KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 14, 2009 4:54 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

fajny ten "kociak" :D

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Pon wrz 14, 2009 8:27 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

Madzik to prawda prześliczne"kociątko". A uśmiech rozbrajający.
Madzik całuję Was serdecznie i cieszę się, że Hanusia tak ładnie rośnie. No na prawdę ślicznie się śmieje. :kotek:
Madzik co jakiś czas zdjęcia Haneczki tutaj proszę. :1luvu:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Pon wrz 14, 2009 13:09 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

Iwonko - to co robisz jest wspaniałe.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Czw wrz 17, 2009 13:25 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

u nas smutno ale narazie nie mam sił otym opowiadać muszę to przetrwać po swojemu :cry:

iwonac

Post » Czw wrz 17, 2009 13:36 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

Moja Bursztynka przegrała walkę z chorobą wet stwierdził ,że już nie ma szans-długo się bronilam ale w końcu uległam i odprowadziłam Bursztynkę za TM. Ciągle nie mogę się z tym pogodzić bardzo bardzo boli moja kruszyneczka kochana.

iwonac

Post » Czw wrz 17, 2009 14:31 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

(') (') (')
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Czw wrz 17, 2009 15:56 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

iwonac pisze:Moja Bursztynka przegrała walkę z chorobą wet stwierdził ,że już nie ma szans-długo się bronilam ale w końcu uległam i odprowadziłam Bursztynkę za TM. Ciągle nie mogę się z tym pogodzić bardzo bardzo boli moja kruszyneczka kochana.

najszczersze wyrazy wspólczucia, Iwonko, trzymaj się
Bursztynka jest już w lepszym świecie , spij spokojnie,maleńka [*] :cry:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw wrz 17, 2009 20:20 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

Współczujemy Ci Iwonko :( Trzymaj się... masz dla kogo.
(*) dla Bursztynki
Obrazek
Obrazek

"Madzik"

Od: Czw kwi 26, 2007 9:53

Post » Pt wrz 18, 2009 12:31 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

Dziękuję za wsparcie. Brat Bursztynki miał straszny wypadek samochód urwał mu tylna łapkę do połowy a resztę łapki obdarł i kotek w takim strasznym stanie szukał pomocy przez KILKA DNI a jak został złapany to koniecznie nalegano ,żeby go uspić nie dając szansy i siedział w kontenerku bez pomocy aż w końcu dzieki uporowi samathy znalazł się cudowny weterynarz, który go zoperował i kotek już na drugi dzień chodził pieknie na trzech łapkach( ta łapka musiała być amputowana równo z tułowiem).
Jest teraz na tymczasie gdzie jest mało kotków żeby mial spokój samantha to nadzoruje i jak tylko przetrwa pierwsze dziesięć dni zabieram go stamtąd jak najszybciej jeśli nie będzie gdzie to do mnie trudno na szukanie domu. Mam nadzieję ,że nic nie stanie się z nim bez naszej wiedzy bo nie ufamy tymczasowi wcale ale nie było wyjścia.(jej dewiza uśpić wszystko co nie jest zdrowe i piekne, przymilne i idealnie grzeczne.)
O innych sprawach pisze na wątku burasków muszę kończyć pozdrawiam ja i moje kotki.

iwonac

Post » Śro wrz 30, 2009 20:38 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

Podnosimy i pozdrawiamy :)
Obrazek
Obrazek

"Madzik"

Od: Czw kwi 26, 2007 9:53

Post » Nie paź 11, 2009 0:11 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

.................

Prążek

Od: Śro gru 26, 2007 21:33

Post » Nie paź 11, 2009 14:28 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

po domki!

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Wto paź 13, 2009 14:52 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

I znowu zaniedbałam pisanie :oops: ale wybaczcie...
Po pierwszę dziękuję wszystkim za wsparcie materialne i duchowe bardzo bardzo. Jakby nie patrzeć jedzenie i żwirek to podstawa. :1luvu:
W tym czasie zdarzyło się wiele spraw smutnych i dobrych-ale opiszę jeszcze nie dziś.
A chcę jeszcze jak najszybciej:
:kotek: jakoś pomóc ślepaczkom z balkonu
:kotek: iść na wizytę przedadopcyjną dla koteczki Joli
:kotek: skłonić Pana Ryśka aby złapał ryneczkową kotke na sterylkę
:kotek: "pogonić" Panią Ewę w sprawie sterylek
:kotek: uprosić niebiosa o pomoc dla Czarnej
:kotek: znależć coś dla perskiej kotki mieszkającej na podwórku-mieszkańcy chętnie ją oddadzą i to już
:kotek: zdobyć jakoś pomoc dla Pani Bożenki
:kotek: uratować siebie przed katastrofą finansową
:kotek: zacząć szczepienia moich kotków(ciekawe za co :mrgreen: )
:kotek: itd
Całuję wszystkich :1luvu:

iwonac

Post » Śro paź 14, 2009 2:45 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

:!:

Prążek

Od: Śro gru 26, 2007 21:33

[poprzednia][następna]