Jefrim wyrośnie na pięknego kocura
W tej chwili wygląda jak by strzelił w niego piorun! Ciągle potargany i lekko zaspany
Ale pięknie się wybarwia. Najbardziej lubi surowe mięsko. Do miseczki wchodzi cały kotek ,warczy i łapkami zasłania zdobycz.Serek jest beee, ale mleczko (Mixol) smakuje świetnie. Niusia karmi jeszcze maluchy, ale już robi dłuższe przerwy w otwieraniu mleczarni.
Rano wszystkie cztery stoją przy drzwiach kojca i domagają sie jedzenia piukając cienko, a przejmująco
Bawią się podgryzając się wzajemnie i goniąc "wroga". Jeszcze są trochę nieporadne i nie zawsze trafiają w zamierzony cel
Niestety, kuwetka jeszcze ich nie interesuje! Zasypiają w piasku, lub uprawiają w kuwecie zapasy. Nie mają jeszcze wyczucia więc zaatakowany brat drze pyszczydło strasznie. Niusa wtedy uważa, że całe zło i biedne dzieci straszone sa przez tatusia i startuje jak torpeda pobić Enzo. Biedny kocur już wcale nie wchodzi do pokoju gdzie są maluchy. Ale Mimi może włazić i oglądać kociaki do woli! I zrozum tu człowieku mamuśkę!
Jacenty jest indywidualistą.Lubi jeść osobno, z boczku, wolno i statecznie. Bardzo lubi towarzystwo człowieka i gada wywalajac brzuszek. Jurij jest w ciągłym ruchu, jak nie podgryza brata, to goni piłeczkę, albo bada drapak. Jermił bardzo stara się dobrać do miseczki Niusi. Trzeba przy karmieniu bardzo uważać, bo dużym kawałkiem mięska może się zadławić. Ale mleczko mamusi jednak jest najsmaczniejsze. Wszystkie pięknie mruczą! Ważą: Jacenty, 546, Jarmil 512, Jefrim 508, Juij 508g. Mają 30 dni.
Szurcine bobaski zaczynają pelzać z dużym zapałem, co bardzo denerwuje Szurkę. Bo taka drobinka bardzo brudzi się pełzając ! Szura ma manię czystości, ciągle myje córki

Jak je i odrobinka spadnie na dziecko, przerywa jedzenie i myje maleństwo ( co mnie doprowadza do szewskiej pasji, bo nie je sama, tylko muszę podawać jej kąski do pysia, więc czekam aż skończy toaletę dziecka) Dziewczynki są jak dwie krople wody. Mam trudności z odgadnięciem która jest która

Ważą: Katia 332, Kalinka 326g. Mają 17 dni.
Jaśminowa trójeczka rudasków tylko śpi i je

Wszystkie kociaki już na świecie. Razem jest ich 9