Argento czyli Argi ['] to już rok w kocim niebie...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 19, 2009 18:39 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

no coz, szkoda... bedziemy cierpliwie czekac - zdrowiej, Cameo i wracaj do nas - i czekamy na wiesci o uroczych podopiecznych :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Sob wrz 19, 2009 19:08 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

Senioor pisze:Cameo nie wróci tak szybko na forum.(o ile wogóle wróci) nie wiem dlaczego i nie wnikam. Zostałem tylko poproszony o przekazanie tej informacji. Wieści o kotach (Niki, Alusi, Kayu i Guciu) będziemy przekazywać drogą telefoniczną lub @.

pozdrawiam.

:shock: :shock: :shock: :shock: :( :( :( :( :(
Obrazek
Moje kocie serduszko :) :) :) :) :) :)

Ira.

Od: Śro sie 05, 2009 9:34

Post » Nie wrz 20, 2009 7:43 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

Decyzję trzeba uszanować. Fakt. Ale z drugiej strony- nie będzie cudownych zdjęć, opisów :(

Szkoda. Wielka szkoda :(

myszka007

Od: Sob maja 09, 2009 18:21

Post » Nie wrz 20, 2009 7:49 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

Czy ktoś ma jakieś wieści?

myszka007

Post » Nie wrz 20, 2009 7:52 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

myszka007 pisze:Czy ktoś ma jakieś wieści?

Ja napisałam wczoraj na gg, cisza. Ale opis świadczy, że Cameo chora, więc pewnie w łóżku leży i dlatego nie zagląda.

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Nie wrz 20, 2009 8:08 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

Kamilko-jeśli rozmowa Ci poprawi humor choć troszkę-dzwoń kiedy chcesz-jestem!
I nie godze się,żebyś znikneła z forum-nie,nie,nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie wrz 20, 2009 8:41 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

Cameo :1luvu:

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Nie wrz 20, 2009 11:01 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

Nie mogę uwierzyć że ten WSPANIAŁY DomTymczasowy odchodzi z forum :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: DOM, któremu ufają nawet dzikusy........... w którym koty błyskawicznie wracają do zdrowia,z najpiękniejszymi fotkami i filmikami na świecie.........no nie mogę :cry: :cry: :cry: :cry:

Kropcia ma rację, nie można pozwolić CAMEO odejść, nie JEJ :cry: :cry: :cry: :cry: to była by DUŻA STRATA :cry: :cry: :cry: :cry:
Ostatnio edytowano Nie wrz 20, 2009 16:50 przez Ira., łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Ira.

Post » Nie wrz 20, 2009 14:36 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

Podniosę.............................................................. Niki szuka domu, pomóżmy jej go znaleźć .............................. !!
Obrazek

Ira.

Post » Nie wrz 20, 2009 16:35 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

No to hopsia! czekamy na jakieś info o kotce.. :roll:

myszka007

Post » Nie wrz 20, 2009 16:54 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

Zadzwoniłam i mam trochę ''info'' o kotce.Jeśli Cameo wyrazi zgodę, to wstawię tego mail'a na forum.
Obrazek

Ira.

Post » Nie wrz 20, 2009 17:30 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

Zgodę otrzymałam, więc wrzucam..........

From: <cameo@va.pl>
To: <ira95@interia.pl>

Witaj Gosieńko:) obiecałam napisać Ci kilka słów o Niki, więc słowa dotrzymuję. Niki to już 1000% miziak i pieszczoch, odważny kot, chociaż odważny to za mało powiedziane, ona wręcz pcha się do człowieka. Ma spory apetyt chociaż ostatnio miała jakiś kryzys i kręciła nosem na mięsko z puszek, saszetek. Może wyczuła że w żarciu jest antybiotyk, bo zjadła dopiero wtedy, kiedy odeszłam od misek - oczywiście w misce już nie było tabletki, bo któryś z kotów ją zjadł, Niki jest na antybiotykach, jutro ma ostatnią tabletkę. Niki olała też masełko - Gucio zjadł za nią:) nie wiem jak jej przemycać tabletki, nawet z surowym mięsem nie chce jeść (muszę wyciągnąć tabletkę, inaczej nie zje) teraz musimy podawać jej prosto do pyszczka... niestety. Brzusio ok, nawet wydaje mi się że kić trochę przytyła:) w jednym oczku dalej widać trzecią powiekę. Oczko musiałoby być codziennie zakrapiane. Niedługo jedziemy na kontrolę, sprawdzimy też czy Nikita jest po sterylce - ogolimy jej brzusio.. ogólnie to bardzo fajny kot, tylko znowu zaczeła robić poza kuwetę, nam to nie przeszkadza, ale może być problem ze znalezieniem domku.. Zobaczymy jak to będzie. Niki kuwetkowała w schronie (...) Będziemy jej szukać super fajnego domku (nawet jeden jest już zainteresowany adopcją Nikity) więc..

Trzymaj się ciepło i wygłaszcz ode mnie Espi!
Obrazek

Ira.

Post » Nie wrz 20, 2009 17:56 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

Pozdrawiamy wszyscy Kamilę-mam nadzieje,że jednak do nas wróci!!!!!
Za Niki ogromne kciuki! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie wrz 20, 2009 18:07 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

Udało mi się przeczytać tego maila PRZED edycją. :evil: Trzymaj się Kamilko :!: i nie przejmuj się fochami zazdrosnych ludzi :ok: po prostu RÓB SWOJE :!:

myszka007

Post » Nie wrz 20, 2009 18:08 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

:ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

[poprzednia][następna]