U nas słoneczka pod dostatkiem, zapakujemy trochę i wyślemy Ci kurierem, żeby nie ostygło

Mir i banda
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:A może wyświetla Ci się powiadomienie, że w tym czasie kiedy pisałaś post pojawił się w wątku jakiś nowy? I wtedy trzeba kliknąć jeszcze raz na wyślij... Nie mam innego pomysłu.
Duża von Focha pisze:Cześć Łatku!
U nas słoneczka pod dostatkiem, zapakujemy trochę i wyślemy Ci kurierem, żeby nie ostygłoJakbyś tęsknił za kocim towarzystwem, to zapraszamy
![]()
Mir i banda
MaryLux pisze:Seeeeeetkaaaaaaaaaaaaaaaa!
kussad pisze:maciejowa pisze:A może wyświetla Ci się powiadomienie, że w tym czasie kiedy pisałaś post pojawił się w wątku jakiś nowy? I wtedy trzeba kliknąć jeszcze raz na wyślij... Nie mam innego pomysłu.
Wiesz że to możliwe bo coś tam było na dole a dokładnie nie zauważyłam coU kogoś innego po chwili stało mi się to samo.
Widzisz już jest 100 strona już a nie za trzy dni
kalair pisze:Łateczku, a teraz szybciutko nowy wątek!![]()
Łaciu, proszę od nas
Kretki-![]()
kociczka39 pisze:Nie to,żebyśmy się wpraszały,ale któś już szykuje się pewnie do trzeciej części.......
maciejowa pisze:Acha! Sprawa pilna, niecierpiąca zwłoki, chociaż nie dotyczy kotów. Czy może zauważyłyście u siebie w mieście w sklepie papierniczym, bądź jakimś innym profilowane nasadki na kredki i ołówki? To jest takie coś, co się wkłada na ołówek, żeby dziecko nauczyło się go poprawnie trzymać. Znalazłam w necie takie cosik, ale drogie straszliwie. Szukam u siebie w mieście w sklepach, ale nie ma... Wygląda to tak: http://sklep.nowaszkola.com.pl/Nasadka- ... 44%29.aspx . Jeśli możecie spojrzeć w sklepach czy coś takiego jest i w jakich cenach i ewentualnie później kupić i wysłać (oczywiście pieniążki natychmiast daję) byłabym zobowiązana.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 31 gości