Na początku listopada dwa kotki potrzebują domu Chorzów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 21, 2009 8:35 Re: Kotki do uśpienia?!?!?! POMOCY!!!!!!!!

Zrobiłam selekcje na nk i wysłałam wiadomości jeszcze opis na gg kto wie może będzie ktoś chętny. Macie może jakieś pomysły? :kotek:
ObrazekObrazek

MoniQue21

Od: Śro cze 24, 2009 7:36

Post » Pon wrz 21, 2009 9:05 Re: Kotki do uśpienia?!?!?! POMOCY!!!!!!!!

Ogłoszenia na różnych portalach do tego służących, ale to może jak już będziesz wiedzieć ile dokładnie tych kociaków do szukania domów jest, jak będzie wiadomo jak wyglądają, jak zrobisz jakieś fotki itp.
Bez paniki, jest sporo czasu, takie maluchy na pewno znajdą domki :ok:
Jak już będzie dokładnie wiadomo co i jak, to mogę pomóc w robieniu ogłoszeń, zapisuję twój wątek, będę śledzić przebieg wydarzeń :)
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pon wrz 21, 2009 9:10 Re: Kotki do uśpienia?!?!?! POMOCY!!!!!!!!

panikota pisze:Ogłoszenia na różnych portalach do tego służących, ale to może jak już będziesz wiedzieć ile dokładnie tych kociaków do szukania domów jest, jak będzie wiadomo jak wyglądają, jak zrobisz jakieś fotki itp.
Bez paniki, jest sporo czasu, takie maluchy na pewno znajdą domki :ok:
Jak już będzie dokładnie wiadomo co i jak, to mogę pomóc w robieniu ogłoszeń, zapisuję twój wątek, będę śledzić przebieg wydarzeń :)

Bardzo Ci dziękuje, nawet nie wiesz jak to doceniam :wink:
ObrazekObrazek

MoniQue21

Post » Pon wrz 21, 2009 20:32 Re: Kotki do uśpienia?!?!?! POMOCY!!!!!!!! Chorzów

Jest 5 kotków jednak te dwa potrzebują domu:
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek

MoniQue21

Post » Pon wrz 21, 2009 20:47 Re: Misja: ulokować skarby w bezpicznym miejscu na stałe-Chorzów

Boziu jakie piękne. Takie maleństwa, nie wyobrażam sobie ich uspać. Ale będzie dobrze, właścicielka przekonana :) Decyzja podjęta szukamy domu. Wszelka pomoc w tym kierunku mile widziana. Pomysły i kciuki potrzebne :D
ObrazekObrazek

MoniQue21

Post » Pon wrz 21, 2009 21:38 Re: Misja: ulokować skarby w bezpicznym miejscu na stałe-Chorzów

Jakie słodkie maluszki :1luvu: :kotek: :kotek: :kotek:
Na pewno szybciutko znajdą domek.
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Wto wrz 22, 2009 6:00 Re: Misja: ulokować skarby w bezpicznym miejscu na stałe-Chorzów

Czy ktoś się orientuje, że jak komuś dam kociaka a kogoś oczywiście nie znam, jaką mogę mieć pewność, że kotu tam będzie dobrze? Jak chciałam kiedyś kociaka przygarnąć (ale to nie wypaliło) przez forum to dziewczyna przesłała mi taki dokument. Czy jest coś podobnego co mogę z kimś spisać?? Bo wiadomo łatwo przyszło i łatwo poszło. Żeby kociak na ulicy nie wylądował, żeby miał odpowiednią opiekę wet, jedzonko, ciepło itd...
ObrazekObrazek

MoniQue21

Post » Wto wrz 22, 2009 11:07 Re: Misja: ulokować skarby w bezpicznym miejscu na stałe-Chorzów

Hmmm, wszyscy, którzy działają w ramach jakichś organizacji, takie umowy adopcyjne podpisują, jest klauzula o możliwości wizyty sprawdzającej (czy jak to się nazywa) już po przygarnięciu kota, więc jest możliwość sprawdzenia co się dzieje z kociakiem, ale nie wiem jak to wygląda z punktu widzenia osoby zupełnie prywatnej. Może odezwie się ktoś lepiej obeznany w temacie :?:
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Śro wrz 23, 2009 11:22 Re: Misja: ulokować skarby w bezpicznym miejscu na stałe-Chorzów

Panikota a orientujesz się do kogo mogła bym się odezwac?
ObrazekObrazek

MoniQue21

Post » Wto lis 17, 2009 7:29 Re: Na początku listopada dwa kotki potrzebują domu Chorzów

Halo, co z kociakami, czy znalazły domki, że się nie odzywasz :?: :?: :?:
Napisz coś, proszę ...
Obrazek Obrazek

panikota

[poprzednia]