Wczoraj był rosół. Tzn. ja ugotowałam rosół. TŻ jadł pomidorową.
Ale mnie dzisiaj głowa boli. Kasiu chciałabym się obudzić w piątek. I poleniuchować w weekend.
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Nie mogę jakoś odespać tych moich wojaży. Ale obiecuję sobie, że w weekend nic nie będę robić. TŻ chyba nie będzie więc totalny luz.
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Mój ukochany Kajtuś jest z nami rok. Dokładnie rok temu mój biedny jednooczek trafił do naszego domu. Dzielny był od samego początku. Prychał i fukał w kontenerku jak najdziksze zwierzę.
Zresztą co będę czekać.Witajcie,dawno u Was nie byliśmy ale własnie taki urok 4-brygadówki,że mało co czasu się ma.Ale spoko nadganiamy,nadganiamy........I wszystkie najlepszości z okazji dwóch ostatnich rocznic
Witamy cioteczki Kochane. Bardzo dziękujemy za zaglądanie do nas. Nie mogę się zabrać za zrobienie fotek. Może w weekend.