maciaszku-dziekujemy za wpłate

,sa nowe koty, ale dzis przyszły, jeszcze bez numerów są
jutro beda miec, ale ja jutro dopiero pozno bede w necie
a schronisku w zasadzie bez zmian, nie podoba mi sie Arabella i Ibiza najbardziej
Sigma nadal pełna werwy, ferumianki również.
Echhh i sa niestety nowe koty
wszyscy, którzy dzwonia sa odsyłani,ze teraz jest pp.
ale trafiaja sie takie przypadki, ze kot jak nie trafi do schronu, to wyląduje na ulicy, wrrrr
wiec tak
szylkretce, dzis zaszczepionej nie zrobiałm fotki, bo nawiała rano z klatki i nie wiem jakim cudem udało nam sie ja złapać, ale udało.
ona jest z domu od rozmnazaczki, wiec nie wiem jeszcze czy nie jest dzikawa-wiecie jak to w takich domach.
ale mogła tak zareagowac tez przez stres po prostu
Tam na przyjazd do schroniska czeka chyba jeszcze kilkadziesiat kotów

, mieszkanie chyba ma zmienic własciciela
jest nowy, cudny, około 3 miesieczny, podobno domowy kocurek, dzis przyszedł, jutro rano bedzie zaszczepiony,marze o tym,zeby jutro od razu znalazł dom
Bo siedzi w malenkiej klatce, bez kuwety, ta klatka jest mocno odkarzona, wiec niech tam siedzi ,trudno, ale ile moze bez kuwety

wrócił z adopcjii mały elegancik, bo niby drapał, wrrr
taki mały, bawił sie, bo to taklie pieronstwo troche z adhd
szczepiony 5 09 wiec mysle,ze juz bezpieczny

jest dorosła kicia, ktorej nie wiadomo co jest, pojawiła sie pod pewnym blokiem 10 dni temu, nic nie jadła, bo pewien gościu dokarmia.
wydaje mi sie ,ze to przez stres.Dostała wczoraj i dzis kroplowke z duphalaitem i dzis zjadła troche suchego

i jest nowa 3 letnia kicia, oddana przez swoja pania, ktora dzis własnie wylatuje do niemiec, a tam własciciel mieszkania nie zgadza sie na kota, wrrrrr
niesterylizowana, nieszczepiona, w ksiazeczce tylko szczepienie na grzyba w 2006 roku

a to nasza elegancikowata dziewczynka,na betamoxie, ktora dostała wczoraj surowice
Dzis byli ludzie ,ktorzy bardzo chca ja adoptowac, w poniedziałek przyjda znów, chca sami leczyć

no a to nasze zagrozone kociaki, po południu jakby lepiej
miski opustoszały, one maja szanse, były szczepione 10ego, sa na antybiotyku i lydium od dziś

podzwoniłam znów po kilku domkach, na razie odpukac, tfu, tfu-oki