Moja gromadka-Lola, Pimpuś, ślepaczki w domkach:), nowe małe

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie wrz 20, 2009 11:42 Re: Moja gromadka - Pusia [']; Srebrny tatusiuje :)

Nie chorowć , nie chorować...
Wszyscy mają być zdrowi... :ok: :ok: :ok:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie wrz 20, 2009 18:41 Re: Moja gromadka - Pusia [']; Srebrny tatusiuje :)

Dziś Pandusie pojechały do nowego domu.
Więcej napiszę jutro, dziś przeżywam. Moje dzidziusie przecież.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Nie wrz 20, 2009 18:58 Re: Moja gromadka - Pusia [']; dzidziusie pojechały do domku

Gratuluję Pandusiom nowego domu :D
Anita, na pewno strannie wybrałaś im domek i będzie im tam dobrze.
Ale rozstanie zawsze boli...

A cioteczkom odwiedzającym wątek przypominam o bazarku na operację oczu Srebrnego: viewtopic.php?f=20&t=100212

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie wrz 20, 2009 19:15 Re: Moja gromadka - Pusia [']; dzidziusie pojechały do domku

Pandusiom szczęścia życze a co Tata Srebrny na to?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie wrz 20, 2009 19:17 Re: Moja gromadka - Pusia [']; dzidziusie pojechały do domku

dagmara-olga pisze:Pandusiom szczęścia życze a co Tata Srebrny na to?

Trzeba mu dostarczyć jakieś nowe maluszki, żeby miał się kim opiekować :mrgreen:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie wrz 20, 2009 19:33 Re: Moja gromadka - Pusia [']; dzidziusie pojechały do domku

Gratuluję domku dla Pandusiów i wszystkiego najlepszego w nowym domku dla nich :ok: :D

I zapraszam wszystkich tu zaglądających na bazarek :

Obrazek kliknij

:ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon wrz 21, 2009 6:00 Re: Moja gromadka - Pusia [']; dzidziusie pojechały do domku

Wszystkiego dobrego malusie w nowym domku.
Anitko, rozstania bolą ale one żyją, teraz w innym domku, ale żyją.
Bardziej bolą rozstania z tymi, które odeszły za TM, wiesz to, prawda? spróbuj tak to interpretować, będzie Ci łatwiej...
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon wrz 21, 2009 9:05 Re: Moja gromadka - Pusia [']; dzidziusie pojechały do domku

No właśnie... Wczoraj był supergrzeczny, leżał ze mną w łóżeczku, spał dużo... Zaczęliśmy się już martwić... A może to były czary? :D
Mam wrażenie, że on ich wczoraj szukał, a dziś nadal nie wie, co jest grane, i jest troszkę zagubiony.

Bazyliszkowa pisze:Trzeba mu dostarczyć jakieś nowe maluszki, żeby miał się kim opiekować

:mrgreen: :mrgreen:

Amyszce najserdeczniej dziękuję za bazarek, cudny i wzruszający! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marysiu, zgadzam się z tym, co piszesz, ja się bardzo cieszę, że maluszki znalazły domek, w dodatku wspólny, tylko że ja po prostu bardzo za nimi tęsknię - tak chyba musi być. :)
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pon wrz 21, 2009 9:16 Re: Moja gromadka - Pusia [']; dzidziusie pojechały do domku

Zdrowie już lepiej Anito ? :roll:
Gratulować adopcji Pandusiek :ok:
Srebrny na pewno niezo zrospaczony ... :roll:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon wrz 21, 2009 9:19 Re: Moja gromadka - Pusia [']; dzidziusie pojechały do domku

Chciałam niniejszym podziękować za pomoc przy Dzidziusiach Pandusiach Joli_K, za wsparcie w pierwszych chwilach, i zawiezienie ich do TDT oraz dokarmianie, Liwii_ za znalezienie domu, Ryśce :1luvu: za rady i pomoc, Mahob i jej TZtowi za zawiezienie maluszków i wsparcie ogólne i oczywiście Srebrnemu, bo jego wkładu w wychowanie kociąt pominąć nie sposób. :D
Wszystkim dziękuję najserdeczniej :1luvu:

Wieści z nowego domku są bardzo dobre, maluszki rozrabiają, jedzą, robią slicznie do kuwety i raczej nie są zestresowane. :D

A teraz chciałam zaprezentować coś, co koty dostały w prezencie od TŻta Mahob...

Obrazek Obrazek Obrazek

Prezentuje w zasadzie Malutki. :D To piękna skrzynia, wypełniona ziemią i korą, z posadzonymi w niej trawami... Koty oszalały. Troszkę zjadły, troszkę pogniotły - bo skrzynia bardzo im się podoba jako legowisko na świeżym powietrzu. :D

Koty dziękują za skrzynię, karmę (ogromny worek bento kronen), kocyki i miseczki. A my dziękujemy razem z kotami. :1luvu:
Ostatnio edytowano Śro paź 07, 2009 12:55 przez anita5, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pon wrz 21, 2009 9:50 Re: Moja gromadka - Pusia [']; dzidziusie pojechały do domku

anita5 pisze:

No właśnie... Wczoraj był supergrzeczny, leżał ze mną w łóżeczku, spał dużo... Zaczęliśmy się już martwić... A może to były czary? :D
Mam wrażenie, że on ich wczoraj szukał, a dziś nadal nie wie, co jest grane, i jest troszkę zagubiony.

Bazyliszkowa pisze:Trzeba mu dostarczyć jakieś nowe maluszki, żeby miał się kim opiekować

:mrgreen: :mrgreen:

Amyszce najserdeczniej dziękuję za bazarek, cudny i wzruszający! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marysiu, zgadzam się z tym, co piszesz, ja się bardzo cieszę, że maluszki znalazły domek, w dodatku wspólny, tylko że ja po prostu bardzo za nimi tęsknię - tak chyba musi być. :)

Ja po każdej adopcji kociambra cierpię, nawet wtedy, gdy się okaże, że kociamber w nowym miejscu czuje się znakomicie, że wcześniej czy później pokochał nowych państwa, taka to już nasza dola, dola bycia TYLKO ?! DT
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon wrz 21, 2009 9:51 Re: Moja gromadka - Pusia [']; dzidziusie pojechały do domku

psiama pisze:Zdrowie już lepiej Anito ?

Tak, dziękuję. Rewelacyjnie nie jest, poleguję jeszcze, ale lepiej. W końcu koty tak mnie ogrzewały, tak się starały, tak dokuczały... musi być lepiej! :D
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pon wrz 21, 2009 9:59 Re: Moja gromadka - Pusia [']; dzidziusie pojechały do domku

Cieszę się, ze koty zaakceptowały skrzynkę balkonową :D

Pandusie są cudne. Bardzo się spodobały swoim nowym dużym :D Mam nadzieję, że to będzie dla nich ten najlepszy dom :ok:

A my dziękujemy za miły dzień.
Pozdrawiamy serdecznie :D

Malutki w skrzynce :1luvu:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pon wrz 21, 2009 10:11 Re: Moja gromadka - Pusia [']; dzidziusie pojechały do domku

Wypasiona ta skrzynia z trawką Obrazek :D
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon wrz 21, 2009 10:19 Re: Moja gromadka - Pusia [']; dzidziusie pojechały do domku

No, skrzynka rewelka!!

Zrobiłam jesienny bazarek dla moich bidulków...

viewtopic.php?f=20&t=100393 :P
Obrazek Obrazek

anita5

[poprzednia][następna]