El Azurro & Mariachi XII

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon wrz 21, 2009 17:25 Re: El Azurro & Mariachi XII... Akcja "Podwozie Piesolota" :(

gattara pisze:Lakcid cały czas bierze, siemie lniane też ładnie pije :). Wymioty chyba ustały definitywnie, żołądek Żabci jest pewnie zmęczony lekami i dlatego zdarzają się takie fanaberie :?

Czyli nie było "zapalenia kupy"?

Bono - boszszsz, jaki piękny.... :1luvu: . Podobny do Takiego Jednego we Warszawie :D .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon wrz 21, 2009 18:56 Re: El Azurro & Mariachi XII... Akcja "Podwozie Piesolota" :(

Niee ;)
Bono jest całkiem niezły, tym bardziej że w okolicach dzisiejszej daty kończy osiem lat 8) , wkracza w seniorski wiek :mrgreen:

Betusia będzie miała zabieg w środę o 10 rano :roll:
Jajo zniosę :strach:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pon wrz 21, 2009 19:00 Re: El Azurro & Mariachi XII... Akcja "Podwozie Piesolota" :(

nic nie znos, bedzie dobrze :ok:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pon wrz 21, 2009 19:04 Re: El Azurro & Mariachi XII... Akcja "Podwozie Piesolota" :(

Witaj Gattaro wieczorową porą .
Miło czytać że z Wegunią już lepiej , nigdy bym nie przypuszczał patrząc na zdjęcia że jest z niej taka drobniutka dziewczyna :oops: , dorcia - zgrabniutka panna ( przynajmniej w/g mnie :oops: ) waży 3,5 kg a kropciowata to już jest fest baba (musiała sie na dużego zapatrzyć :? ) . Przesyłamy nieustające kciuki za zdrowie Weguni , Bettinki :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon wrz 21, 2009 19:10 Re: El Azurro & Mariachi XII... Akcja "Podwozie Piesolota" :(

Alu - dobrze będzie :ok: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Pon wrz 21, 2009 19:13 Re: El Azurro & Mariachi XII... Akcja "Podwozie Piesolota" :(

moś pisze:nic nie znos, bedzie dobrze :ok:

Mośka - jak zrobiłaś, że jesteś on-line? Ja sobie przestawiłam i cały czas jestem "off"... :roll:

Marcelibu

Post » Pon wrz 21, 2009 19:18 Re: El Azurro & Mariachi XII... Akcja "Podwozie Piesolota" :(

Bubor, Wegunia jest wysoka, ale bardzo chudziutka, taki koci patyczak, jak siedzi nie wyglada na taką drobniutką. Dziękujemy za kciuki 8)

Monia, wiem że ma być dobrze :wink: , powiedz to jeszcze mojej głupiej głowie :roll:
Obrazek

gattara

Post » Pon wrz 21, 2009 19:23 Re: El Azurro & Mariachi XII... Akcja "Podwozie Piesolota" :(

Po zmianach na forum powiadomienia przychodza jak chcą :evil:

Kciuki za obie panienki i urodzinowe głaski dla Bonia :D
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon wrz 21, 2009 21:08 Re: El Azurro & Mariachi XII... Akcja "Podwozie Piesolota" :(

:ok: za Betunie i :ok: za Wegunie i :ok: reszte Potfforoff :mrgreen:
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Wto wrz 22, 2009 4:48 Re: El Azurro & Mariachi XII... Akcja "Podwozie Piesolota" :(

Mój Najpiękniejszy... Dużo zdrówka, dalszych sukcesów naukowych i pociechy z Dużej :D
Synuuu :1luvu:
:torte: :partygirl: :birthday:

Jaj nie znoś (jeszcze ptak/gad jaki Ci potrzebny do kompletu :roll: ? szczególnie przed gadami serdecznie ostrzegam, bywają jadowite :twisted: :wink: )
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto wrz 22, 2009 8:06 Re: El Azurro & Mariachi XII... Akcja "Podwozie Piesolota" :(

Przesyłamy dużo głasków dzisiaj dla Bonia a za Wszystkich trzymamy kciuki :ok: jestem w biurze więc dziś mogę się odezwać i tutaj...
Ewa & Choco&...
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto wrz 22, 2009 8:12 Re: El Azurro & Mariachi XII... Akcja "Podwozie Piesolota" :(

Dzięki Ewciu 8)

Dzięki za życzenia dla Boniaczka, wszystko przekazane ;)

Te ostatnie stresy mnie wykończą :oops: , myślałam już wczoraj że będzie niefajnie...

Betusia jutro na ten zabieg, człowiek nie może sobie miejsca znaleźć, a tutaj miła niespodzianka 8) , dziś się dowiedziałam że w październiku, na wystawie zawiśnie nasz Piesolot w wersji podniebnej 8) . Wystawa zdjęć rozpocznie się 10 października w Alternatywnym Centrum Kultury "Zebra" w Tczewie i potrwa dwa tygodnie :). Strasznie to miłe że Betusia się zakwalifikowała :)
Obrazek

gattara

Post » Wto wrz 22, 2009 8:16 Re: El Azurro & Mariachi XII... Akcja "Podwozie Piesolota" :(

Latający pies medialny będzie, no, no :mrgreen: :ok:

Kciuki za zdrowie potforów wszelakich :D i Twój spokój, Gattarko.
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Wto wrz 22, 2009 8:22 Re: El Azurro & Mariachi XII... Akcja "Podwozie Piesolota" :(

Ojtam ;), to nic wielkiego, ale miłe jest :)

Dzięki Aguś 8)
Obrazek

gattara

Post » Wto wrz 22, 2009 8:24 Re: El Azurro & Mariachi XII... Akcja "Podwozie Piesolota" :(

nic wielkiego? 8O żartujesz, gattarko.
To sukces. Potwierdzenie, że robisz piękne fotki.
Gratuluję.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

[poprzednia][następna]