Witaj! Ale podoba mi się ten temat ponieważ chcesz przygarnąć futro

Widzę, że masz już kilka propozycji. Ja dzisiaj założyłam nowy temat
viewtopic.php?f=1&t=100385&p=4943407#p4943407 bardzo proszę zajrzyj tam. Szukamy domu dla czwartego koteczka. Dziś rano się urodziły. Jestem z Chorzowa, dziś idę kiciaki oglądać, zrobię zdjęcia i tam umieszczę. Dysponuje samochodem i jestem w stanie go dotransportować ale oczywiście będą one jeszcze przy mamie 7 tygodni. Jeżeli jesteś zainteresowana kotkiem od jego dzieciństwa (co sprzyja przy jego wychowaniu) bardzo proszę o kontakt. Wieczorem o 21 mogę przesłać zdjęcia jakie to tam cuda się urodziły

Dla pewności mam Pikusia od tej kotki i odrazu wiedział co to kuweta, wszystko je, nic tylko bawić i bawić (trochę gryzł gdy ręce się ruszały bo myślał że to zabawka ale go oduczyłam w przeciągu kilku dni) no i średnio 7-8 razy na dzień obowiązkowe mizianie. Podchodzi podobnie jak pies sznupką ociera się o rękę lub Ci ją podnosi i głaszcz mnie

A tak mały wygląda ma 5 miesięcy:

A to jego mama i mały z siostrą:

Na razie się możemy podomyślać jak małe wygladają ale wieczorem już oryginały Ci prześle. Pozdrawiam i nie będę się gniewać jak innego kotka wybierzesz z tej szerokiej kuszącej oferty. Będę się cieszyć jak w ogóle jakiegoś weźmiesz bo wierze, że będziesz dobrym opiekunem

W razie jakiś pytań mój nr 510-087-211

Acha bym zapomniała, mówiłaś o kosztach adopcji. Nie znam się na tych adopcjach tzn oddamy za darmo tylko że możesz się spodziewać naszych nie spodziewanych wizyt <mały kontrol>. Jedna rzecz na którą musisz się zgodzić. Wiesz nie znamy się, zasada ograniczonego zaufania proste