Dodałam zdjęcia w 2 poście. Diego przez pracowników schroniska nazywany jest Flegmą lub Fraglesem - to chyba mówi wszystko o jego uroczym charakterku Przecież ten dziamdziaczek sobie tam nie poradzi
O widzę że Kruszynka już napisała. Przepraszam ze nie odpisałam od razu coś mi się MIAU zacinało Chyba w drugim poście to napisałam - "Dobrze znosi inne zwierzęta, nie zaczepia, nie jest agresywny." Chyba nie zapomniałam tego dodać zaraz sprawdzę, bo możne nie skopiowało mi się Spójrz na 1 zdjęcie - tam z tyłu jest karton a w kartonie widać szare uszy drugiego kota
ossett pisze:Może jak będzie w tytule "Biały Diego....." to szybciej ten dom się znajdzie.
Nie jest biały - ma plamki na głowie i na plecach. Chcę żeby wszystko dokładnie było napisane. Nie chcę żeby ktoś się zdecydował, pojechał do schronu a potem go nie wziął albo oddał bo "przecież miał być biały, a nie jest". Dzięki za radę ossett, wiem ze chcesz pomóc ale ja już widziałam takie numery ze ktoś brał kota bo chciał mieć ładny wystrój wnętrza