TIGER - 10 lat - Toruń "muszę zniknąć z ich życia, bo będą mieli dziecko" czyli kolejny przypadek ludzkiej głupoty i okrucieństwa - kontakt lidiya viewtopic.php?f=1&t=100149
MELLA - seniorka Lubin "już zdrowa, kochana, indywidualistka - ale ludzia to bym chciała..." - kontakt Fredziolina viewtopic.php?t=79978
TRUSIA Z OKOLIC OTWOCKA "Spojrzenie szmaragowych oczu, wcielony spokój" i jeszcze drobniutka Trusia dodaje, że szuka domku gdzie będzie jedynaczką!- 8 - 10 lat - kontakt - Agneska
Większa porcja kotów do zachwycania się - na pierwszej stronie wątku! zapraszamy!
ŚNIEŻYNKA WARSZAWIANKA "Masz tyle lat na ile się czujesz. Ja jestem zdrowa jak rydz, powinno się mówić zdrowy jak ŚNIEŻYNKA, i jestem taka...bezproblemowa. I bardzo bym się cieszyła z domku bez kotów " - 12 - 14 lat - kontakt - delfin612 tel 504 490 403 viewtopic.php?t=92432 ZĘBUSZEK vel FIGARO Z WROCKA "chcę mieć Dużego na WŁASNOŚĆ. Jestem urodzonym jedynakiem" - senior - kontakt - Monisek viewtopic.php?f=13&t=93652&p=4454964#p4454964
to zróbmy - tak - dodaj tylko zapisek przy Oliwce - że w październiku i odszukaj kiedy Mikitka jedzie do domu - i też dopisz. Ja "wytnę" je już po oficjalnej wiadomości. Co Ty na to?