Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czitka pisze:Wątek beznadziejny, a właściwie tylko jeden post.
Ktoś ze znajomych. Nie ważne. Ciąża, alergia, konsultacje u lekarza, kot won.
Nie będzie dyskusji, nie ma alternatywy.
Kot ma zniknąć z domu i zniknie. Jeżeli nie znajdzie się dom, który przygarnie tego łagodnego, niewychodzącego kolosa, zostanie uśpiony. Łagodny w stosunku do innych kotów. Na karmie leczniczej. Grubas.
Dotychczasowy opiekun pokryje wszystkie koszty utrzymania, transportu, wszystko. Podobno zabierze kota za 9 miesięcy, ale ja w to nie wierzę. Też jest załamany.
Miałam nie zakładać tego wątku, bo to jest szantaż moralny. I przepraszam za ten wątek.
Więc niech chociaż takie info będzie, a jeżeli ktoś może coś zrobić , proszę o pw.
Nie ma co dyskutować o testach. Decyzje zapadły.
Masakra
M4J4 pisze:Kochani, mam ogromną prośbę...
Znalazłam się w absolutnie kryzysowej sytuacji życiowej i szukam pilnie tymczasowego domu dla moich dwóch kotek. Znalazłam nocleg dla siebie,ale nie mogę tam zabrać kociaków. Potrzebuję znaleźć im schronienie tylko na kilka tygodni, zanim bedę mogła zabrać je do własnego mieszkania. Być może ktoś z Was, Waszej rodziny lub znajomych przygarnie je na ten czas.
To dwie kotki. Dorosłe, bardzo grzeczne, spokojne i czyste. Zapewniam im przez cały czas całkowite wyżywienie i wszystko, co będzie konieczne. Strasza, dachowa szara koteczka, ma już 12 lat i głównie śpi:), młodsza 7-letnia perska koteczka to uosobienie spokoju. Są ze sobą bardzo zżyte,większość czasu spędzają razem. Robię co tylko w mojej mocy, zeby nie trafiły do schroniska....
Proszę o pomoc i dziękuję z całego serca!
Marta
tel. 507 76 55 72
Bazyliszkowa pisze:Prośba o DT:M4J4 pisze:Kochani, mam ogromną prośbę...
Znalazłam się w absolutnie kryzysowej sytuacji życiowej i szukam pilnie tymczasowego domu dla moich dwóch kotek. Znalazłam nocleg dla siebie,ale nie mogę tam zabrać kociaków. Potrzebuję znaleźć im schronienie tylko na kilka tygodni, zanim bedę mogła zabrać je do własnego mieszkania. Być może ktoś z Was, Waszej rodziny lub znajomych przygarnie je na ten czas.
To dwie kotki. Dorosłe, bardzo grzeczne, spokojne i czyste. Zapewniam im przez cały czas całkowite wyżywienie i wszystko, co będzie konieczne. Strasza, dachowa szara koteczka, ma już 12 lat i głównie śpi:), młodsza 7-letnia perska koteczka to uosobienie spokoju. Są ze sobą bardzo zżyte,większość czasu spędzają razem. Robię co tylko w mojej mocy, zeby nie trafiły do schroniska....
Proszę o pomoc i dziękuję z całego serca!
Marta
tel. 507 76 55 72
viewtopic.php?f=1&t=100218
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 88 gości