Argento czyli Argi ['] to już rok w kocim niebie...

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto wrz 22, 2009 9:37 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

Cameo pisze:Obrazek

A dla mnie ??????????????????? :( :) :P :D :?: :( :) :P :D :?:
Obrazek
Moje kocie serduszko :) :) :) :) :) :)

Ira.

Od: Śro sie 05, 2009 9:34

Post » Wto wrz 22, 2009 9:41 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

Cameo pisze:Popołudniowa toaleta w promieniach letniego (jeszcze) słoneczka...

Obrazek Obrazek

JAKI CZYŚCIOCH ! :P :D :D :P A SALLY JAK GDYBY NIGDY NIC ZAJADA SIĘ SUCHYM ! :P :D :D :P
Obrazek

Ira.

Post » Wto wrz 22, 2009 12:17 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: poprostu pieknosc miauczaca :)
A problemy kuwetkowe moga byc spowodowane stresem. Mysle, ze na swoim wlasnym terenie szybko nauczy sie, ze caly czas trzeba z kuwety korzystac :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto wrz 22, 2009 18:08 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

A ja się cieszę że mój ulubiony DomekTymczasowy wrócił na forum.................... :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: brakowało mi superowych tekstów-opisów i cudownych zdjęć :ok: :ok: :ok: :ok:

a JUTRO POZNAM PIĘKNĄ PANNĘ N. I NIE TYLKO :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: już nie mogę się doczekać :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ira.

Post » Wto wrz 22, 2009 18:15 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

Wszyscy się cieszymy i to bardzo!!!!!!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto wrz 22, 2009 19:55 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
my też cieszymy się z powrotu na forum,nie wiem jak wam,ale mnie nawet nie chce się pisać jak jej nie ma.(Kamila przyznaj się że :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) brakuje ci nas i forum :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Obrazek

lara1974-34

Od: Czw maja 14, 2009 20:41

Post » Śro wrz 23, 2009 1:17 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

Ira. pisze:
Cameo pisze:Obrazek

A dla mnie ??????????????????? :( :) :P :D :?: :( :) :P :D :?:

Proszę bardzo... 8)

Obrazek

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro wrz 23, 2009 1:26 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

lara1974-34 pisze::ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
my też cieszymy się z powrotu na forum,nie wiem jak wam,ale mnie nawet nie chce się pisać jak jej nie ma.(Kamila przyznaj się że :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) brakuje ci nas i forum :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Tęskniłam :oops: za pisaniem i wogóle... :oops:

Sucha karma już zakupiona. To RC kitten w promocji (400+400) :ok: (niestety, tylko taki już został) a dzisiaj mamy wielki dzień! przyjedzie do nas Ira.! :D

"Nakolankowa" Niki - słodka przylepa... sama pakuje się na kolana, mruczy :1luvu: kiedy Kay chce do mnie podejść, to warczy i syczy (znaczy, broni mnie :ryk: ) co jest BARDZO dziwne bo Niki na początku lubiła Kaya, spała z nim na fotelu. A teraz... warczy i prycha :( inne koty są dla niej niewidzialne (nawet nie syknie) ale Kay... :roll:

Obrazek

Foto, Senioor.

Cameo

Post » Śro wrz 23, 2009 1:31 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

I sesja studyjna :ok: :ok: :ok:

Obrazek

Ciąg dalszy jutro - a Niki właśnie grzeje się w kołderce :1luvu: fajny widok :1luvu:

Cameo

Post » Śro wrz 23, 2009 6:40 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

Cameo cuda robisz z tymi dzikusami :kotek:

Moze podesle Ci moje dwa nieoswajalne podrostki ;)
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Śro wrz 23, 2009 7:25 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

a jak tam paszczeka, sprawdzona? ten wystajacy jezyczek jest niesamowicie uroczy... :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Śro wrz 23, 2009 11:46 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

Cameo pisze:
lara1974-34 pisze::ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Tęskniłam :oops: za pisaniem i wogóle... :oops:

Sucha karma już zakupiona. To RC kitten w promocji (400+400) :ok: (niestety, tylko taki już został) a dzisiaj mamy wielki dzień! przyjedzie do nas Ira.! :D

"Nakolankowa" Niki - słodka przylepa... sama pakuje się na kolana, mruczy :1luvu: kiedy Kay chce do mnie podejść, to warczy i syczy (znaczy, broni mnie :ryk: ) co jest BARDZO dziwne bo Niki na początku lubiła Kaya, spała z nim na fotelu. A teraz... warczy i prycha :( inne koty są dla niej niewidzialne (nawet nie syknie) ale Kay... :roll:

Obrazek

Foto, Senioor.

:mrgreen:

Senioor

Od: Nie sie 16, 2009 9:39

Post » Śro wrz 23, 2009 12:00 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

Nie chcesz czasem moich podblokowych bezdomniaczków na resocjalizację, skora tak dobrze Ci to wychodzi? :oops:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro wrz 23, 2009 15:43 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

Niki jest cudownaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :1luvu: :mrgreen: :1luvu: :P :!: :) :1luvu: :mrgreen: :1luvu: :P :!: :) i wogóle nie jest DZIKA, ani nawet PŁOCHLIWA !!!!!!!!!!!!! :) :mrgreen: :1luvu: :P :!: :piwa: to normalny MIZIATY - BuRy - koteCek o pięknych oczaaaaaaaaaaaach, faktycznie jest bardzo malutka, nasza Espi jest z 3x większa. :1luvu: :mrgreen: :1luvu: :P :!: :) A wogóle to wszystkie koty IGNĄ do CAMEO, Gucio to nawet strzelił jej przy nas baranka :ryk: NIKI gruchała i mruczała, gruchała,mruczała i tak w kółko.................. :ryk: dziękuuuuujemy za gościnę, no i za kawę i przepyszne ciacho......................................... robisz nie tylko dobre zdjęcia .................... :1luvu: jesteś też zdolną kuchareczką !!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek

Ira.

Post » Śro wrz 23, 2009 17:03 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

Cameo pisze:I sesja studyjna :ok: :ok: :ok:

Obrazek

Ciąg dalszy jutro - a Niki właśnie grzeje się w kołderce :1luvu: fajny widok :1luvu:

Och :1luvu: :1luvu:

myszka007

Od: Sob maja 09, 2009 18:21

[poprzednia][następna]