Mirmił von Foch zaprasza...jesteśmy z(nie)ważeni!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw wrz 17, 2009 10:22 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy jedzie do Ryśka:):):)

Rysiek, ale Ty jesteś twardy 8O 8O 8O 8O
Tylko co z tym kawalerskim będzie, chyba lipa :|
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Czw wrz 17, 2009 10:58 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy jedzie do Ryśka:):):)

Cześć Mir!
Ł.

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Czw wrz 17, 2009 11:51 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy jedzie do Ryśka:):):)

znajdzie się inny powód do imprezowania :mrgreen:
rysiek
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Czw wrz 17, 2009 12:51 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy jedzie do Ryśka:):):)

Nie chcesz MOJEGO TYMCZASA za żonę? :evil:

Mir obrażony na kumpla

ps. Duża zła, jak pędziła do lekarza to jakiś radar (dziwne ma imię) zrobił jej zdjęcie i musi teraz za to zdjęcie zapłacić :evil: Dużo :evil: To bardzo nieładnie robić ludziom zdjecia bez ich zgody :evil:

Duża von Focha

Od: Śro kwi 29, 2009 14:04

Post » Czw wrz 17, 2009 13:06 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy jedzie do Ryśka:):):)

Duża von Focha pisze:Nie chcesz MOJEGO TYMCZASA za żonę? :evil:

Mir obrażony na kumpla

ps. Duża zła, jak pędziła do lekarza to jakiś radar (dziwne ma imię) zrobił jej zdjęcie i musi teraz za to zdjęcie zapłacić :evil: Dużo :evil: To bardzo nieładnie robić ludziom zdjecia bez ich zgody :evil:
Skandal :twisted: - pewnie jeszcze kiepskiej jakości
:ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw wrz 17, 2009 14:19 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy jedzie do Ryśka:):):)

ja chcę twojego tymczasa za żonę, a to wy chcecie się jej z domu pozbyć :evil: a przecież dużo nie je :twisted:
rysiek oburzony
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Czw wrz 17, 2009 15:07 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy jedzie do Ryśka:):):)

shira3 pisze:

Mir obrażony na kumpla

W photoshopie ich na pewno nie poprawili :evil:

Duża zła

Duża von Focha

Post » Czw wrz 17, 2009 20:12 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy jedzie do Ryśka:):):)

Cześć Mir.
Naszej Dużej fotki nie zrobili, ale coś wyzywała na płatną strefę w Poznaniu. Spóźniła się 9 minut. Koszt co prawda nie duży, bo od razu pojechała zapłacić. Ale zabrali jej czas, mogła być szybciej w domku, z nami.
Niuś tęskniący za Dużą.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw wrz 17, 2009 20:25 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy jedzie do Ryśka:):):)

Duża von Focha pisze:
shira3 pisze:

Mir obrażony na kumpla

W photoshopie ich na pewno nie poprawili :evil:

Duża zła
teraz się nie złość
trzeba było iść do fotografa foty sobie robić a nie na ulicy

czytałaś PW które Ci wysłałam??

bazylica

Od: Wto mar 03, 2009 0:36

Post » Pt wrz 18, 2009 7:39 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy jedzie do Ryśka:):):)

Cześć Mir!
Ł.

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Pt wrz 18, 2009 9:22 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy jedzie do Ryśka:):):)

Witam !!!!!!!!

Ostatnio Duża zabrała mas do weta. Mam chore oczko troszeczkę mi ropieje. Pewnie zaraziłam się do małego Bezika :( Nie mam ochoty na nic. śpię całymi dniami. Duża co kilka godzin wkrapla nam kropelki........... we wtorek idziemy na kontrole :(
Pozdrawiam - Luna
ObrazekObrazekLuna 2008-13 i Bezebiusz (Bezik).

MartaAgnieszka

Od: Pon lip 06, 2009 8:10

Post » Pt wrz 18, 2009 9:50 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy jedzie do Ryśka:):):)

Witamy się porannie :D
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pt wrz 18, 2009 11:05 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy jedzie do Ryśka:):):)

Ojej Luna, jak widzę Tobie impreza też nie wyszła na zdrowie :( Kuruj się dziewczyno, kuruj, co byś na następną zdrowa była :D Duża jest zła na Twiggy, bo wczoraj wróciła dopiero około 1 w nocy i Duża się przez to nie wyspała :roll: Twiggy podejrzanie radosna była, czyżby wieczór panieński miała?

Mir zastanawiający się

Duża von Focha

Post » Pt wrz 18, 2009 13:47 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy jedzie do Ryśka:):):)

to twiggy może sobie wychodzić w nocy na dwór?jak pilnujecie cnoty mojej dziewczyny? :evil:
a tak poza tym to jak patrze ilu nas sie pochorowało po tej imprezie to musze stwierdzić, że prawdziwy ogień był :mrgreen:
rysiek
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pt wrz 18, 2009 14:23 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy jedzie do Ryśka:):):)

agul-la pisze:to twiggy może sobie wychodzić w nocy na dwór?jak pilnujecie cnoty mojej dziewczyny? :evil:
a tak poza tym to jak patrze ilu nas sie pochorowało po tej imprezie to musze stwierdzić, że prawdziwy ogień był :mrgreen:
rysiek

:mrgreen: :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

[poprzednia][następna]