Amusia pisze:nie widzi ze hore koty ida
Amusia czy Ty też cierpisz na dys.......coś

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Amusia pisze:nie widzi ze hore koty ida
danunka pisze:Amusia pisze:nie widzi ze hore koty ida
sunshain pisze:danunka pisze:Amusia pisze:nie widzi ze hore koty ida
chyba gdzieś pisała, że tak
Tak, ten miot SIA to moj.majast pisze:Czytając te wypowiedzi A. nie wiem, czy się śmiać, czy może płakać
Kazia, ten miot SIA to Twój?![]()
Fajne kociaki
Oberhexe pisze:Amusiu, udzielam Ci ostrzeżenia.
Jeśli masz dowody, że koty były chore - zgłos skargę do organizatora, pisemną. W przeciwnym razie zamilknij.
bluecats pisze:W imieniu organizarota wystawy napiszę :
W Pałacu nigdy nie były komfortowe. Zresztą sami wystawcy mimo takich a nie innych warunków nie raz podtrzymywali chęć organizowanie wystaw w tym miejscu , głównie ze względu na lokalizacje.
I prawie zawsze były organizowane na podobnych warunkach. Tzn. zawsze byliśmy gośćmi targów ZOO Market .
Po naszej stronie leżało zaproszenie sędziów, wystawców i klatki.
W tym roku zgłoszenia były przyjmowane do ostatniego dnia , gdyż zgłoszonych kotów było nie wiele. Niestety tutaj zawiódł system przyjmujący zgłoszenia , nie wiem czy niezostał w odpowiednim momencie wstrzymany czy nie, natomiast wszystkie zgłoszenia jakie wpłynęły były potwierdzone . Nie odwoływaliśmy tych kotów po przedewszystkim dlatego ,że hodowcy którzy chcieli zgłosić po terminie , absolutnie nie przyjmowali do wiadomość że NIE MA JUŻ MIEJSC.
Wcale się nie dziwie że po dziesiątkach takich rozmów, organizator stwierdził że odwołanie potwierdzanego zgłoszenia będzie powodem jeszcze większej awantury.
Ja również uważam że byłoby to mimo wszystko lepsze wyjście.
Tak, organizacja wystawy przy tej ilości kotów w tym miejscu to było pójście na żywioł i sroga nauczka na przyszłość.
Jeśli chodzi o psy i balony niestety żadna z naszych interwencji nie była skuteczna u organizatora.
Nie wiem jaka będzie decyzja odnośnie współpracy z Targami .
Jest nam naprawdę przykro, że wystawcy koty i sędziowe spędzili tą wystawe w takich warunkach.
Oberhexe pisze:Amusiu, udzielam Ci ostrzeżenia.
Jeśli masz dowody, że koty były chore - zgłos skargę do organizatora, pisemną. W przeciwnym razie zamilknij. A wcześniej przeproś Kazię.
Amusia pisze:Napisałam słowo chory kilka razy po czym popełniłam bład z pospiechu i zgubiłam litere a wy problem robicie. Na logike ludzie troche luzu... Ja nikomu jego błedów nie wypominam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Supreme Cat Club i 9 gości