czy byłaby opcja żeby Doris oraz Leon trafili na stronę niekochanych?
"Nigdy nie jesteśmy tak bardzo bezbronni wobec cierpienia jak wtedy, gdy kochamy, nigdy nie jesteśmy bardziej narażeni na nieszczęście niż wtedy, gdy utraciliśmy ukochany obiekt" Teodor 1997 (?) - 02.03.2013
cholewcia cały czas myślę o tej persince za kilka dni wyjeżdza mój TZ i może wzięłabym ją na chwilkę (tak żeby nic nie wiedział) tylko że Aston może dać jej nieźle popalić ale poczekajmy może życie przyniesie lepsze rozwiązanie
jakie cudenka. I białasek i persica. Persicy trzeba szybko szukac tymczasu, w schronisku za duze ryzyko, ze trafi w nieopdowiednie rece
Ciesze sie, ze Ibiza i posterylkowce sie trzymaja. Strasznie zal czarnuszków i elegancika . Mniejsze czarnuszki sa wyniszczone choroba i powinnny isc do domu tymczasowego, a o elegancikowata panienke nadal sie boje. Mam nadzieje, ze surowica ja ochroni.
kurcze, mam wielki problem. Kotka bytomska jest u mnie tydzien juz i bylo ok wszystko. chodzila juz swobodnie po domu. a dzisiaj usiadla sobie na pudle i moja syjamka na nia spojrzala i zaczela sie denerwowac, w koncu wpadla w szaf i rzucila sie na nia , potem na salse i chcac ja odciagnac dostalo mi sie strasznie ze az mi slabo sie zrobilo i teraz mam cala reke pocieta. Nie wiem co sie stalo, przeciez chodzily obok siebie 5 dni i bylo ok. ktos ma jakis pomysl co ja dopadlo?
ona tak reaguje na kotke od mamy ale jej nie widuje w ogole, ale dlaczego rzuca sie na kota ktorego widuje 5 dni i jest ok a potem bez powodu wpada w szal? czy syjama cos odbija z wiekiem ?:P