Prezes i... Chester! cz. 2 - mamy malucha. Wojna :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 19, 2009 13:37 Re: Prezes cz. 2 - BARF - dzień 49 - musik z BARFową wkładką

Tutaj kręciołek sam:

Obrazek

Tutaj Prezesek wielce zainteresowany:
Obrazek

Różowa kuleczka-jeżyk, jak się nią mocno rusza to świeci na czerwono i fioletowo :D
Obrazek

Różowy małpiszon na sznureczkach, Prezes jest nim zachwycony :mrgreen: Małpiszon jest wiekości Prezesa ;)

Obrazek

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Sob wrz 19, 2009 15:00 Re: Prezes cz. 2 - BARF - dzień 49 - musik z BARFową wkładką

Witaj Prezesiku
fajne zabawki CI Duża kupiła
Jaś

bazylica

Od: Wto mar 03, 2009 0:36

Post » Sob wrz 19, 2009 15:07 Re: Prezes cz. 2 - BARF - dzień 49 - musik z BARFową wkładką

bazylica pisze:Witaj Prezesiku
Jaś

Cześć Jasiu!
Też mi się podobają, ciągle za nimi latam :D

estre

Post » Sob wrz 19, 2009 15:34 Re: Prezes cz. 2 - BARF - dzień 49 - musik z BARFową wkładką

zdjęcia z wystawy bardzo fajne.
i to bonsai (lub to-coś a'la bonsai) cudne :ok:

zabawki też mi do gustu przypadły, szczególnie jeżyk :lol:
ale już widzę 'zainteresowanie' mojego kota, to uciekanie przed zabawką :ryk:
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Sob wrz 19, 2009 15:36 Re: Prezes cz. 2 - BARF - dzień 49 - musik z BARFową wkładką

Bonsai piękne było :D
Marzy mi się takie.

Jeżyk hitem jest. Prezes go w zębach nosi. Boi się tylko bawić w łazience, bo tam nie ma okna i jeżyk świeci mocno i kot spierdziela wtedy :lol:

estre

Post » Sob wrz 19, 2009 15:48 Re: Prezes cz. 2 - BARF - dzień 49 - musik z BARFową wkładką

Biedny, żeby traumy nie dostał :ryk:
ja sobie hoduje fikusa drzewko na bonsai :mrgreen: ciekawe czy się go kiedyś doczekam :ryk:
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Post » Sob wrz 19, 2009 15:50 Re: Prezes cz. 2 - BARF - dzień 49 - musik z BARFową wkładką

Aniołek_ pisze:Biedny, żeby traumy nie dostał :ryk:
ja sobie hoduje fikusa drzewko na bonsai :mrgreen: ciekawe czy się go kiedyś doczekam :ryk:

Tak źle nie będzie, wytrzymały jest :lol:
Były takie mniejsze bonsai w sprzedaży, ale nie zapytałam nawet po ile, spłukałam się na zabawkach, a jeszcze muszę puszki kupić :roll:
Jak Ci się uda to koniecznie pokaż! :D

estre

Post » Sob wrz 19, 2009 16:38 Re: Prezes cz. 2 - BARF - dzień 49 - musik z BARFową wkładką

estre pisze:
Jaś

Cześć Jasiu!

Duża powiedziała że takiego jeżyka mi kupi jak będę grzeczny
a ona dostanie następną wypłatę

bazylica

Od: Wto mar 03, 2009 0:36

Post » Sob wrz 19, 2009 17:04 Re: Prezes cz. 2 - BARF - dzień 49 - musik z BARFową wkładką

estre pisze:

Były takie mniejsze bonsai w sprzedaży, ale nie zapytałam nawet po ile, spłukałam się na zabawkach, a jeszcze muszę puszki kupić :roll:

na razie mój fikus stwierdził, że chyba jednak nie chce żyć, ale mu pokazuje, że tak łatwo nie jest :roll: szkoda, że nie ma wetów od fikusów :lol:

obecnie moje działania w sprawie roślin kończą się na zbieraniu nasion (właśnie z kotem wróciliśmy z ogródka z pudełkami i kopertami nasion :lol: ) i podlewaniu tego, co wyrośnie :D

Aniołek_

Post » Sob wrz 19, 2009 17:16 Re: Prezes cz. 2 - BARF - dzień 49 - musik z BARFową wkładką

skąd masz tego jeżyka :1luvu: , moje koty też chcą, gdzie, gdzie, gdzie można go kupić :?:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Sob wrz 19, 2009 18:21 Re: Prezes cz. 2 - BARF - dzień 49 - musik z BARFową wkładką

bazylica pisze:
estre pisze:
Jaś

Cześć Jasiu!

Duża powiedziała że takiego jeżyka mi kupi jak będę grzeczny
a ona dostanie następną wypłatę

Koniecznie się dopominaj, jest ekstra!

estre

Post » Sob wrz 19, 2009 18:22 Re: Prezes cz. 2 - BARF - dzień 49 - musik z BARFową wkładką

Aniołek_ pisze:
estre pisze:

na razie mój fikus stwierdził, że chyba jednak nie chce żyć, ale mu pokazuje, że tak łatwo nie jest :roll: szkoda, że nie ma wetów od fikusów :lol:

obecnie moje działania w sprawie roślin kończą się na zbieraniu nasion (właśnie z kotem wróciliśmy z ogródka z pudełkami i kopertami nasion :lol: ) i podlewaniu tego, co wyrośnie :D

U mnie wszystko schnie i nie chce rosnąć, albo zasuszam, albo topię wszystko :oops:

estre

Post » Sob wrz 19, 2009 18:22 Re: Prezes cz. 2 - BARF - dzień 49 - musik z BARFową wkładką

izydorka pisze:skąd masz tego jeżyka :1luvu: , moje koty też chcą, gdzie, gdzie, gdzie można go kupić :?:

Jeżyka kupiłam na Wystawie kwiatów w Chorzowie. Kosztuje 6 zł.
Jakby coś mogę kupić i wysłać pocztą :D

estre

Post » Sob wrz 19, 2009 18:25 Re: Prezes cz. 2 - BARF - dzień 49 - musik z BARFową wkładką

Takie jeżyki są u nas. I zastanawiałam się, czy kupić, ale właśnie boję się, że te gumki koty mogą obgryzać..
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob wrz 19, 2009 18:26 Re: Prezes cz. 2 - BARF - dzień 49 - musik z BARFową wkładką

kalair pisze:Takie jeżyki są u nas. I zastanawiałam się, czy kupić, ale właśnie boję się, że te gumki koty mogą obgryzać..

Mogą. To generalnie miękutka guma jest, dlatego tylko pod opieką lepiej pozwalać się bawić.
Ja muszę się bawić z kotem, bo on sam nie umie więc u mnie nie ma problemów.

estre

[poprzednia][następna]