Argento czyli Argi ['] to już rok w kocim niebie...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 20, 2009 18:31 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

Teraz najważniejsza jest NIKI, dlatego skupmy się proszę na znalezieniu jej domku............................ ludźmi nie ma się co przejmować,szkoda nerwów................................

NIKITA - :1luvu: CAMEO - :1luvu:
Ostatnio edytowano Nie wrz 20, 2009 18:39 przez Ira., łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Moje kocie serduszko :) :) :) :) :) :)

Ira.

Od: Śro sie 05, 2009 9:34

Post » Nie wrz 20, 2009 18:38 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

Kciuki za Niki i za Cameo ściskamy mocno i domku szukamy :ok:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Nie wrz 20, 2009 19:26 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

Senioor pisze:Cameo nie wróci tak szybko na forum.(o ile wogóle wróci) nie wiem dlaczego i nie wnikam. Zostałem tylko poproszony o przekazanie tej informacji. Wieści o kotach (Niki, Alusi, Kayu i Guciu) będziemy przekazywać drogą telefoniczną lub @.

pozdrawiam.

Ale chyba na forum też jakieś słówko piśniecie,bo jednak dużo osób będzie czekać na wieści na wątku.....

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie wrz 20, 2009 20:39 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

Kochane jesteście... dziękuje za pamięć, kciuki, telefony i sms'y... gdyby nie Sylwia, to siedziałabym przed komputerem i ryczała :oops: nie wiem co napisać. Muszę to jeszcze przemyśleć. Bo dla niektórych forumowiczów jestem "invisible" :oops: Napewno będę podczytywać forum :oops: skoro robię więcej szkody niż pożytku :cry: :(

Strasznie mi głupio, ale muszę napisać jak wygląda moja sytuacja. Koty nie mają już suchego, a nie mogę zakupić teraz dużego worka, małych się nie opłaca - mam siedem kotów, wszystkie jedzą suche. Naprawdę, głupio mi prosić o pomoc, ale jestem postawiona pod ścianą.
Niestety, Niki to prawdopodobnie mój ostatni tymczas... muszę oddać wszystkie moje tymczasy ze względu na mojego kocura, który zaczyna się źle czuć w takim stadzie, no i nie wyrabiam już finansowo, czasowo...

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Nie wrz 20, 2009 20:43 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

Kamilko-dużo pomóc nie moge,cieżki miesiąc,ale jakies pieniążki podeslę.I błagam nie znikaj!-jestes tu potrzebna!!!
Sama wiesz,ile jestes w stanie udźwignać,jesli nie dajesz rady być DT z róznych przyczyn-rozumiem to i szanuje,ale nie znikaj!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie wrz 20, 2009 20:47 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

I konto gdzieś posiałam :oops:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie wrz 20, 2009 20:50 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

JESTEŚ TU POTRZEBNA dziewczyno!! zostań........................... :( :( czy Chodzi o Filipa?co się dzieje ????? :( :( :( :( :( :(
Obrazek
Moje kocie serduszko :) :) :) :) :) :)

Ira.

Od: Śro sie 05, 2009 9:34

Post » Nie wrz 20, 2009 21:07 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

O Filipa. To kot który przez kilka lat był jedynakiem... jak będzie - zobaczymy :(

Ciężko będzie oddać Kaya. O ile wogóle go komuś oddam - po prostu się boję (że kogoś pogryzie, podrapie) :( ale może stanie się cud...

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Nie wrz 20, 2009 21:47 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

:(

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Pon wrz 21, 2009 6:01 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

Niech stanie się cud!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon wrz 21, 2009 8:07 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

:D :D :ok: :ok: :1luvu:

Dzisiaj wyślę paczkę z żarełkiem..

myszka007

Od: Sob maja 09, 2009 18:21

Post » Pon wrz 21, 2009 8:13 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

nie wiem co powiedziec :( :( :(

ludzie niestety sa rozni i wszystkim nie przypasujesz - nikt nie przypasuje - ja tez kiedys uslyszalam jakis glupi komentarz na swoj temat, a z natury jestem bardzo spokojna i niekonfliktowa osobą i jak mam cos napisac drazliwego, to wole nic nie pisac - ludzmi naprawde nie ma sie co tak bardzo przejmowac - nie warto - jestesmy tu dla kotkow, bo one sobie same nie pomogą - to jest najwazniejsze - a jesli nie masz juz warunkow na tymczasy, to tylko mam nadzieje, ze uda sie znalezc dom, tym, ktore wzielas... juz taki docelowy domek.... trzymamy za Ciebie i za Twoich podopiecznych wieeeelkie kciuki :ok: :ok: :ok: :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon wrz 21, 2009 8:23 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

Gucio i Ala niedługo pojadą.Ala do Wro,a Guć do stolicy. Zostanie Kay i Niki, z tym że Niki szybko znajdzie dom.Jest miziasta,kochana.

Musimy zrobić dużą przerwę w tymczasowaniu.Głównie ze względu na Fila (który nie przepada za kotami)..

Senioor

Od: Nie sie 16, 2009 9:39

Post » Pon wrz 21, 2009 8:30 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

No,i dzisiaj ostatnia porcja antybiotyku.Znaczy że powoli możemy szukać domu.. :D.

Senioor

Od: Nie sie 16, 2009 9:39

Post » Pon wrz 21, 2009 9:20 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

Dzień dobry :) Cieszę się ze juz ostatnia tabletka :D
Kciuki trzymam za domek :ok:
Obrazek

dzikus

Od: Nie paź 02, 2005 16:42

[poprzednia][następna]