą ynka przecież zna Nenę, więc jak Lucy się ma do niej rozmiarowo?
Maguś dziś, niespodziewanie, lepiej. Bawi się z werwą choć dalej kicha. Jego stan zdrowia rozpoznaję po tym, jak bardzo zdemolowane jest wnętrze wolierki po nocy lub gdy wracam do domu. Dziś rano była super demolka :lol:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Śro wrz 23, 2009 14:45 Re: Maguś, Lulu (FIV+) i Kotofrodek/Frodokotek. Nowe foty s. 32

O, pardon. czy Frodzik wybaczy? :oops:

Lucek, z tego co pamiętam, na podwórku też się darł o michę, tylko pewnie ganiał więcej :lol:
(jak będziesz robiła badania itp. daj znać - żeby pomóc kaską)

Jeśli chodzi o Lucynkę (miniaturka, mniejsza od Neny, ale nie chudsza :wink: ), to ynka może nawet coś zmniejszyć, byleby ciuszek był zapinany, a nie zakładany na łapki, bo takiego to Lucynka w życiu nie zdzierży (testowane było) :wink:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Śro wrz 23, 2009 15:03 Re: Maguś, Lulu (FIV+) i Kotofrodek/Frodokotek. Nowe foty s. 32

joshua_ada pisze:O, pardon. czy Frodzik wybaczy? :oops:

Lucek, z tego co pamiętam, na podwórku też się darł o michę, tylko pewnie ganiał więcej :lol:
(jak będziesz robiła badania itp. daj znać - żeby pomóc kaską)

Jeśli chodzi o Lucynkę (miniaturka, mniejsza od Neny, ale nie chudsza :wink: ), to ynka może nawet coś zmniejszyć, byleby ciuszek był zapinany, a nie zakładany na łapki, bo takiego to Lucynka w życiu nie zdzierży (testowane było) :wink:

Oblukam to co jest i dam znać. Niestety najfajniejsze są sweterki. Nena też nie była zachwycona :twisted:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Śro wrz 23, 2009 15:23 Re: Maguś FIV+, Frodzio DRX i... Lucyfer FIV+ Nowe foty str. 25

Zofia&Sasza pisze:Obrazek

o ja cie, :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Frrrrrodziuuu, co oni ci robią :twisted:
następne
w masce i przebraniu zorrrrrro
prosimy
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro wrz 23, 2009 15:32 Re: Maguś, Lulu (FIV+) i Kotofrodek/Frodokotek. Nowe foty s. 32

I koniecznie ze szpadą. 8)

Zosiu, piękne koty.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Śro wrz 23, 2009 15:43 Re: Maguś, Lulu (FIV+) i Kotofrodek/Frodokotek. Nowe foty s. 32

Maska? Szpada? Nie jest głupie... Zwłaszcza, że Frodzik daje sobie nakładać ubranka bez żadnego stressu. Tan kot ma psychikę nosorożca :twisted: Dzieki Agn, ale co do urody Magulca i Lulu to ja złudzeń raczej nie mam - to są koty "brzydkopyszczkowe" w stanie czystym :wink:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw wrz 24, 2009 16:37 Re: Maguś, Lulu (FIV+) i Kotofrodek/Frodokotek. Nowe foty s. 32

Z protestem przyszlam, Magule brzydkopyszczkowy? Veto, to jest sliczny kot!
A drugiego kolege, to faktycznie do klubu brzusiowatych chyba zapisac trzeba 8)
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Sob wrz 26, 2009 11:16 Re: Maguś, Lulu (FIV+) i Kotofrodek/Frodokotek. Nowe foty s. 32

Ja już głupia jestem zupełnie. Maguś nie zareagował 10 dni temu na antybiotyk. Było coraz gorzej. Odstawiliśmy go, żeby nie obciążać wątroby. No i od kilku dni - przełom. :D Kocisko prawie nie kicha, nabrało energii... Od czego to zależy, na Jowisza? Bo że nie od terapii lekowej, to jasne raczej 8O
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pon wrz 28, 2009 14:19 Re: Maguś, Lulu (FIV+) i Kotofrodek/Frodokotek. Nowe foty s. 32

dzieńdoberek magiczne koty...
One inaczej się leczą widocznie niż normalne... :lol: :lol:

kristinbb

[poprzednia][następna]