Dawno mnie nie było. Czytam sumiennie, ale pisać nie mam czasu. Wąteczek pędzi niemiłosiernie
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
A tak jakoś ostatnio się porobiło. Liczę jednak, że za moment wszystko wróci do normy.
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Kasiu samo życie.To tak jest jak na głowę się bierze kilka różnych tematów. Dogranie ich wszystkich razem to poprostu jakaś ekwilibrystyka, ale daję radę.
Kropkaaaaa. Help, ratunku, pomocy! co to jest? na bazarku viewtopic.php?f=20&t=99994&start=30 jest Twój wpis "Afatima ma przelać na moje konto pieniądze za kota whiskasowego (maskotka). Kasiuuu - ALE TO NIE JEST MÓJ BAZAREK! Co ja mam zrobić? To ja koordynuję też cudze bazarki? nic o tym nie wiem. Musiałaś coś pomylić.
не шалю, никого не трогаю, починяю примус Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024 Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']
Witajcie Cioteczki koffane Cieszę się że pamiętacie o moich sierotkach.
A ja się cieszę z innego powodu bo 12 letnia Oliwka prawdopodobnie znalazła domek. W schronie od 8 lat. viewtopic.php?f=13&t=95503 Teraz tylko transport trza organizować.
kasia86 pisze:...12 letnia Oliwka prawdopodobnie znalazła domek. W schronie od 8 lat. viewtopic.php?f=13&t=95503 Teraz tylko transport trza organizować.
Rewelacja. Bardzo się cieszę.
не шалю, никого не трогаю, починяю примус Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024 Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']
Anuś-zawsze sie ciesze jak jakas bieda znajdzie dom!-niech poszcześci się Oliwce-tak długo czekała! Od dwóch dni i trzech nocy Pynia nie nasikała ,ale ona tak ma,czasem i tydzień wytrzyma,ale potem znów robi mi prezent! Witaj Ola! -przepraszam za zamęt! Ja niestety już wychodze do pracy!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"